Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאתם יוצאים בערב!

גולשים יקרים ביום שישי ה31 לדצמבר בשעה 2 וחצי יתקיים מיפגש צפון של פורומי האודיו!

מי שמעוניין להגיעה שירשום כאן!

****אייל אתה יכול בבקשה להדביק את ההודעה(אני מפרסם מתחילת השבועה כדי שאנשים יראו כי חלקם לא נימצאים פה כול הזמן..תודה)

פורסם

למה צפון? ):

אני בקושי מסתדר במרכז...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

שחכתי לציין, לכול החברה שאומרים ש"למה צפון" "תעשו במרכז" "אין לי כוח להגיעה":wink:

המיפגש מתקיים קרוב ל 8חודשים בצפון בגלל זה קוראים לו מיפגש צפון!

כי אף אחד לא הולך להעביר למרכז כי כבר יש שם מיפגשים

וכבר הצעתי רעיון לחברה מהמרכז לארגן מיפגש שלהם אבל הם לא מיתכוונים לעשות דבר בנידון וחבל!:?

פורסם

מפגש צפון יהיה תמיד בצפון ובגלל זה הוא נקרא צפון,היה לא מזמן מיפגש חנוכה במרכז שאוטוסאונד אירגנו והשתתפו בו גם חברי פורום

פורסם

סורי אני ביום שישי הזה הולך לעשות קורס נהיגה מתקדמת/ספורטיבית בחברת מסלולים באשדוד..

(יהיו כמה מהאתר שלנו אז זה גם מין מפגשון קטן )

בהצלחה לכם ותהנו !

פורסם
יש לי בעייה מוסרית קטנה:idea: :

תערכו את הכותרת ותשנו את ה"סילבסטר" או אפילו תמחקו את השם:wink:

חחח סורי לא שמתי לב אבל לא נוראה גם ככה אתה לא מגיעה למיפגשים:lol::oops:

פורסם

OFF:ביקשתי שיערכו את הכותרת לא בגלל טעות כתיב אלא בגלל מה שמסמל השם הזה (אפיפיור נוצרי ויש אולי כאלה שיגידו שהוא שנא יהודים וניסה להפוך את כולם לנוצרים.)

ורובנו לא נוצרים (אני מקווה ) לכן אין טעם להדגיש את השם שלו.

למפגש אני לא מגיע כי לא הרכבתי את המע' ,ולהגיע בלי המע אין טעם(לדעתי)

פורסם

גם בת'רד הזה חייבים לקשקש... (אלוהים אדירים, זה לא ייפסק?!)

fsound, יש לך בעיה עם הכותרת - תפנה לאייל, כי מן הסתם אדי לא יכול לערוך אותה כעת.

מתן, אל תבוא, אבל להבא רק תרשום אם אתה בא...

מה השלב הבא?! אדי, רועי , רן ותמיר תקשקשו פה שוב על קליפורניות?!

בקיצור - אני בא...

גל

• תוכן חדש...