Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אוהד מושבע של מכבי קמתי אתמול באמצע הלילה לראות את שידור גמר גביע המדינה, משחק שהיה אמור לתת מפגש מרתק בין 2 קבוצות חזקות ומהר מאוד הפך להצגת יחיד ענקית של מכבי.

אמרו על מכבי ת“א הרבה דברים העונה, שהיא לא מלהיבה כמו בעונה שעברה, שהיא לא טובה כמו בעונה שעברה.

אז אמרו- פעם ראשונה מאז קום המדינה שקבוצה לוקחת טרבל של אליפות\גביע טוטו\גביע מדינה ונותנת אקורד סיום כל כך עוצמתי.

משפט אחד על ב“ש, בתור אוהד מכבי אני מאוד מסמפט את הקבוצה הזאת ובשלב מסויים זה כבר היה קצת לא נעים מה שקרה במשחק מבחינת הקהל שלהם, השחקנים ולא פחות- המאמן אלישע לוי, הם כולם נותנים מעצמם למען הקבוצה וזה מרשים בקבוצה שעד לא מזמן לא נחשבה לקבוצה “רצינית“.

יחד עם זאת, דווקא לאור הסימפטיה לאלה שציינתי, לא יכולתי שלא לשמוח שהמשחק הזה התנפץ חזק בפנים של בעלת הקבוצה אלונה ברקת שלאורך כל העונה עושה כל מיני שטיקים ופרובוקציות לא ענייניות ובטח לא מקצועיות, האחרונה שבהן זה פיטורי המאמן המעולה כשבו זמנית היא משדרת לו שהוא בתכניות שלה ואז פשוט מפוצצת הכל שבוע וחצי לפני המשחק הגורלי של אתמול.

כל הכבוד לאוהדי ב“ש המסורים שיצאו מאוכזבים, כל הכבוד לשחקנים שבאמת נתנו הכל גם אם לא הצליחו וגברת אלונה ברקת- הגיע הזמן שתביאי מישהו שמבין כדורגל ויקבל החלטות נכונות ובעיתוי מתאים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בארץ זה לא כדורגל.אמנם 11 מול 11 ,אבל בזה מתחיל ונגמר הדמיון.

תשב ביציע של משחק באנגליה ואז תבין את ההבדל.

סלע

פורסם

כאשר מכבי תל אביב בכדורגל תעשה מה שמכבי תל אביב בכדורסל תעשה נדבר.

אתה יודע מה

שיעלו לשלב הבתים , בתור שלב ראשון.

אבל אין ספק שהם הולכים בכיוון הנכון ומנהלים את המועדון בצורה מקצועית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם את מכבי תל אביב בכדורסל לא בנו ביום.

קבוצת הכדורגל עוברת ב-3 השנים האחרונות תהליך יפה שבו קודם כל בנו שלד ניהולי ומקצועי מקצוען בסטנדרטים הגבוהים ביותר.

אין לי ספק שזה גם יתורגם בהמשך להצלחה בזירה האירופית, הבעלים מוכן להשקיע הרבה כדי שזה יקרה.

אגב, ללא קשר להישגים, הדרך שהבעלים מתווא לקבוצה מרשימה, דחיפה להישגים כשבמקביל הוא דוחף לחיזוק הקשר עם הקהילה ואוכלוסיות חלשות.

אני באמת מקווה שעם הזמן יותר קבוצות יאמצו מודלים דומים, זה יהפוך את הכדורגל בארץ לדבר יפה ונעים יותר.

פורסם
בתור אוהד מושבע של מכבי קמתי אתמול באמצע הלילה לראות את שידור גמר גביע המדינה, משחק שהיה אמור לתת מפגש מרתק בין 2 קבוצות חזקות ומהר מאוד הפך להצגת יחיד ענקית של מכבי.

אמרו על מכבי ת“א הרבה דברים העונה, שהיא לא מלהיבה כמו בעונה שעברה, שהיא לא טובה כמו בעונה שעברה.

