Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציר לעצלנים:

מאזדה נתנה רכבים למבחן אבל הטילה וטו על פירסום תוצאות עד לראשון ביוני (היום). בגדול כולם עפים עליה כאילו אין מחר, ולמרות נתון הכוח שנראה מאכזב על הנייר (155 כ"ס), בכמה מבחנים שנבדקה היא הגיע מ-0 ל-100 ב5.8-5.9 שניות (!!!). צריכת הדלק השתפרה ב-18% והיא מתקרבת מאוד למשקל של האלפא 4C (בספסיפיקציות האמריקאיות שלה). כמה כבר מיהרו להכתיר אותה כרכב השנה שלהם ל-2016.

כתבות נבחרות:

קטעי וידיאו נבחרים:

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 246
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראית טוב מאד לדעתי.

5.8-6.0 שניות 0-100 במשקל וכח שלה נשמע ריאלי מאד בתור בעל רכב עם אותם הנתונים בערך.

סה"כ,

נראה שהדור הרביעי של הרכב יהיה אולי המעניין והמהנה ביותר. שווה לחכות!

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
מעניין שאין מבחנים לגרסת ה 2000

על מה את סח? *כל* המבחנים שציינתי הם לגרסאת ה-2,000...

פורסם

מתי מתחיל הייבוא שלה לארץ?

אני שוקל להוציא את קופת החזרזיר שלי ולהתחיל לחסוך.

אה שיט, אבל אני צריך רכב משפחתי...

פורסם

נראת מעולה! הזכירה לי מעט BMW מאחורה.

הנתונים מאוד מרשימים גם אם מתחשבים במשקל הנמוך (1060 ק"ג) ובזה שה6 שניות מתיחסות למיאוץ ל96 קמ"ש. גם אם להוסיף על זה כמה עשיריות כדי "לסגור" 100 קמ"ש זה עדיין מרשים.

עוד לא החלטתי באיזה צבע אני לוקח :wink:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם (נערך)
מ-0 ל-100 ב5.8-5.9 שניות (!!!).

5.8-6.0 שניות 0-100 במשקל וכח שלה נשמע ריאלי מאד בתור בעל רכב עם אותם הנתונים בערך.

סה"כ,

נראה שהדור הרביעי של הרכב יהיה אולי המעניין והמהנה ביותר. שווה לחכות!

הנתונים מאוד מרשימים גם אם מתחשבים במשקל הנמוך (1060 ק"ג) ובזה שה6 שניות מתיחסות למיאוץ ל96 קמ"ש. גם אם להוסיף על זה כמה עשיריות כדי "לסגור" 100 קמ"ש זה עדיין מרשים.

נכון מיאטה לא הצטיינה בדיוק במבחן הזה והנה יש פה הפתעה, אבל ראבק, אף מילה על כמה היא מיאטה? איך ההיגוי, ההתנהגות?

עוד פעם מוכח שבעולם שלנו 0-100 הוא מקדם המכירות מספר אחד למכונית ספורטיבית...

בכל אופן, מכונית מפתה מאוד מאוד. מחכה לה...

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
נכון מיאטה לא הצטיינה בדיוק במבחן הזה והנה יש פה הפתעה, אבל ראבק, אף מילה על כמה היא מיאטה? איך ההיגוי, ההתנהגות?

עוד פעם מוכח שבעולם שלנו 0-100 הוא מקדם המכירות מספר אחד למכונית ספורטיבית...

ממש לא, המיאטה נשארה מיאטה בכל הנוגע להתנהגות כביש ואפילו השתפרה בזכות הדיאטה. על הרוב כבר ידענו, אבל אין מה לעשות שההפתעה העיקרית היא בנתון ההאצה (שאני מודה שהוא פחות חשוב), מכיוון שהייתה ירידה בהספק ציפיתי למשהו מקביל לדגם היוצא אבל הופתעתי לטובה.

מעבר לזה לא מדובר על זה במובן של מקדם מכירות כי זה אפילו לא נתון שמאזדה פירסמה אלא עוד אחד משורת מספרים שונים ומשונים שפורסמו כחלק אינטגרלי מכל מבחן רכב.

אל תשכח שכל המבחנים האלו באו אחרי חודשים של טיפטוף פרטים טכניים וחצאי מבחנים על הגרסה החלשה ולכן כל השאר כבר פחות מפתיע.

פורסם
המממ.. אבארט 500 או מיאטה ND.. החלטות החלטות.

נראה לי שאבארט 124 הולכת להיות משהו מיוחד.

חשבתי שאתה בז לתוצרת אסיאתית נחותה. וברצינות, מיני ומיאטה נשמעים לי כמו שני הפכים מוחלטים (של אותה מטבע כמובן).

פורסם
המממ.. אבארט 500 או מיאטה ND.. החלטות החלטות.

נראה לי שאבארט 124 הולכת להיות משהו מיוחד.

מצטער אבל אבראט 500, כמה שהוא רכב נחמד (והוא נחמד ללא כל ספק), לא מגיע לקרסוליים של המיאטה משום אספקט של הנאה מנהיגה. אם אין לך צורך במושבים האחוריים אין מה לחשוב פעמיים. הנעה אחורית, שילדה יותר טובה, יותר קלה (ב-100 קילו), יותר תאוצה, יותר פיל בהגה, יותר נמוך, יותר רחב, יותר מאוזן. כל זה עוד לפני שמדברים על יותר אמין, יותר חסכוני בדלק, שומר יותר טוב על ערך... איפה בדיוק ההתלבטות?

לגבי האבארט 124 אלא אם הם יצאו עם איזה משהו שאני לא מצליח לדמיין אני לא מבין למה לוותר על האמינות ושמירת הערך של מאזדה לטובת פיאט?

• תוכן חדש...