Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בשבועות האחרונים הייתי כבר די נעול על יונדאי גטס בטווח ה10 אלף שח. שכבר הייתי בדרך לשלם נתקלתי בפיאט 500 ידנית 1.2 שכבשה אותי בין רגע. ביררתי על טווח המחירים ומצאתי כיום לא מעט דגמים במצב מצויין שנת 2010-2011 בטווח של 35-40. אני כרגע מכוון לאזור ה35 , ואני צריך לחסוך עוד חצי שנה בשביל להרשות לעצמי את התענוג הזה. השאלה שלי היא האם בעוד חצי שנה תהיה עוד ירידה במחירים בדגמים של 2011?

מה אני עוד צריך לדעת על הרכב הזה? דגם 1.2 ידני שנתון 10 או 11 כנראה.

אני מחפש בעיקר את החיוך בעלייה לרכב, חיסכון בדלק כי אני נוסע די הרבה בעיר ובין עירוני, ואמינות. חוות דעת על הרכב יתקבלו בברכה. תודה

פורסם

תהיה ירידה. מחירי הרכבים המשומשים נשחקים כל הזמן - כיוון שהם מתיישנים עוד ועוד.

העניין הוא שברמות המחירים האלו - השחיקה איטית מאוד יחסית, לכן בעוד חצי שנה לא הייתי מצפה לפער גדול מאוד במחיר לעומת היום.

פורסם

כמה שאתה יורד בשנתון, השחיקה איטית יותר.

יש רכבים כמו שלי, שבו הצניחה היא פסיכוטית - וכל חודש מוריד את המחירון לתהום (לנצ'יה אפסילון).

יש רכבים שהביקוש אליהם לא נרגע, והמחירון נותר די יציב - בדקתי בשביל הקטע כמה מבקשים עבור פיאט פונטו ספייס 2006, שמכרתי לפני שנתיים ב-15.5K, והמחיר די דומה. יוצא שהיא הפסידה מהמחירון בערך 3000 ש"ח במשך שנתיים. זו ירידת ערך בחודשיים של הלנצ'יה ;)

לגבי ה-500, אני ממליץ לך לא להסתכל אפילו על דגמי 2010, כי הם מגיעים עם 60 כ"ס במקום 69 כ"ס. הסיבה היחידה להתפשר מראש על רכב חלש יותר, היא מחיר מעולה, לא פחות מזה - אז תיקח את זה בחשבון.

כמו כן, שמורה לך האופציה לקחת הלוואה על כלל הסכום, במקום לחסוך חצי שנה ולהתבאס. תתחיל לשלם 500-600 ש"ח בחודש מהכסף שיש לך כרגע, וכשתסיים לחסוך את מה שרצית, סגור את ההלוואה (אם תרצה).

פורסם

פיאט 500 זה רכב שנמכר בדרך כלל סביב מחיר המחירון, ולכן הירידה במחיר בשנתונים האלה היא מינורית ולא משמעותית.

מדובר ברכב אמין וחסכוני, ונשמע שאכן יתאים לצרכים שלך.

בעניין החיסכון, אתה יכול להגדיל קצת את התקציב שלך באמצעות מימון- תשלום מקדמה על הרכב, ותשלום חודשי נוח שלא יכביד לך על ההוצאות.

אתה יכול ראות באתר SWITCH רכבי פיאט 500 לאחר סינון ובדיקה במכון:

https://switch.co.il/cars/fiat/500/order-price-asc/

אם תרצה, תוכל לקבל גם הצעת מימון מבית כלמוביל.

בהצלחה

פורסם
כמה שאתה יורד בשנתון, השחיקה איטית יותר.

יש רכבים כמו שלי, שבו הצניחה היא פסיכוטית - וכל חודש מוריד את המחירון לתהום (לנצ'יה אפסילון).

יש רכבים שהביקוש אליהם לא נרגע, והמחירון נותר די יציב - בדקתי בשביל הקטע כמה מבקשים עבור פיאט פונטו ספייס 2006, שמכרתי לפני שנתיים ב-15.5K, והמחיר די דומה. יוצא שהיא הפסידה מהמחירון בערך 3000 ש"ח במשך שנתיים. זו ירידת ערך בחודשיים של הלנצ'יה ;)

לגבי ה-500, אני ממליץ לך לא להסתכל אפילו על דגמי 2010, כי הם מגיעים עם 60 כ"ס במקום 69 כ"ס. הסיבה היחידה להתפשר מראש על רכב חלש יותר, היא מחיר מעולה, לא פחות מזה - אז תיקח את זה בחשבון.

כמו כן, שמורה לך האופציה לקחת הלוואה על כלל הסכום, במקום לחסוך חצי שנה ולהתבאס. תתחיל לשלם 500-600 ש"ח בחודש מהכסף שיש לך כרגע, וכשתסיים לחסוך את מה שרצית, סגור את ההלוואה (אם תרצה).