אז אמרו- פעם ראשונה מאז קום המדינה שקבוצה לוקחת טרבל של אליפות\גביע טוטו\גביע מדינה ונותנת אקורד סיום כל כך עוצמתי.

מכבי תל אביב זה שיא המקצוענות, אנשים חזקים ומקצוענים עם חזון. זה הכל מהכל אלו דברים שלא נראו פה. הסקאוט, המתקנים, הכושר, הנוער (לקחו אליפות), המושאלים, קבוצת בת בקרוב, החוזים, השקט, קשר לאוהדים, קשר לסביבה, פשוט הכל ברמות הגבוהות ביותר. באר שבע לא עמדו בקצב שהם מניעים כדור.

משפט אחד על ב“ש, בתור אוהד מכבי אני מאוד מסמפט את הקבוצה הזאת ובשלב מסויים זה כבר היה קצת לא נעים מה שקרה במשחק מבחינת הקהל שלהם, השחקנים ולא פחות- המאמן אלישע לוי, הם כולם נותנים מעצמם למען הקבוצה וזה מרשים בקבוצה שעד לא מזמן לא נחשבה לקבוצה “רצינית“.

יחד עם זאת, דווקא לאור הסימפטיה לאלה שציינתי, לא יכולתי שלא לשמוח שהמשחק הזה התנפץ חזק בפנים של בעלת הקבוצה אלונה ברקת שלאורך כל העונה עושה כל מיני שטיקים ופרובוקציות לא ענייניות ובטח לא מקצועיות, האחרונה שבהן זה פיטורי המאמן המעולה כשבו זמנית היא משדרת לו שהוא בתכניות שלה ואז פשוט מפוצצת הכל שבוע וחצי לפני המשחק הגורלי של אתמול.

איזי שירצקי וגם ברק בכר דיברו ביציע העיתונות ואמרו שאיזי הוא זה שלחץ על הודעה לתקשורת אלונה לא רצתה אבל זה לא רק זה גם בינואר הם החליטו להעביר את אג'ידה (השוער) ופאיוביץ' (הבלם) אך בדקה ה90 הטרייד בוטל ושחקנים נשארו בקבוצה אחרי שכמעט קיבלו בעיטה.

הרבה מאשימים את מכבי שהם הכל "כסף" אבל אם כבר אלונה מתנהגת בצורה כזו. תראו כמה שחקנים עברו תחת הקבוצה: אבי יחיאל, אוהד כהן, ליאור ז'אן, דוד רביבו, קובי דג'אני, אביתר ברוכיאן, ליאור אסולין, אוהד קדוסי, קאלה, קלמי סבן, תומר סוויסה, פלצ'וק כאשר כל אחד נרכש מהם נרכש "בשיאו" וקיבל חוזה שמן. וכל זה בלי זרים. וכעת ארבייטמן, דור מלול, לואי טהאא, גורדנה, מליקסון (החזרה) הם רכש לא בשביל לקחת אליפות. למעט מאור בוזגלו, מליקסון(פעם ראשונה) ברדה עד לעונה הנוכחית ולוטם זינו לא חושב שב"ש עשתה עוד רכש/גידלה שחקן טוב.

הרכש הצולע הזה קיים כבר הרבה זמן והוא בגלל אסי רחמים שאחרי שנים של ניסיון לא מבין איך מתנהלים. גם הוא מקדם אין סוף את בנו, שוער הנוער הממוצע לטעמי.

כל הכבוד לאוהדי ב“ש המסורים שיצאו מאוכזבים, כל הכבוד לשחקנים שבאמת נתנו הכל גם אם לא הצליחו וגברת אלונה ברקת- הגיע הזמן שתביאי מישהו שמבין כדורגל ויקבל החלטות נכונות ובעיתוי מתאים.

כאשר מכבי תל אביב בכדורגל תעשה מה שמכבי תל אביב בכדורסל תעשה נדבר.

מכבי כדורסל זה קהל של רולקסים וסושי במחצית :lol:

אתה יודע מה

שיעלו לשלב הבתים , בתור שלב ראשון.

אבל אין ספק שהם הולכים בכיוון הנכון ומנהלים את המועדון בצורה מקצועית.

