Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בוודאי שנעשה איבחון וירטואלי, רוב המגיבים הצביעו על הטיימיניג/מותחן כבעייתי ברכבים האלה, בהכללה. בנתיים, דגם ה-1.4 עם 122 כ"ס נשאר חריג, לטובה.

על פניו, לאור דבריך שהרעשים פסקו, איבחון המוסך היה מדויק.

אשמח לשמוע אם לקחו אחריות על משאבת המים, ואם לא, באלו עלויות מדובר.

היי

בוא נאמר שבדיעבד הייתי נוהג באותו אופן.

המשאבה עלתה 610 ש"ח. נוזל קירור 94 ש"ח. עבודה 390 ש"ח. כל המחירים לא כוללים מע"מ (אני מת על עניין המעמ במוסכים :-))

פורסם
הרכב שלך כבר עם 89 אלף ק"מ. למה שלא תחליף רצועה ומותחן על הדרך? גם כך תצטרך לעשות זאת בקרוב.

למה לחכות לגרוע מכל? כבר פתחו על מנת להחליף משאבת מים. אני במקומך כבר הייתי מחליף גם את הרצועה והמותחן.

אחי המנוע ברכב מצוייד בשרשרת תזמון שאמורה להחזיק לכל אורך חיי המנוע אם איני טועה. אני במקומך הייתי קורא את השרשור מתחילתו ;-)

פורסם
היי

בוא נאמר שבדיעבד הייתי נוהג באותו אופן.

המשאבה עלתה 610 ש"ח. נוזל קירור 94 ש"ח. עבודה 390 ש"ח. כל המחירים לא כוללים מע"מ (אני מת על עניין המעמ במוסכים :-))

משאבה מקורית?

פורסם
אתה משלם מע"מ רק במוסך? כולי קנאה

רק במוסך אומרים לי את המחירים בלי מע"מ.. למרות הדרישה המפורשת של החוק להציג מחירים עם מע"מ לכלל המוצרים והשירותים

יום טוב גם לך

• ספונסר פורום
פורסם

ברכב הזה של פותח השרשור מותקן מנוע מדגם CAX בעל 122 כס

בדגם מנוע הזה לא נתקלנו עד היום בבעיה עם שרשרת התיזמון ולכן

אפשר להרגיע אם שומעים רעש כל שהוא מהמנוע, זה כנראה לא בעיה בתיזמון וניתן להתיחס לעיניין כמו

כל רכב אחר ולא להיכנס לפאניקה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אתה משלם מע"מ רק במוסך? כולי קנאה

חוץ מאשר במוסך באילת ;-)

בכל מקרה יגאל קלע לכוונת דבריי

רון הרעש האמור היה ממש רע... מהרגיל?כך שבחרתי לנהוג בזהירות המירבית. אגב אם יהיה לך זמן אשמח לדעת מתוך סקרנות גרידא האם סביר שמשאבת מים תשבוק אחרי בדיוק 4 שנים ו-90K ק"מ, או שלזו היה אורך חיים קצר מהרגיל?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
חוץ מאשר במוסך באילת ;-)

בכל מקרה יגאל קלע לכוונת דבריי

רון הרעש האמור היה ממש רע... מהרגיל?כך שבחרתי לנהוג בזהירות המירבית. אגב אם יהיה לך זמן אשמח לדעת מתוך סקרנות גרידא האם סביר שמשאבת מים תשבוק אחרי בדיוק 4 שנים ו-90K ק"מ, או שלזו היה אורך חיים קצר מהרגיל?

גם אצלי קיימת תופעה של רעשים לאחר סטרטר ראשון של בוקר . אני פשוט מכבה אחרי 5 שניות ומתניע שוב ומשך כל היום הרעשים אינם . לדעתי מדובר על שימון חסר , כנראה של הטורבו .

• תוכן חדש...