פיאט 500 זה רכב שנמכר בדרך כלל סביב מחיר המחירון, ולכן הירידה במחיר בשנתונים האלה היא מינורית ולא משמעותית.

מדובר ברכב אמין וחסכוני, ונשמע שאכן יתאים לצרכים שלך.

בעניין החיסכון, אתה יכול להגדיל קצת את התקציב שלך באמצעות מימון- תשלום מקדמה על הרכב, ותשלום חודשי נוח שלא יכביד לך על ההוצאות.

אתה יכול ראות באתר SWITCH רכבי פיאט 500 לאחר סינון ובדיקה במכון:

https://switch.co.il/cars/fiat/500/order-price-asc/

אם תרצה, תוכל לקבל גם הצעת מימון מבית כלמוביל.

בהצלחה

היי, תודה.

כרגע התקציב שלי הוא 10 ובקצב חסכון שלי אני מתכנן לבצע את הרכישה בחודש 11, כשיהיה לי באזור ה33 ואקח עוד הלוואה של 5 מהבנק ( מקסימום לחייל ) ואחפש שנתון 11-12 ידני עד 38 אלף שח. האם יש סיכוי למצוא ככה עוד חצי שנה? תודה

פורסם

כמה זמן יש לך לשחרור? המלצה שלי אם אתה עוד חייל לתקופה ארוכה תחכה טיפה עם רכישה של רכב, עלויות האחזקה אסטרונומיות והחזרת הלוואות עם משכורת חייל זה לא סימפטי ועלול להכניס אותך לצרות

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

drsubaru - נראה לי שאתה טועה ממה שידוע לי ה 500 עם 60 כ"ס נמכרו בחו"ל ולא בארץ, טרם נתקלתי באחת כזו כאן. מה שיש בארץ מנוע 1.2 הן 69 כ"ס וה 100 בדגם 1.4 (לא כולל הטווין אייר וכו').

לפותח השרשור, במידה והחלטת לרכוש - ממליץ מאוד על ידנית, כיוון שברובוטית רוב הצרות זה בגיר שם החלפת קלאץ עולה בקירוב ל 3000 ש"ח, שלא לדבר במידה ומתחילות תקלות.

לשים לב למחלות של נזילות מהרדיאטור, וכמובן טיפולים בזמן.

רוב הרכבים הנ"ל (אפשר לומר 95% מהם) מטופלים לפי הספר, שהכוונה היא טיפול החלפת שמנים כל 30,000 ק"מ שזהו מרחק מטורף להחלפת שמנים (טיפול מינימלי).

במידה ורכשת כזו, דאג לבדוק ספר טיפולים של הרכב, לראות מתי עבר ולעשות יישור קו, נסה למצוא לעצמך דגם עם מעט ק"מ ככל האפשר.

הרכב נמכר סביב המחירון לרוב, נתקלתי בכמה כאלה שפחות בגלל תקלות כאלה ואחרות.

נ.ב - אתה חייל, להחזיק רכב שכזה מנסיון, יעלה לך לא מעט.

החל מביטוח במחיר גבוה כיוון שאתה נהג צעיר, ביטוח חובה, מסתכם לבד בכ 6000 ש"ח בשנה (אני משלם 4100 על מקיף כולל הכל).

קח בחשבון את יישור הקו שלרוב תצטרך לעשות, ולקחת בחשבון גם בלת"מים שונים והוצאות בלתי צפויות.

תיקונים: במוסכים מורשים - המחירים שם גבוהים, לא מכיר מוסכים אחרים לא מורשים שיודעים לטפל היטב בפיאט.

ירידת ערך - אין לי מושג עד כמה הרכב יורד במחירו, אני רק יודע שלדוגמא הדגם עם מנוע 1.4 עלה יותר ממאייה כשיצא לשוק לראשונה, שלי כזו משנת 2010, וקניתי אותה ב 53000 ש"ח.

בדקתי במחירון לוי יצחק, המחיר לאחר שקלול 51500, שזה נחשב לא רע לכמעט שנה שהיא אצלי, אבל אין לי מושג מה יהיה בהמשך.

אלו ה 2 וחצי סנטים שלי :p

Opel Adam S 2017

פורסם
drsubaru - נראה לי שאתה טועה ממה שידוע לי ה 500 עם 60 כ"ס נמכרו בחו"ל ולא בארץ, טרם נתקלתי באחת כזו כאן. מה שיש בארץ מנוע 1.2 הן 69 כ"ס וה 100 בדגם 1.4 (לא כולל הטווין אייר וכו').

