Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טרבל חלומי, הייתי כמעט בכל משחק העונה וטרם התאוששתי מהגמר ההיסטורי הזה.

איזה זובור בדיוק מטיש וג׳ורדי עושים למאמנים?

פאקו מאמן טוב שלא בנה את הסגל, הגיע לקבוצה אחרי שעפנו מאירופה בזמן מלחמה ועם מצב מנטלי בקרשים, לקח קבוצה בדרך שהוא האמין בה, לא ספר אף אחד והביא 3 תארים. תראו את ניהול משחקי הנוק אאוט השנה של מכבי ותבינו שיש פה טביעת אצבע של מאמן ברמה טקטית ומנטלית.

איגבור שחקן נפלא, פיזי וראינו כמה הוא דומיננטי בקישור ומה קורה כשהוא לא על המגרש, הוא יכול להתפתח לשחקן יותר טוב ממה שהוא עכשיו, אם כבר מטירוביץ׳ הוא הראשון שצריך ללכת הביתה מהזרים.

לצערי לפריצה, עקב מגבלת הזרים אין מקום במכבי.

אנחנו צריכים חלוץ ברמה יותר גבוהה כדי להצליח באירופה + בלם זר מהיר, מה שקרלוס לא. באמת שאני מאוד מחובר לפריצה וקרלוס אבל אסור לערבב רגשות בשיקולים מקצועיים.

(כמובן שאם לא מגבלת הזרין משאיר את שניהם בלי לחשוב פעמיים).

אתם מדברים על ליגה פח, מתי הייתה כאן ליגה טובה עם תחרות אמיתית? תזכרו בחיפה, 7 אליפויות ב11 שנים.

זה לא הכסף, זה המקצוענות והצוות הזר, כסף היה, והיה אפילו יותר גם לפני 5 שנים במכבי וסיימנו במקום ה6 כשבינואר כבר הלכנו לים.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הקרב על התואר החשוב ביותר - המשחק מול באזל על הכרטיס לשלב הבתים של ליגת האלופות.

בהצלחה לקבוצת הכדורגל המקצוענית היחידה בת"א

עריכה אחרונה על ידי ARKODrama
"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

חס וחלילה אייל, בתור אוהד הפועל זכותך לרצות ברעת מכבי תל אביב.

אני רק יכול לאחל לקבוצתך הצלחה ושתמיד תשמחו אחרי שגירדתם תיקו מול קבוצות חלשות כמו בית“ר י-ם של אתמול.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כאשר מכבי תל אביב בכדורגל תעשה מה שמכבי תל אביב בכדורסל תעשה נדבר.

אתה יודע מה

שיעלו לשלב הבתים , בתור שלב ראשון.

אבל אין ספק שהם הולכים בכיוון הנכון ומנהלים את המועדון בצורה מקצועית.

אני יודע שאני מביא על עצמי את אש הגיהנום אבל אינשאללה תפסידו!

אייל ליכלכת, ובתמורה שהעיריה לא תבטל את הדו"ח שלך:shock:

עליה של מכבי לליגת האלופות אינשאללה , תעשה רק טוב לכדורגל הישראלי

ואני מאוהדי מכבי חיפה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
חס וחלילה אייל, בתור אוהד הפועל זכותך לרצות ברעת מכבי תל אביב.

אני רק יכול לאחל לקבוצתך הצלחה ושתמיד תשמחו אחרי שגירדתם תיקו מול קבוצות חלשות כמו בית“ר י-ם של אתמול.

למה לקלל?

אוהד הפועל? נראה לי ששכחת מאיפה אני בארץ.

ירוק הייתי וירוק אשאר לעד.

מעדיף שתפסידו רק כדי שלא תקבלו 18 מיליון אירו והפערים בכדורגל הישראלי יגדלו עוד יותר.

פורסם (נערך)

שיערתי שאתה אוהד הפועל כי זו היתה תגובה שכיחה של אוהד הפועל.

דווקא בקרב בית“ר ומכבי חיפה יש הרבה אוהדים שמפרגנים למכבי כי בסופו של דבר זו נציגה ישראלית במפעל הכי יוקרתי באירופה.

אגב, הבעיה של מכבי חיפה אינה תקציבית ואת זה אתה כאוהד הקבוצה אמור לדעת.

הבעיה הגדולה שלכם זה אדון יעקב שחר שבשנים האחרונות מחרב את הקבוצה והפך לשחקנים ממורמרים (קבוצת המנודים ולא רק).

כבונוס הביא לכם העונה את רוני לוי שסובל מיחסי אנוש מחפירים ומנסה להפוך את הקבוצה לחיילים.

אני מקווה בשבילכם שרוני לוי (ושחר) יעזבו את הקבוצה ושיבואו במקומם אנשים שיבריאו אותה כי מכבי חיפה אחרי הכל קבוצה חשובה לליגה הישראלית.

עריכה אחרונה על ידי edan82

פורסם
למה לקלל?

