Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקפיא קטן - המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש מקפיא קטן בעל 3-4 מדפים (לא יודע לתאר בנפח).

חברות מומלצות? כדאי חדש או יד שניה? מה בודקים?

בקיצור, צריך אחד ואין לי מושג ירוק מה לבדוק.

תודה מראש!

פורסם

יש לי מקפיא ליבהר 6 מגירות מזה כ-8 שנים וסה"כ אני מרוצה. התקלה היחידה היתה כאשר אשתי הפעילה יותר מדי כח על מגירה (לעתים נוצר קרח בין המגירה למדף הזכוכית שמעליה או מתחתיה, וצריך לשחק קצת כדי לשחרר אותה, במיוחד אם היא דחוסה) ושברה אותה - מגירה חלופית עלתה 450 ש"ח, במשלוח עד הבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למטרה כזו - קנה את הזול ביותר שתמצא. יתקלקל מזון הכלבים תוכל לתת לה בונזו עד שתקנה חדש.

סה"כ מקפיא אמור להיות אמין כיון שמדובר במכשיר לא מסובך מדי שאינו עובד קשה, פותחים אותו פעם-פעמיים בשבוע, לא כל אימת שרוצים כוס סודה או גביע יוגורט.

תביא בחשבון גם את גודל החלל הפנוי שיש לך במטבח או במחסן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי בעיה של מקום ואני לא תלוי במידות, כך שפה אני חופשי.

התחלתי לחפש קצת בלוחות והבנתי שיש קטע עם גז במקפיאים, מישהו יכול להסביר?

פורסם

מקפיא 4 מגירות סיני נמכר ב"מחסני חשמל" ודומיהם בכ-900 ש"ח. מותגי מדבקה לרוב. יש לי "אקאי" כבר שנתיים. מפתיע לטובה.

:turn-l:
פורסם

אני הובלתי את המקפיא על גגון (אוניברסלי) על מכונית פרטית. המקפיא לא מאוד כבד - עזרו לי להרים אותו, והורדתי אותו לבד.

מחיר הובלה ב"מחסני חשמל" - 110 ש"ח.

פורסם

אם זה הצ'בק או סטיישן אולי יכנס בתא המטען עם דלת פתוחה. בדלתות זה לא נכנס.

אני מדבר על מקפיא חדש באריזה. בלי אריזה הוא קצת יותר קטן אבל לא ניסיתי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...