Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידנית, קטנה, חסכונית. 50-60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אחרי 5 שנים שהיתה אצלי, האלטו שלי טוטלוס :cry:

כרגע אני מחפש רכף יד שניה

דרישה העיקרית - שיהי חסכוני(ולכן אני רוצה ידני). אני נוסעה כל יום 100-130 ק"מ. רוב הנסיעות -כביש מהיר (וכן, אלטו שרדה את זה :) ).

הנה רשימת רכבים שעלו לי בראש:

קיה ריו

סוזוקי סוויפט

טויוטה יאריס

הונדה ג'ז

איביזה ופביה לא הכי חסכוניות...

היתה לי נסיעת מבחן בסוויפט ובריו. אהבתי את שתיהן.

מה אתם יכולים להמליץ לי?

תודה

פורסם

נמכרת עכשיו ביד 2 קיה ריו כמו שלי (סדאן מנוע 1.4 גיר ידני 6 הילוכים) יחידה(איזו מוכרת מאור עקיבא) ממליץ לך לנסות להסתכל עליה, ההבדל אמור להיות משמעותי מה גם שהרכב מאוד נדיר, כך שאם תמצא אחת כזאת שמורה שווה לך לנסות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

60 אש"ח זה המחיר של i10 ידנית חדשה לפי הפרסומת בצד פה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)

בדיוק קניתי קיה ריו ידנית 2015, דגם ה-5 דלתות עם מנוע 1.25. גם אני נוסע כ-180 ק"מ ביום על כביש 6.

בנתיים אני שבועיים עם הרכב, המנוע עדיין לא עבר את ה-2000 ק"מ ולכן אני לא יודע אם צריכת הדלק תשאר כמו שהיא או שתשפר בהמשך. סה"כ הרכב מרגיש טוב על הכביש ובשיוט ב-110 קמ"ש בכביש 6 עושה כ-1 ליטר ל-16.5 ק"מ (ממוצע של כמה תדלוקים אחרונים).

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
פורסם

הסוויפט חיסכונית,הייתי היאריס גם אבל תהיה ישנה יותר,רנו קליאו גם כן חיסכונית,לדעתי נוחות נסיעה עדיפה מריו שהיא נוקשה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...