Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך את המק"ט של מנוע חלון חשמלי שמאל לסיאט אלתיאה 2006.

גם המוסך שלי (מורשה) וגם המרכזי לא מוכנים לתת את המק"ט והם לא עושים רעשים של לחפש את החלק מפירוק.

פורסם

אין באתר את החלק.

אני לא מחפש אתר לקנות ממנו, אני צריך את המק"ט של החלק, מאיפה לקנוץת מצאתי, פשוט אני לא סגור על איזה מהחלקים אני צריך כי יש כמה מקטי"ם.

פורסם

תודה, את התרשים הזה לא ראיתי, תרשים אחר של מנגנוני החלונות מופיע בלי מק"ט של המנועים.

אני אנסה מחר את מוסך רון.

פורסם

כן, צריך קצת להכיר איך האתר מסודר כדי למצוא את מה שמחפשים.

אני מניח שהגעת לתרשים הזה - http://www.partsbase.org/seat/altea-alt-eu-2006-83760-window-regulator/

שים לב שבתיאור של חלק 3 רשום see illustration:; item:; 959-10; 5-6

המשמעות היא שצריך לחפש את חלקים 5 ו-6 בתרשים 959-10.

במקרה זה, תרשימי 900 הם תחת Electrics לעומת הנ"ל שמופיע כחלק מתרשימי 800 שנמצאים תחת BODY.

משם, הדרך לתרשים הרצוי קצרה.

פורסם

קשה? בלתי אפשרי להשתמש בו, במקרה הכי טוב יש לך 689 דפים בלי אופציה לחיפוש.

שלא לדבר על המחירים שבכלל מקשים להתרכז.

פורסם
תפסיק לבלבל את השכל - http://www.championmotors.co.il/catalog/

מה שכן, נראה שממש לא נוח להשתמש בו.

אופס, לא שמתי לב. תרשה לי לתקן:

1. אתה ממש נחמד.

2. צ'מפיון אוהבים את הלקוחות, ולכן פרסמו מחירון נגיש, שימושי, שקל למצוא אותו וקל לחפש בו.

פורסם

תודה לכם, אני אנסה למצוא את דרכי בקטלוג של צ'מפיון.

אני לא דיברתי עם המחירון של היבואן בארץ של סיטרואן אלא על האתר service.citroen.com שנותן לך את כל הקטלוג לפי דגם וגם לפי מספר שלדה בדיוק כמו שיש גישה למוסכים של סיטרואן.

• תוכן חדש...