לפותח השרשור, במידה והחלטת לרכוש - ממליץ מאוד על ידנית, כיוון שברובוטית רוב הצרות זה בגיר שם החלפת קלאץ עולה בקירוב ל 3000 ש"ח, שלא לדבר במידה ומתחילות תקלות.

לשים לב למחלות של נזילות מהרדיאטור, וכמובן טיפולים בזמן.

רוב הרכבים הנ"ל (אפשר לומר 95% מהם) מטופלים לפי הספר, שהכוונה היא טיפול החלפת שמנים כל 30,000 ק"מ שזהו מרחק מטורף להחלפת שמנים (טיפול מינימלי).

במידה ורכשת כזו, דאג לבדוק ספר טיפולים של הרכב, לראות מתי עבר ולעשות יישור קו, נסה למצוא לעצמך דגם עם מעט ק"מ ככל האפשר.

הרכב נמכר סביב המחירון לרוב, נתקלתי בכמה כאלה שפחות בגלל תקלות כאלה ואחרות.

נ.ב - אתה חייל, להחזיק רכב שכזה מנסיון, יעלה לך לא מעט.

החל מביטוח במחיר גבוה כיוון שאתה נהג צעיר, ביטוח חובה, מסתכם לבד בכ 6000 ש"ח בשנה (אני משלם 4100 על מקיף כולל הכל).

קח בחשבון את יישור הקו שלרוב תצטרך לעשות, ולקחת בחשבון גם בלת"מים שונים והוצאות בלתי צפויות.

תיקונים: במוסכים מורשים - המחירים שם גבוהים, לא מכיר מוסכים אחרים לא מורשים שיודעים לטפל היטב בפיאט.

ירידת ערך - אין לי מושג עד כמה הרכב יורד במחירו, אני רק יודע שלדוגמא הדגם עם מנוע 1.4 עלה יותר ממאייה כשיצא לשוק לראשונה, שלי כזו משנת 2010, וקניתי אותה ב 53000 ש"ח.

בדקתי במחירון לוי יצחק, המחיר לאחר שקלול 51500, שזה נחשב לא רע לכמעט שנה שהיא אצלי, אבל אין לי מושג מה יהיה בהמשך.

אלו ה 2 וחצי סנטים שלי :p

ואו , תודה.

את האמת אני לפני גיוס .

אז מבחינת הכוחות סוס גם 2010 זה 69?

אשמח לעוד מידע. תודה

פורסם

אכן שכחתי להוסיף - שים לב לדשבורד בצד ימין של הנוסע ליד הנהג, הפלסטיק של הדשבורד נוטה להתנפח באיזור הכרית עקב איכות חומרים ירודה או משהו בסגנון, אני החלפתי את שלי לאחר ויכוח עם סמל"ת, עלה לי להחליף כ 2000 ש"ח את כל הדשבורד.

אם זה חוזר אני לא יודע אבל לי זה מאוד הפריע בעין.

ולגבי הכוחות סוס מעולם לא ראיתי בארץ 500 עם 60 כ"ס אלא רק 69.

כמו כן ברגע שאתה הולך לבדוק את הרכב כמובן שאתה בודק את כל הנושאים וזה כתוב ברשיון הרכב.

עם ה 1.2 יש לי נסיון מועט ביותר כיוון ששלי היא 1.4 אבל זה אותו הרכב וסה"כ שינוי מנוע ומידת ג'נטים וצמיגים ממה שידוע לי (1.4 נועלת 15' ומעלה, 1.2 נועלת 14').

יש לך ב 1.2 כפתור של ECO שנראה כמו הגה בדשבורד, מצב חיסכון או מצב רגיל - או איך שאני קורא לזה מצב עצל.

תנסה לכוון לגרסת הלאונג' במידה ויש, מגיעה עם ריפודי עור שלמים + סאן רוף (אבל מצד שני מחיר קצת יותר יקר בביטוח לדעתי).

איזה עוד מידע תרצה לדעת?

Opel Adam S 2017

פורסם

בצבא אתה כבר יודע שתחזור כל יום הביתה ושתוכל לעבוד? שיהיה לך לפחות 1000 בחודש לאוטו, וזה גם אם הכל מושלם ויפה ובלי מקיף כי לא שווה מקיף לאוטו של 30 אלף, ואם אתה לא נוסע הרבה.

אם לא יהיו לך את התנאים האלו אז אין לך מה לקנות אוטו, אולי רק משהו זול מאוד שיהיה לך מעכשיו כבר ואחרכך אולי תמכור.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ה 0.9 וה 1.4 משמעותית יותר חזקות בהרבה, אבל לעירוני הוא בסדר גמור, מעבר לזה עגלונית ושוות ערך לסוזוקי אלטו.

המראה שלה זה מה שמבדיל אותה מהשאר זה מה שתופס ברכב הזה

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...