Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בסרטונים של של הבחור הזה ביוטיוב ויש לו שיטה די רצינית לניקוי שמשות. רציתי לשאול:

1. מה אתם אומרים על השיטה?

2. מאיפה משיגים מברג/סכין כזה?

מה רמת המוצרים שלו? אפשר להשיג אותם בארץ?

פורסם

יש לבחור (לארי קוסילה שמו) שיטות מטורפות לניקוי כל דבר שקיים, הבן אדם מאסטר בכל מה שקשור לדיטיילינג ורכבים, זה בן אדם שמטפל כמעט ורק ברכבי יוקרה ומראה המון שיטות לעבודה שפיתח / לימד בעצמו וגם את המוצרים שלו הוא פיתח לבד ממה שהבנתי, אני עוקב אחריו ביוטוב לא מעט.

להשיג את המוצרים שלו זה רק מחו"ל לצערי הרב, לא יודע איך הם כי אין לי נסיון איתם אבל מחוות דעת ברשת אלו מוצרים טובים ויקרים יחסית כיוון שההיצע שלו הוא לא רחב והכמויות לא גדולות, לדעתי במחיר שהוא מוכר אפשר להשיג דברים טובים יותר כיוון שהוא יותר מציג את עצמו כמוצרי יוקרה (כמו SWISSVAX לדוגמא).

אבל אם מתאפשר לך להשיג מארה"ב את המוצרים, נשמח לחוו"ד :p

Opel Adam S 2017

פורסם

הוא בהחלט מקצוען, אני עוקב אחריו ביוטיוב. לגבי המוצרים שלו, אני לא חושב שהוא ישב ופיתח חומרים חדשים או שחברה חיצונית פיתחה לו הכל מאפס, אלו בטח מוצרים קיימים במיתוג שונה.

לגבי הסכין, גש לטמבוריה ותבקש סקרייפר, זה יעשה את העבודה לא פחות טוב.

פורסם

אגב ,משהו יודע עם איזה פוליש הוא משתמש ? , ראיתי כמה סירטונים שלו והוא לא אומר עם איזה חברה הוא עובד.

פורסם

עוד דבר קטן , שימו לב, לא פעם הוא עובד בכמעט חושך מוחלט ועם תאורה מקומית על האיזור שהוא עובד עליו.

קראתי על הרבה מתנגדים לשיטה הזאת ,גם כאן בפורום.

פורסם

אבל אם מתאפשר לך להשיג מארה"ב את המוצרים, נשמח לחוו"ד :p

כשתהיה לי פרארי אקנה את המוצרים, בינתיים על המאזדה 3 שלי אמשיך להשתמש בטרטל :-D

דווקא "לגלח" את הלכלוך נראה לי רעיון יעיל, אגש לטמבוריה לקנות סקרייפר (תודה אדידס)

פורסם

אכן בחור מאוד מוכר, מקצועי ובעל OCD קשה במיוחד :lol:

למדתי ממנו את שיטת הגילוח לשמשה - רעיון מעולה, קל ואפקטיבי!

אני מבצע כל חודשיים (בערך) ופשוט מרגישים את ההבדל, בערך כמו לפני ואחרי פלסטלינה על צבע.

פורסם

הבעיה היא כשיש לך ציפוי על השמשות כמו אצלי אז אני לא ממש יכול להשתמש בזה :(

אולי רק בקיץ, ואז ליישם ציפוי מחדש. אבל הרעיון הוא אחלה.

אף פעם לא ראיתי שהוא עובד בחושך, הוא כנראה עובד עם תאורה מתאימה לתצוגה של סווירלים, בכל זאת אלו העיניים שלו ותראה את התוצאות לאחר מכן ואיך הרכבים יוצאים ממנו. מעניין כמה הוא לוקח על עבודה לרכב מיני :p

Opel Adam S 2017

פורסם

בהמשך לסרטונים שאני רואה, לארי טוען שעדיף מגבות מיקרופייבר בעלי GSM של 300-400, לעומת זאת בפורום אני קורא הודעות של אנשים שמדברים על מגבות ייבוש עם GSM של 1,000+ אז מי צודק?

פורסם

אה דבר נוסף, אם אחרי "גילוח" החלון אני אמרח ווקס ספריי של טרטל זה יתן אפקט דומה לווקס שלארי מורח (אני חושב שזה ווקס)?

• תוכן חדש...