Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני יודע שזו לא הכותרת הכי עניינית אבל אני פשוט בור בכל הנושא של מוזיקה לרכב, אני מכיר רק בשם את המושגים קומפוננט, טוויטרים וכו'. אני מחפש מדריך שיסביר במפורט על כל דבר ועניין שקשור לדבר הזה, התחלתי להתעניין משום שרכשתי רכב חדש, פיקנטו ספורט 2015, ואני רוצה שתהיה לי גם מערכת שמע טובה שאני אוכל להינות ממנה, מוכן להשקיע עד 2K, אם זה קריטי נעלה את התקציב, אשמח לשמוע המלצות...

פורסם

אני אגיד לך תכלס.

ברכב הזה צריך להתאמץ מאוד כדי להוציא סאונד מכובד.

הרמקולים הקדמיים יושבים בדשבורד, הם בגודל 4 אינצ' ואין הרבה סטים נורמלים בגודל הזה.

אפשר להכניס גם 5 ורבע אבל זה כרוך בחיתוך של התושבת של הרמקולים.

אם תחליף רק רמקולים לא תקבל שיפור משמעותי.

יש לך מערכת מולטימדיה ברכב?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עוד נקודת חולשה של הפיקנטו זו המערכת המקורית.

אם אתה רוצה תתחיל מלהחליף רמקולים קדימה ואחורה,תוכל לקנות סט קומפוננט איכותי קידמי ומאחור רמקול קוקסיאלי סטנדרטי.

אם האיכות מספקת אותך הרווחת, אם לא אז כבר תצטרך מגבר ולהחליף את המערכת המקורית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כרוך קודם כל בהחלפת יחידת הראש הגרועה מאוד של הרכב הזה.

לאחר מכן תלוי כמה אתה רוצה להשקיע ,הייתי אומר מינימום 1000 שח עבור רכיבים לא כולל עבודה.

פורסם

מוכן להשקיע כמה שצריך... בתור התחלה אני חושב פשוט כמו שאריק ציין לקנות סט קומפוננט קידמי וקואקסיאלי מאחור, יש שמות מומלצים וטובים שיעשו את העבודה? אני לא אודיופיל רציני אבל אשמח למשהו שהוא לפחות בכמה רמות מעל המערכת הבסיסית.

פורסם

המערכת המקורית היא כל כך גרועה שבכל מקרה אתה תקבל מערכת שהיא כמה רמות מעל.

אתה תצתרך להיות יותר ספציפי ,כמה פחות או יותר אתה מוכן להשקיע עבור רכיבים לא כולל התקנה.?

פורסם

היי,

לי יש את מערכת המולטימדיה של קיה,

האם היא יותר איכותית מהמקור או באותה הרמה?

בנוסף ראיתי שקיים סאב וופר שנכנס מתחת למושב הנוסע האם זה מוריד מאיכות הסאונד באיזה שהי צורה (לא מעוניין ברמקולים 6X9)

אם אפשר המלצה על שילוב של סאב קטן ומגבר בנוסף לרמקולים הקידמיים שהוצעו למעלה.

• תוכן חדש...