Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש איזשהו כלי לחילוץ מיסבים

מחפש משהו שיספיק לעבודות ביתיות פעם ב' כמו מיסב של מכונת כביסה (סביב המיסב יש שטח כלשהו כך שאי אפשר לתפוס אותו מהצד אלא עבודה דרך החור שלו בלבד/שוליים שלו), מיסב אלטרנטור (על ציר, כך שניתן לתפוס את המיסב מהצד)

לא מחפש משהו בעלות מטורפת, אבל שיעשה את העבודה בעפ בחצי שנה-שנה

תודה

שלומי

פורסם

מתעלק על האשכול ברשותך:

מחפש להשאיל אפציר שקוטר הבורג המרכזי שלו קטן מ-8 מ"מ, לחילוץ מיסב באלטרנטור תוצרת מיצובישי (של סובארו).

אשמח להודעה פרטית, לא משנה המיקום בארץ.

164.jpg

Stay Dirty

פורסם

בהרבה מקרים של חילוץ מייסבים לא צריך הרבה חוץ מסט בוקסות שחורות במידות שונות, מחלציים ופטיש.

בכל מקרה יש שיטות חילוץ שונות של מסיבים ולכן מגוון כלי חילוץ שונים וזה יעזור אם תגיד איפה אתה רוצה להחליף מיסב.

פורסם

מחיר של ערכה הכי פשוטה תגיע לאזור 900 1000 ₪.

מיסב פילוט (הצד השני חסום) בלתי אפשרי לשלוף בלי חולץ,יש שיטות עם לחם וגריז (יוטיוב למי שבספק),יש חולצים אוניברסליים למיסבים "עיוורים" שעולים באזור 200.

פורסם
מתעלק על האשכול ברשותך:

מחפש להשאיל אפציר שקוטר הבורג המרכזי שלו קטן מ-8 מ"מ, לחילוץ מיסב באלטרנטור תוצרת מיצובישי (של סובארו).

אשמח להודעה פרטית, לא משנה המיקום בארץ.

[ATTACH=CONFIG]424686[/ATTACH]

אני חושב שיש לי ברכב אחד מתאים. אני יורד לבדוק.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...