Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי מקודם מאולם התצוגה החדש שפתח הילוך שישי במערב ראשון של רכבי יונדאי. התרשמתי לטובה מהI20 וקבעתי נסיעת מבחן. אני כרגע עם קיה ריו צורה חדשה וחשבתי אולי לעשות טרייד אין או למכור לבד היונדאי נראת אחלה אופציה השאלה מבחינת הצריכת דלק אם היא לא כמו הריו השתיינית שלי ? אולי אפילו אשקול ללכת על גיר ידני אין לי בעיה .

מה דעתכם על הI20 החדשה ? בנוסף הביא לי הנציג טופס הצעת מחיר וקטלוג אבל אני לא ממהר לשום מקום אני בתכלס בא לעשות נסיעה ולראות איך היא בהשוואה לריו שלי ובנוסף לדעת ממכם או מנסיונכם של כמה החודשים עם הרכב איך הוא מבחינת צריכת דלק (1.4 אינספייר אוטומט)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אותו מנוע, אותו גיר, אותה שלדה, הקיה שלך כבדה בכ-100 קילוגרמים בלבד מה-i20.

איזו סיבה יש שה-i20 החדשה תיהיה חסכונית יותר בדלק בצורה משמעותית?

אם אתה מחפש לחסוך בדלק אתה באזור חיוג תפוס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המנוע והגיר דומים אם לא זהים, צריכת הדלק דומה.

אם אתה רוצה חסכון בדלק - שקול מאזדה 2, או פיג'ו 208 עם המנוע החדש 1.2.

בכל מקרה, גם אם תרכוש רכב חסכוני - ספק אם החסכון יצדיק את ההוצאות הכרוכות בהחלפת הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני בעלים של I20 שנת 2009 ודיי מרוצה אבל אני חושב שה I20 החדשה ממש לא מצדיקה את המחיר הגבוהה שלה.

המנוע והגיר מיושנים והרכב לא חסכוני בדלק.

פורסם

הבנתי תודה רבה , בכל זאת אעשה נסיעה להתרשם איך הרכב אבל לא נראה לי שבאמת אחליף את הקיה ביונדאי הזו .

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

לחסכון בדלק קוראים גיר ידני.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...