הזרים לא ברמה מספיק טובה, אבל הישראלים הטובים שיש כיום. (חוץ מנאתכו,רפאלוב,דמארי,גרשון,דסה)

12345

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם (נערך)

לעניין הזרים במכבי הדעות קצת חלוקות.

קח למשל את גרסיה ופריצה- שניהם לא מהירים מספיק אבל עושים עבודה מצויינת בעמדות שלהם.

רק לראות מה פריצה עשה אתמול במשחק, פשוט תאווה לעיניים (ואני מאוד מאוד מקווה שמכבי תחתים אותו לפחות לעוד עונה).

גרסיה אני חושב שצריך לסיים למרות שהוא טוב, בתקציב שלו יוכלו להביא זר אחר שיהיה איכותי וגם מהיר.

מיטרוביץ’- המוסר הכי טוב בליגה, הוא ודור מיכה יודעים לחלק כדורים פשוט מצויינים לחוליה ההתקפית.

אני הייתי מוותר על בן בסט שתופס תקציב משמעותי ומביא במקומו חלוץ זר נוסף ברמה גבוהה.

היכולת הגבוהה של מכבי זה ממש לא רק תקציבים, גם לפני עידן קרוייף וגולדהר הקבוצה ישבה על תקציבים גדולים.

פשוט עכשיו יש סדר ואירגון,יש מאמן שאשכרה מאמן מבלי להתעסק בגחמות של בעל הבית שחושב שהוא גם מאמן ויש רמת אימונים גבוהה מאוד.

קח את ורמוט, הסיבה שהוא לא משחק זה כי מהר מאוד האימונים האינטנסיביים גרמו לו לפציעה ולכן בקבוצה החליטו שבונים אותו בצורה טובה לעונה הבא, נטו אימונים בלי עומס משחקים.

לגבי אלונה ברקת בחלון ההעברות, היתה לה התנהלות בזיונית שהסתיימה בכך שהקבוצה שלה לא רק שלא התחזקה- השחקנים שעוד היו טובים אצלה התמרמרו כשגילו שהם כמעט קיבלו בעיטה מאחורי הגב.

חבל כי זו באמת קבוצה מאוד סימפטית ובכלל, בכל רגע נתון הייתי מעדיף שהם או הפועל ק“ש יקחו אליפות על פני מכבי חיפה או בית“ר שבפן המקצועי יש להם התנהלות מבישה (האדונים שחר ואלי טביב שהפכו את הקבוצות לשוק הכרמל).

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם
לעניין הזרים במכבי הדעות קצת חלוקות.

קח למשל את גרסיה ופריצה- שניהם לא מהירים מספיק אבל עושים עבודה מצויינת בעמדות שלהם.

רק לראות מה פריצה עשה אתמול במשחק, פשוט תאווה לעיניים (ואני מאוד מאוד מקווה שמכבי תחתים אותו לפחות לעוד עונה)

בנוגע לקרלוס, משחק אחד לא מעיד על הכלל.

לגבי פריצה - הוא חלוץ טוב לליגת העל, אבל עכשיו לנרי קהינדה יעמוד לרשות מכבי והוא יכול להיכנס לנעליו של פריצה.

גרסיה אני חושב שצריך לסיים למרות שהוא טוב, בתקציב שלו יוכלו להביא זר אחר שיהיה איכותי וגם מהיר.

מסכים

מיטרוביץ’- המוסר הכי טוב בליגה, הוא ודור מיכה יודעים לחלק כדורים פשוט מצויינים לחוליה ההתקפית

מיטרוביץ' הוא תעודת עניות לזה שפאקו מבין כדורגל.

אני הייתי מוותר על בן בסט שתופס תקציב משמעותי ומביא במקומו חלוץ זר נוסף ברמה גבוהה.

לא רק אתה

היכולת הגבוהה של מכבי זה ממש לא רק תקציבים, גם לפני עידן קרוייף וגולדהר הקבוצה ישבה על תקציבים גדולים.

