Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קיבלתי לפני שבוע את הרכב (1.4 TSI) ובאופן כללי אני מאד מרוצה.

יש בעיה אחת שמציקה לי עם ה-Waze.

המערכת המקורית מכילה דיבורית מובנית ואף ניגון מדיה דרך המכשיר (נקסוס 5), אבל משום מה ההנחיות בWaze מושמעות דרך המערכת רק אם המערכת על מצב מדיה ומשמיעה שירים מהמכשיר עצמו.

אם אני משמיע רדיו למשל אז אני בכלל לא שומע את ההנחיות הקוליות אלא אם כן אני מגדיר בwaze שהסאונד תמיד ישמע מרמקול המכשיר ולא מהBluetooth.

האם מישהו כאן מכיר את הבעיה ויודע על דרך לפתור את זה?

ואגב, האם יש אופציה כלשהי לגרום למערכת לתמוך בפונט עברי?

תודה רבה ויום טוב.

נ.ב.

אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אם לא אשמח אם מנהל יעביר לאן שצריך.

פורסם

כך זה אצלי גם במערכת שיש בפוקוס. לא נראה לי שהבעיה אצלך בגולף. גם אני נאלץ להשתמש בשמע של הטלפון עבור הניווט. לא מצאתי פתרון אחר.

פורסם

לא יתכן פתרון אחר. השמע של וויז עובר דרך תקשורת a2dp, אותה תקשורת שבה משתמשים להעברת מוסיקה או כל מדיה אחרת להתקן בלותות׳. אם המערכת לא מחוברת לנייד בתקן a2dp לא תשמע את ההוראות של ווייז, התחברות לa2dp מתבצעת רק כאשר המערכת במצב bt audio, אין פתרון אחר.

יום טוב גם לך

פורסם

תודה על התגובות.

קצת מוזר ולא הגיוני כל הסיפור הזה.

כמו שכשמתקבלת שיחה ואני נמצא על רדיו המערכת יודעת להפסיק את הרדיו ולעבור לטלפון, ציפיתי גם שכשמגיע שמע כלשהו מהמכשיר בין אם זה מהWaze או אם אני יפעיל ידנית את הנגן מוסיקה שהמערכת תדע להשמיע את זה.

באסה, נאלץ להסתפק ברמקול של המכשיר.

פורסם (נערך)

כנס להגדרות בוויז > שמע > הפעל את הפונקציה "העדפת בלוטות'"

נוסה ועובד עם המערכות המקוריות של CC 2012 ו YETI 15,

הוויז מתפרץ עם חלונית שיחה במערכת גם כשאתה במצב רדיו.

תעדכן.

עריכה: עכשיו ראיתי שאלי55 הקדים אותי. :-D

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
שלום לכולם.

קיבלתי לפני שבוע את הרכב (1.4 TSI) ובאופן כללי אני מאד מרוצה.

יש בעיה אחת שמציקה לי עם ה-Waze.

המערכת המקורית מכילה דיבורית מובנית ואף ניגון מדיה דרך המכשיר (נקסוס 5), אבל משום מה ההנחיות בWaze מושמעות דרך המערכת רק אם המערכת על מצב מדיה ומשמיעה שירים מהמכשיר עצמו.

אם אני משמיע רדיו למשל אז אני בכלל לא שומע את ההנחיות הקוליות אלא אם כן אני מגדיר בwaze שהסאונד תמיד ישמע מרמקול המכשיר ולא מהBluetooth.

האם מישהו כאן מכיר את הבעיה ויודע על דרך לפתור את זה?

ואגב, האם יש אופציה כלשהי לגרום למערכת לתמוך בפונט עברי?

תודה רבה ויום טוב.

נ.ב.

אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אם לא אשמח אם מנהל יעביר לאן שצריך.

שאלה לפותח השירשור - לפי התאריך, אני מניח שקבלת את הרכב ממש בתחילת יולי. האם הרכב שקבלת הוא עם המנוע 125 כ"ס (כלומר יורו 6) או 122 כ"ס ?

האם מערכת המולטימדיה שקבלת היא המשודרגת עם מסך 6.5" המשודרגת, עם תמיכה ב android auto או המערכת דור קודם עם מסך 5.8"?

מתשובתך אני מנסה להקיש מתי צמפיון התחילו למסור את הרכבים המשודרגים שמוגדרים 2016 ע"י היצרן ( ספרה עשירית במספר שילדה G ולא F). תודה.

• תוכן חדש...