Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה ניתן לחלוב מיס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד שאני קורא שירשורים בסגנון של "איך אני גורם ליס\הוט להוזיל לי את החבילה"

אני נזכר בפרק של סאות' פארק:

https://www.youtube.com/watch?v=M0sAVtOt2wA

תשמע, שיהיה בהצלחה איתם, אל תצפה להוזלה משמעותית.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

איך שזה לא יסגר, עדיין המצב הוא ש יס חולבים אותך

במקרה מצאתי בנבכי הארון שלט של יס חדש באריזתו, התחלתי לחשוב לאיזה חבר אתן אותי סתם כדי שיתחדש

ואז בעצם לא מצאתי, אין לי אף חבר קרוב שמחובר ליס, ואז עלתה לי תהיה: "רגע, מי מחובר להוט?" מכולם רק אחד!

אנשים הבינו ששום דבר לא שווה את החיבור הקבוע הזה למסך הטלויזיה ועוד לשלם על זה, לכולם יש אמצעי כלשהו לראות איתו סרטים, או סדרות לייב אבל לא להיות ברמה של לפתו ח את המסך ולהתחיל לזפזפ בין 100 ערוצים.

ושתבין, כולם עם ילדים או אישה שהיתה מכורה בעברה לטלנובלות, כולם מסתדרים וכולם פחות על המסך בכל אופן.

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

אז בהתחלה רציתי לחלוב את יס, אחרי שיחת ההתנתקות הראשונה שבה עדיין לא התעסקתי עם קודי מה שהוצע לי מיס זה חבילות יותר זולות ורגילות, שאם אין לי צורך בכל מה שיש לי אז אני יכול לקבל ב 120 ש''ח ממיר אחד לא מקליט עם 24 ערוצים פחחחחחח

מסרתי להם שאני עדיין רוצה להתנתק! נמסר לי שיתקשרו אליי לתאם הגעת שטכנאי לאיסוף ציוד.

למחרת התעסקתי עם קודי זמנית חיברתי את המחשב נייד שנמצא קבוע בבית לטלויזיה והתקנתי את קודי, כמו כן התקנתי לא מעט דברים עליו והתחלתי להתעסק איתו, הוצאתי איזה עכבר אלחוטי עתיק שהיה זרוק אצלי גם לשימוש זמני והתחלתי לפשפש בתכנים השונים ומאז אני ואשתי צפינו בכמה וכמה סרטים חדשים, כמות הסדרות מעולה, תכנים לילדים ממה שהצצתי (למרות שעדיין אין צורך) לא חסר!

סה''כ החוויה הכללית לא רעה, צריך עוד לארגן דברים, להתרגל לממשק ולהפוך את כל העסק שיהיה פשוט ככל האפשר בתפעול הביתי. בשורה התחתונה יש שם כל מה שאני צריך ומעבר!

לא עוד עונות ישנות של סדרות חרושות בלופים, לא עוד סרטים ישנים שכבר צפיתי בהם!

אחרי שנסגרתי עם עצמי ואם אשתי שאין צורך בהם קיבלתי טלפון נוסף מיס.

לפני שנקבע מועד לאיסוף היינו רוצים לדעת למה אתה מתנתק, עניתי שאין לי סהלנות לשיחה הזאת ואני סופית מעוניין להתנתק מהם! אשתי שישבה לידי אמרה לי שאני לא מדבר יפה והעברתי לה את הטלפון.... היא קיבלה הצעה של 170 ש''ח למה שיש לנו לשלושה חודשים ואז נראה...

שוב סרבנו להצעה ה''מפתה''!

קבענו תאריך להגעת טכנאי לאיסוף הציוד.

היום להפתעתי הרבה שוב טלפון מיס!

שאלו אותי אם אני עדיין רוצה להתנתק מהם ושאלו מה עוד ניתן להציע לי? אמרתי להם שאין מה להציע ואני כלל לא מעוניין לשמוע ושיחסכו ממני את השיחה הזאת כי אני לא מעוניין להשאר, שאלו למה? אמרתי שמצאתי תחליף מעולה שעונה לצרכים שלי לגבי הצפיה בתכנים וגם המחיר מעולה (חינם), אמרתי גם שזה לא משנה מה השירות.

פה הסתיים עד כה כל העניין! שיגעו אותי! חבורת ח***ת אם מראש לא הייתם דופקים אותי במחיר והוא היה נורמלי מראש לא הייתי מחפש אלטרנתיבה!