מעדיף שתפסידו רק כדי שלא תקבלו 18 מיליון אירו והפערים בכדורגל הישראלי יגדלו עוד יותר.

זה שהקסקט לא מביא עטים למשרדים בגלל פערים כספיים זאת לא אשמתו של אף אחד. תמשיכו להצדיע לבניון

כיום יש רק 4 קבוצות שמשקיעות על שחקנים -

מכבי ת"א והפועל ב"ש - שם כל הכסף הגדול

עירוני ק"ש - שחקנים ישראלים עם תג מחיר עד 3/4 מיליון ש''ח

הבועל - עם יכולת החתמה עד 2 מיליון ש''ח ללא מימון חיצוני

מכבי חיפה - כרטיס שחקן ביד & אבי נימני סוכן & יוסי בניון 'מאשר'

אם כבר אתה מעלה טענה כזאת, לפחות תיתן את הנימוק המתאים - כי שחקנים לא יוצאים לאירופה מפני שהם מרוויחים סכום דומה בארץ. זה הדבר היחידי שהורס ומי שיוצא לאירופה הם רק מי שרואים את המטרה ללא הפרעות. (גרשון,סייף,רפאלוב,דמארי וכו')

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אכן כואב לי על מה שעובר על מכבי חיפה.

כואב אבל פחות כי בתכלס כבר כמעט עשור ההתעניינות שלי בכדורגל ירדה (כמו הרמה של הכדורגל).

פורסם
אכן כואב לי על מה שעובר על מכבי חיפה.

כואב אבל פחות כי בתכלס כבר כמעט עשור ההתעניינות שלי בכדורגל ירדה (כמו הרמה של הכדורגל).

אני לא מסכים איתך. יש פה זרים ברמה. סטויקו, הובאן, נוסא, פירס, בומבה, לינגנה, אוגו, נוואקמה, אמבולה, דיאבי, גלבאן, קהינדה, מנגה, ברונו ועוד הרבה

הישראלים אני חושב תמיד היו בערך אותה רמה. בנתיים בשנים האחרונות מס' המנויים והצופים רק עולה ועולה, ויש לכך סיבה. בכל הארץ. למעט חיפה חוף כרמל. שם צריך כרטיס ביד.

פורסם
למה לקלל?

הפוך

בהתחלה ייווצר פער , עד שבעלים אחרים יבינו כי יש להכניס את היד לכיס מחד ולנהל את המועדון בצורה מקצועית ולא כמו חנות מכולת / קיוסק

תהליך דומה קרא גם בכדורסל, נקווה שכאן לא נצטרך להמתין כל כך הרבה שנים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מתמקדים הרבה בעניין הכסף שהוא בהחלט משאב חשוב מאוד אבל הדרך בה הקבוצה מתנהלת חשובה לא פחות.

העובדה היא שהפועל ב“ש וקרית שמונה עשו חיל בעונה שעברה (גם אם לא זכו בתארים) עם תקציבים נמוכים משמעותית מהתקציב של מכבי ת“א.

הם פשוט התנהלו בצורה נכונה מקצועית.

מכבי מאז עידן גולדהאר פשוט לקחה את זה כמה צעדים קדימה ומעבר לכסף שהוזרם למועדון הם התחילו להתנהל כמו מועדונים אירופאיים בכירים וזה משהו שיפה לראות והלוואי שעוד מועדונים בארץ יאמצו את המודל הניהולי של מכבי תל אביב, לכל בעל תפקיד יש את התפקיד שלו ואין לו חריגה לסמכויות התפקיד של אחר.

גולדהאר לא מדבר עם השחקנים אלא רק עם מרטין ביין שהוא הנציג שלו וקרוייף שהוא המנהל הספורטיבי.

גם קרוייף לא מדבר עם שחקנים לפני ובמהלך משחקים ולא מכתיב למנהל בפן המקצועי.

בחיפה יש את שחר הכל יכול שגוער בשחקנים, נכנס לחדר הלבשה, מכתיב למאמן ועל הדרך מחליט מי יבוא ומי ילך.

זה לא עובד ככה.

פורסם

בהצלחה היום, עוד לא ראיתי את מכבי משחקת השנה, מקווה שיעלו, סיכוי טוב,

[אפילו חברתי שאלה למה זהבי לא משחק בחו'ל (!)]

* לתחושתי, בעונה החולפת עדן בן בסט היה לחוץ מאוד על מיעוט הדקות שלו וניסה יותר מדי,

יש לי הרגשה שיכול לצאת ממנו שחקן טוב תחת מאמן אחר, הבעיה שלו לדעתי היא בעיקר שהוא 'רגשי'

איזה משחק מעפאן אתמול, התחילה הליגה

The first one to get angry loses

פורסם

ערן זהבי 28 רמות מעל כל הליגה הזו.

הוא מקבל הצעות מאירופה?

אם כן מעניין למה לא הולך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...