Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מתוכנן משהו כמו שבוע וחצי, 9-10 ימים. אנחנו לא אוהבים לרוץ בקצב, מעדיפים לראות פחות אבל להנות מכל אתר. 2-3 אתרים ביום זה בסדר.

לגביי הנהיגה - רוב הסיכויים שאבא שלי ינהג, אם זה לא ידרוש תוספת תשלום אני אצטרף כנהג נוסף. לפי סיקסט העולמית אני יכול לנהוג באופל אינסינגיה, רשום שנדרש ותק של שנה (יש 5 שנים) וגיל 21+ (אני 22). באתר של SIXT הישראלית כרגיל יש נהלים אחרים, ורשום 25+ עם וותק של שנה. זה היה ככה בגרמניה ובסוף הוסיפו אותי כנהג.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אף אחד?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ברשוב, סיביו, פיטשט, סינייה - זה ברגיל. ממליץ על קונסטנצה, עיירת קייט לחופי הים השחור. בקיצור, אילת של הרומנים. מקום ססגוני ויפה, נמצא מזרחית לבוקרשט ונגיש באמצעות האוטוסטרדה הכי טובה במדינה כנראה. כל המליונרים שם, אז יש לא מעט מכוניות על שאפשר לראות.

:idea:
פורסם

אנחנו רוצים לעשות עשרה ימים, משהו כמו שבוע באיזור ברשוב והשאר בבוקרשט (שם נחזיר את הרכב).

יש אתרים ספציפיים מומלצים?

פורסם

בבוקרשט לא הייתי מבלה יותר מיומיים עד שלושה מקסימום.

יש מספר קניונים גדולים לאוהבי העניין (אמך ואחותך...?), חובה לבקר במוזיאון הכפר שם ניתן לראות דגמי בתים מאזורים שונים, המוזיאון שוכן ליד פארק הרסטראו המקסים, חובה לטייל בעיר העתיקה (אח"צ-ערב ולשבת באחת המסעדות/פאבים ), בית העם הענק מהווה גם הוא אטרקציה אם כי אפשר להסתפק בהצצה מבחוץ.

מסעדת חובה היא CARU CU BERE בעיר העתיקה (ללא קשר למסעדות/פאבים שבהם כדאי לשבת בעיר העתיקה).

רעיון נוסף הוא לקחת את האוטובוס הפתוח אם כי זה שבבוקרשט לא הכי מוצלח אבל המסלול שלו מכסה את רוב מה שכדאי לראות :http://romaniatourism.com/romania-maps/bucharest/bucharest-hopon-hopoff-sightseeing-bus-tours.html

אם תרצה תכנית שאני הכנתי לטיול של כשבוע מחוץ לבוקרשט (שם נמצאת רומניה היפה באמת)עם שמות צימרים נפלאים ובזול יחסית שלח לי בה"פ את המייל שלך ואשלח לך את התכנית וממנה תוכל לגזור ולשחזר מסלול.

צימרים כדאי להזמין דרך בוקינג קום..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אנחנו לא טסים בשביל שופינג, קניונים זה נחמד אבל זה לא האישיו העיקרי של הטיול.

אני אשלח לך את כתובת המייל ואשמח אם תשלח רשימה זה דווקא יכול להיות מעניין.

בבוקרשט כמו שתראה אנחנו לא מתכננים לבלות רוב הזמן, משהו כמו יומיים שלושה.

פורסם

ערים זה כללי מדי,

זה כמו שאמרו לי אל תפספס את חבל טירול בגרמניה, אבל צריך לדעת איפה לבקר ביאשי ובשאר הערים שציינתם.

פורסם (נערך)

וביום-יומיים שאתם בבוקרשט, לא לוותר בשום אופן על LA COCOSATU, "הגיבן". מסעדה עממית למראה. הקבב. הכי. טוב. ביקום.

אני לא צוחק, זה ישנה את התפיסה שלך לגבי קבב. אתה יושב שם ומוריד מגש אחרי מגש של מיטיטיי מופלאים עם בקבוקים של דצ'ה ברונה [או שמא הזכרון מתעתע לגבי השם... בטוח ברונה. אולי לא דאצ'ה. מה שבתפריט], בירה רומנית משובחת שמזכירה לף ברון (רק עולה שליש).

עריכה אחרונה על ידי alfa_draco

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם (נערך)

בבוקרשט אפשר להיות בכיף גם חמישה ימים.

יופי של עיר, כייפית זולה ומעניינת.

הנה עוד כמה המלצות:

החלק העתיק יותר של העיר, Strada Lipscani, מלא ברים ומסעדות נחמדות, מקום נחמד להסתובב בוא בערב. (מצטרף להמלצה על Caru Cu Bere, מסעדנה מצויינת בדיוק באותו אזור).

מסעדת Locanta Jaristea, אוכל טוב ואווירה מיוחדת - רקדניות, זמרים ונגן צימבלום מדהים. קצת תיירותי אבל בכל זאת מאוד כיף.

שוק Obor - השוק הגדול של בוקרשט, שני מתחמים ענקיים עם אין סוף אוכל ושטויות. מומלץ מאוד לאכול קבב בדוכנים בחוץ ביחד עם המקומיים - ~7 שקל לשני קבבים מעולים, לחמניה וחרדל - לא צריך יותר מזה.

פארק Cișmigiu - פארק מקסים במרכז העיר, להסתובב ולהינות מהירוק ומהאווירה הטובה. לפעמים יש גם דוכנים עם כל מני שטויות.

מוזיאון Antipa - מוזיאון טבע והיסטוריה, מומלץ.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

נשמע מצוין!

מישהו אמר לי שהאינסינגיה סדאן לא תספיק לנו, יש לכם הצעה לרכב עם תא מטען גדול שיוכל לאכלס 4 מזוודות אבל לא יקר מדי בהשכרה לשבוע? אנחנו לא זקוקים לרכב מפנק מדי, ברמת העקרון גם רכב משפחתי סטיישן או מיניוואן כמו סניק זה מספיק לנו.

מישהו יודע אם יש מוזיאונים לאומנות, תעופה, טכנולוגיה, רכב?

פורסם

שלחתי לך במייל את התכנית..

הבירה הכהה שווה טעימה (היא באמת טובה) נקראת SILVA BRUNA

אנחנו 4 אנשים ושכרנו רכב ל-7, הדבר מבטיח שלמזוודות יהיה מקום. בד"כ מקבלים פיקאסו או דצ'יה לודג'י.

בעיר סיביו יש את מוזיאון ברוקנטל-אומנות, מבנה מאד יפה ואוסף מרשים למדי.

בבוקרשט יש מוזיאון תעופה, לא מרשים במיוחד, קבל קישור ליוטיוב

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כן קיבלתי, תודה :)

לגביי הרכב, ראיתי בSIXT שיש אופל זאפירה ב1100₪ ל6 ימים, אבל היא לא זמינה להשכרה. :\

פורסם

מישהו מכיר את החברה הזאת?

http://www.eurocars.ro/en/cars/index/filters/02150712150717000000/orderBy/price

על פניו המחירים לא רעים. אבל איך הם?

• תוכן חדש...