בכל השיחות האלה אמרו לי שאם זה משהו מהאינטרנט אז זה ''גזל'' ושזה עתיד להסגר, שאם אני מתנתק יש תקופת צינון של חצי שנה ואז ההתקנה תעלה לי כסף ועוד ועוד!

תודה לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בכל השיחות האלה אמרו לי שאם זה משהו מהאינטרנט אז זה ''גזל'' ושזה עתיד להסגר, שאם אני מתנתק יש תקופת צינון של חצי שנה ואז ההתקנה תעלה לי כסף ועוד ועוד!

תודה לעוזרים!

תקופת צינון? מזל שאין גם אות קלון שמונע ממך להתחבר להוט :roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
זו לא יזיזות אם צד אחד מז** והשני נאנס.

לייק, מה שנכון נכון! עובדה שבשימור לקוחות מורידים מחירים פלאים, למה מראש לגבות הרבה? כנראה כי הם יכולים ויש מספיק פראיירים

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מצטרף להמלצות על NO.

JUST SAY NO

התנתקנו ב 2006 מהוט, קנינו צלחת לויין פרטית וממיר מקליט DREAMBOX (לא פחות משוכלל מאלה של הוט ויס עם כל הפונקציות שאתה יכול לרצות) התחברנו ל 2 לויינים שנתנו לנו סה"כ קרוב ל 2000 ערוצים, מתוך כל אלה בערך 10% התאימו לנו. יותר מזה לא הינו צריכים. עם זה אנחנו משתמשים עד היום

מאוחר יותר נוסף סטרימר, וממיר של עידן+.

וכמה כבר אפשר לראות ?

פורסם

אני משלם, שימו לב, 69 שקל לחודש עבור יס עם כל הערוצים למעט הספורט (לייפסטייל, מדע וכו') עם שני ממירים (HD מקליט וממיר SD רגיל). זה לשלושה חודשים ואח"כ נדבר. איך? התנתקתי, כי אני באמת לא רואה טלוויזיה, והם התקשרו להציע. אבל באמת התנתקתי, נתתי לציוד שלהם לשבת כאן חודש עד שמגיע טכנאי, בלי אפשרות להשתמש בטלוויזיה, ואז לפני שהגיע הטכנאי לאסוף הם התקשרו.

אבל בשביל 69 שקל אני אשאיר, רק בשביל הנוחות של לא תמיד להוריד כל סדרה. עוד חודשיים נגמר ואני אתנתק שוב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

roee - אני עדיין בחבילה של יס שאת המחיר שלה השגתי מדיווח שלך על מחיר החבילה בשרשור הישן של כמה אתם משלמים על ה YES/HOT שלכם.:lol:

מה המחיר שאוכל להוציא מ YES היום בהנחה שיש לנו בבית ממיר HD מקליט וממיר HD רגיל.

פורסם (נערך)
אני הייתי מוותר ממזמן על הוט... אבל האי יכולת לצפות בשידורי כדורגל עושים את ההבדל...

בדיוק במצב שלך. קודי מעולה לאנשים שלא אוהבים ספורט או לא מתעניינים יותר מדי. בתור צרכני ספורט אנחנו כלואים אצל הספקיות הרשמיות כי אין את ספורט 1 ו2 וכל ערוצי ערוץ 5 למיניהם. ד"א - בהוט צרכן הספורט הממוצע ישלם הרבה פחות על כל הערוצים כי יש להם איזשהו הסכם שאין ליס.

עברתי להוט לפני 3 חודשים לטריפל אחרי תקופה ארוכה שיס פשוט שדדו אותי ( 340 שקל רק טלוויזיה, יש לציין שכל הערוצים היו פתוחים כולל VOD ). גם אני קיבלתי מהן את השיחה הנואשת עם מישהי שעוד שנייה הייתה מוכנה לשלוח לי שובר למסאז' כדי שאני אשאר , לצערה היא עדיין לא יכלה להגיע למחיר של הוט אם כי הגיע קרוב מאד מה שעוד יותר הרתיח אותי כי חודשיים לפני זה התקשרתי להתלונן שהמחיר יקר והם פשוט אמרו לי שאין מה לעשות וגם בהוט המחירים דומים, בסוף השתיקו אותי עם VOD מתנה לחודש.

עריכה אחרונה על ידי Mjko

• תוכן חדש...