פשוט עכשיו יש סדר ואירגון,יש מאמן שאשכרה מאמן מבלי להתעסק בגחמות של בעל הבית שחושב שהוא גם מאמן ויש רמת אימונים גבוהה מאוד.

קח את ורמוט, הסיבה שהוא לא משחק זה כי מהר מאוד האימונים האינטנסיביים גרמו לו לפציעה ולכן בקבוצה החליטו שבונים אותו בצורה טובה לעונה הבא, נטו אימונים בלי עומס משחקים

לרגע לא אמרתי משהו שלילי על מכבי, ההפך.

לגבי אלונה ברקת בחלון ההעברות, היתה לה התנהלות בזיונית שהסתיימה בכך שהקבוצה שלה לא רק שלא התחזקה- השחקנים שעוד היו טובים אצלה התמרמרו כשגילו שהם כמעט קיבלו בעיטה מאחורי הגב.

זה מתחיל מפיספוסים רבים של כשרונות ורכש צולע בכלל. הם עכשיו רוצים לרכוש את נאקוומה כאשר אין להם חלוץ 9 אמיתי יציב, זה אי הבנה בסיסית של המשחק.

חבל כי זו באמת קבוצה מאוד סימפטית ובכלל, בכל רגע נתון הייתי מעדיף שהם או הפועל ק“ש יקחו אליפות על פני מכבי חיפה או בית“ר שבפן המקצועי יש להם התנהלות מבישה (האדונים שחר ואלי טביב שהפכו את הקבוצות לשוק הכרמל).

ובלי מילה על חואן פאבלו שלא יציב בדעתו.

למכבי יש יתרון משמעותי בכושר הגופני של השחקנים, בארץ הקבוצות כבר בדקה 50-60 שופכות מנוע

לא נכון מחזיקים עד דקה 70 לפחות.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

רק לציין - זה לא ה"טרבל" הראשון, בשנות ה70 נראה לי מכבי נתניה לקחה ליגה גביע ואינטרטוטו (מפעל שלישי בחשיבותו, אבל עדיין אירופאי).

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מכבי של פאקו היא לא מכבי של אוסקר וסוזה. מקווה בכל ליבי שיקרו כמה דברים: פאקו ילך אחר כבוד ויקח איתו את איגיבור ופריצה ישאר. מעדיף גם את אלירן עטר על פני ברק יצחקי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

שאלת אם אין אף מילה, אז קבל כמה מילים:

1. היא לא קטפה את כל התארים האפשריים העונה. לזכרוני, אי שם ממש מזמן בתחילת העונה היא גם התמודדה באירופה ולמרות זאת לא נראה אותה על הדשא בברלין עוד שבועיים.

2. היא שיחקה כל העונה נגד עצמה, אין שום קבוצה רלוונטית אחרת בארץ, ולמרות התקציב הנוצץ והניהול המוקפד, היא לא היתה מאוד רחוקה מלהפסיד לעצמה את האליפות. אם באר שבע לא הייתה כל כך כושלת, היא היתה צריכה לקחת אליפות.

3. אם איך שבאר שבע נראתה בגמר הגביע, גם מרציאנו מהנוער של שמשון היה שם שלושער. לא צריך להיות ראדה פריצה בשביל זה.

בקיצור - מכבי עושים עקרונית את רוב הדברים נכון. ובכל זאת, פאקו דווקא הגדיר את זה יפה. אם לבאר שבע ו/או מכבי חיפה היה קצת שכל, מכבי לא היתה לוקחת אליפות העונה אם איך שהם נראו ברוב השלבים.

בעונה הבאה, ואפשר לצטט אותי מעכשיו אין למכבי שום סיכוי. מתישהו צריכה לקום קבוצה נורמלית אחרת, ועם הזובור שמיטץ' וג'ורדי עושים למאמנים שלהם כל שנה מחדש, זה מספיק כדי שהם יפסידו את האליפות.

פורסם

שחר ואלונה עשו יד אחת שבאר שבע תובס בגמר הגביע, ואז יחתימו את פאקו לעוד עונה.

זה הסיכוי היחיד שלהם לקחת אליפות שנה הבאה!

• תוכן חדש...