Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אז המשך הבדיקות:

בבדיקה הזאת בחנתי את האפשרות הטכנית והמעשית של הפעלת מצלמת אינטרנט המחוברת למחשב, מרחוק ע"י חלונות 10.

המחשב, אותו המחשב, כאמור, ביטלתי את כל מה שמיקרוסופט מאפשרת למשתמש רגיל לבטל מבחינת ניטור מרחוק ושליחת מידע לשרתים שלהם.

חוברה מצלמת אינטרנט של לוגיטק ולא של מיקרוסופט בגלל שרציתי לשלוט בדרייבר המותקן, הדרייבר של 8.1 עבד ב-10, אז הדרייבר נשאר זהה, ורק מערכת ההפעלה התחלפה.

ב-8.1 המצלמה נשארה רדומה וצרכה כ-10 מיליאמפר לאורך כל הבדיקה, שנמשכה כשעה של גלישה באינטרנט ועריכת מסמך וורד.

ב-10 נרשמה פעילות מעניינת, הזרם הנצרך ע"י המצלמה התנדנד במהירות בין 10 מיליאמפר לבין 70 מיליאמפר (כשהיא מצלמת ווידאו, הצריכה היא באיזור ה-150 מיליאמפר), את הצריכה הרגעית תפסתי באמצעות פונקציית ה-MIN-MAX שבפלוק שלי.

כל העניין הזה נראה לי מוזר, אז חיברתי את הסקופ וראיתי שצורת הגל המתקבלת תואמת לצילום סטילס ע"י המצלמה, כל זה התרחש באופן רנדומאלי לכאורה בהפרשי זמן שבין 6 ל-33 שניות.

אחרי כל "פיק" כזה, נרשמה תעבורה ספציפית.

אני לא מבין מה מיקרוסופט יכולה להרוויח מצילומי המשתמשים שלהם בצורה כזאת, אולי בשביל לקלוט לוגואים של מותגים שהמשתמש משתמש בהם והצעת מוצרים מתחרים/משלימים, או בחינה דמוגרפית מדוייקת יותר של המשתמשים שלהם (שלא מתבסס על איזור המגורים) שמתבסס על זיהוי פנים, או אולי שת"פ של החברה עם הממשל האמריקאי בענייני ביטחון המדינה ומלחמה בטרור, לא יודע.

בחיבור מיקרופון לא נרשמה תעבורה ספציפית שיכלתי לבודד, כרגע זה לא נראה שמיקרוסופט מקליטה את המשתמשים שלה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

מאז ומתמיד הקפדתי לכסות עם מדבקה כל מצלמת אינטרנט שיש לי. במיוחד של הלפטופים.

נחמד לדעת שאני לא פרנואיד.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

גם אני תמיד מדביק מדבקה על המצלמות בלפטופ :)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

לא יכולתי כבר לערוך, עימכם סליחה. אבל את זה כדאי מאוד לקרוא (כאן מפרטים מה וינדוס 10 שולח ולאן, כל כמה זמן) :

http://wccftech.com/windows-10-privacy/

saay222, לפי הכתבה, ניראה שוינדוס 10 כן מקליט ושולח לשתרים שונים גם סאונד.

מענין איזה אירגון מממן את כל הפונקציונליות של ריגול אחרי משתמשים. ומעננין עוד יותר, בידיעה שזה ככה, מי יתקין את המערכת הזאת?

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שבוע שעבר שדרגתי ל 10 (היה לפני זה עותק מקורי של 7 בגרסת 64 bit). הכל עבר בשלום ולא היו בעיות מיוחדות בשבוע האחרון.

היום נכנסתי ליוטיוב וגם ב Chrome וגם ב Edge כאשר מגדילים את המסך של סרטונים ביוטיוב הסרטון מוסט לימין ורואים רק שליש מסך :roll:

אגב באדג' הפונטים מופיעים מטושטש כזה, למה?

רעיונות איפה הבעייה?

vvv.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למען הדורות הבאים, בעדכונים קבלתי הודעת שגיאה 0x80070543

כל החיפושים במרשתת שהובילו למיקרוסופט בשפה האנגלית לא הועילו, הפתרון נמצא בשפה הרוסית

1. לוחצים על Win + r, רושמים בתיבה dcomcnfg.exe, לוחצים Enter

2. עוברים ל computers שמתחת ל component services

3. קליק ימני על my computer ובחירה ב properties

4. בוחרים בלשונית default properties ומשנים את הערך Default Authentication Level select ל connect

5. מאשרים

עכשיו אפשרות להכנס להגדרות windows update ולקלוט את השינויים מחדש.

פורסם
שבוע שעבר שדרגתי ל 10 (היה לפני זה עותק מקורי של 7 בגרסת 64 bit). הכל עבר בשלום ולא היו בעיות מיוחדות בשבוע האחרון.

היום נכנסתי ליוטיוב וגם ב Chrome וגם ב Edge כאשר מגדילים את המסך של סרטונים ביוטיוב הסרטון מוסט לימין ורואים רק שליש מסך :roll:

אגב באדג' הפונטים מופיעים מטושטש כזה, למה?

רעיונות איפה הבעייה?

גם לי יש את אותה בעיה עם היוטיוב - תגדיל למסך מלא ותבטל את "מצב קולנוע", כך תוכל

לצפות באופן תקין (ולא רק במסך מלא).

לגבי הטישטוש - תנסה לשחק עם הרזולוציה, אולי זה יעזור.

פורסם

בלפטופ האישי שלי עדיין לא הוצע לי הוינדוס 10.

המחשב מעודכן עם העדכונים הכי חדשים, וינדוס חוקי, מחשב בן שנה

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לא משנה, בסוף עשיתי עדכונים וזה הציע לי את זה.

הבעיה שזה כבר 3 פעמים באמצע ההורדה של הוינדוס עוצר ומראה תקלות..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
בלפטופ האישי שלי עדיין לא הוצע לי הוינדוס 10.

המחשב מעודכן עם העדכונים הכי חדשים, וינדוס חוקי, מחשב בן שנה

לא מגיע לתימנים

:p

עשית "הזמנה" לווינדוס לפני שהוא יצא? קיבלתי לפני כמה חודשים הודעה שהוינדוס יוצא בחינם לכל מי שמגיע לו, ושאני צריך לעשות reservation - אז עשיתי ולאחר התאריך שהוא יצא לשוק - נכנסתי לעדכונים של ווינדוס וביצעתי "חפש עדכונים", רק אז הוא מצא לי הורדה של ווינדוס וכך התקנתי.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...