Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי אופניים זולות ופשוטות שיכוך מלא, שאני עושה איתן רכיבות אפילו של 30 ק"מ לפעמים והן מחזיקות מצויין, ואני ממש אוהב אותן.

לאחרונה היה להן בעיה קטנה אבל היא ממש החריפה ואי אפשר באופניים יותר.

החלק שאליו מחוברות הדוושות (הקראנק?) יש שם המון חופש ממש אפשר להזיז עם היד את הכל לכל הצדדים.

אתמול במהלך הרכיבה נהיה בחלק הזה רעש חזק של חיכוך ופתאום לסירוגין כל כמה סיבובי דיווש יש "החלקה" שאני מרגיש ברגל ובנוסף יש רעש מהשרשרת.

בגלל שיש לי ידיים טובות חיפשתי באינטרנט איך לפרק, וראיתי שיש כלים מיוחדים לחלץ את הדוושות והחלקים בקראנק.

למישהו מחברי הפורום יש את הכלים האלה על מנת שאני אוכל לפרק הכל, למדוד מידות ולהזמין חלקים מהאינטרנט?

אני מאזור המרכז.

עריכה אחרונה על ידי maatrixx

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הלכו לך המיסבים וכנראה גם בית במיסב, רוב המקרים המידות סטנדרט.

לדעתי אפשר לרכוש במעט כסף כלי עבודה ומיסבים (אולי גם הציר עצמו).

לך לכל חנות אופניים ותברר.

פורסם

איפה במרכז? ואיזה ציר יש שם?

ISIS? hollowtech? gxp?

תמונה תעזור

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בעיה נפוצה באופניים זולות. תפרק את הפדאלים, ותבדוק את המקום בשלדה אליו הן מתחברות. אם תוכל לצלם תמונה של המקום, נוכל לעזור אף יותר.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

אני מבת-ים, אני לא מצליח לפרק את הציר, מכיוון שהבנתי יש כלי קטן ומיוחד לחלץ אץ הפדאלים מהקראנק, כמו בורג בתוך הברגה.

איזה ציר יש שם אני לא יודע אבל אלה אופניים ממש פשוטות, עם אפשר למשל לחלץ את הישן ולשים אחד משופר או יותר יקר אני אשמח להמלצות ועזרה בזה.

האופניים של חברת JEEP

20150728_071243.jpg

20150728_071254.jpg

עריכה אחרונה על ידי maatrixx

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

היית לפחות מנקה את המקום מחול ושמן כדי שיהיה ניתן לראות בצורה טובה. מכל מקום, אם הצלחתי לראות נכון מדובר בציר פשוט, לא יחידה סגורה עם מיסבים שמחליפים קומפלט. כדי לפתוח אותו צריך חולץ לזרוע הפדל. לאחר מכן פותחים את הטבעת אבטחה עם אזמל/דורן ואז עם מפתח שבדי מסובבים את האום שמהווה גם את בית המיסב (קרוי גם "קערה"). לעיתים מספיק רק ניקוי והחלפת מיסבים, לעיתים יש להחליף את האומים שמהווים את בית המיסב ולעיתים גם הציר דורש החלפה. הכי פשוט שתקפוץ לכל חנות אופנים ויתקנו לך.

אגב אופניים (כמו משקפיים) הם זכר ולא נקבה.

• תוכן חדש...