Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני במקום מכבי רץ להחתים את איגביני יעקובו לצד זהבי, ומתפלל לקבל את מנצ'סטר יונייטד ואולימפיאקוס בשלב הבתים :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידן היי

בחייאת שלח לי קולקט את המשקפיים עם העדשות הוורודות שבהם ראית את המשחק.

בניגוד למשחק בבזל בהם העליונות שלהם הייתה בולטת ביותר, הפעם המשחק היה יותר מאוזן, עדיין הם החמיצו /לא הגיעו למצבים באופן מעורר את אלת המזל

מוריניו לימד את כולם שבונקר זו לא מילה גסה במשחק בין ברצלונה לאינטר, כאשר אתה רוצה לעלות שלב.

הטב"ח החלוץ דריבליסט מעולה, רק המסירה האחרונה שלו לוקה בחסר, יכול היה לפחות פעמיים שלוש להוציא לרחבה שזהבי עומד / זועק לקבל את הכדור ולגלגל אותו לרשת

הטב"ח הבלם נתן משחק הרואי וגם טבח בילד אמבלו, למזלנו השופט קיבל מעטפה שמנה ממיץ'

זהבי פשוט סקורר , כל בעיטה למסגרת שער, באחוזים שעולים על גדולי השחקנים ביבשת.

גם שאר השחקנים הישראליים תפסו יום נהדר , ואילו השוויצרים תפסו יום רע.

אבל את מי זה מעניין כרגע

תל אביב בשלב הבתים...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ההגנה של מכבי שווה גול כל משחק.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אתם מכירים את מרפי?

בדיוק חשבתי לעצמי שהבאסה היחידה שלי זה שאיך שהוא בכל משחק כדורגל גדול בארץ יש תקריות מגעילות, והנה הפעם מכבי ואוהדיה התנהגו למופת. בהחלט כבוד לכדורגל הישראלי.

ואז אני קורא שאוהד מכבי דפק לום בראש של אוהד באזל. התמונה של הבחור מדמם בכמויות כשהוא שוכב על הרצפה ושאשתו לידו בוכה לא סימפטית. פשוט דוחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רק יד ברזל וענישה כבדה תבלום את התופעה.

באנגליה החוליגאנים התפרעו עד שהוחלט לנקוט נגדם מדיניות ללא פשרות וויתורים,והתופעה נבלמה כליל.

מקווה שינהגו במדיניות דומה כלפי אוהדי הקבוצות בישראל,ללא הבדל בין הקבוצות.

כרגע,לא נראה שהדבר בראש סדר העדיפויות של מקבלי ההחלטות.

סלע

פורסם

אני קצת חולק עליך סלע, התופעה נעלמה בתוך מגרשי הכדורגל, שם הם מתנהגים למופת, מחוצה לו? לא ממש.

אבל מסכים איתך שהדבר פחות בראש סדר העדיפויות אצלנו, באנגליה זה יותר בטיפול

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מכבי חמודים ו-זה, כבוד וכיף שהתקדמו, אבל לדעתי הם לא ברמה של לפתח איזו ציפייה.

השקופית מבלייזר עם זהבי מתארת לא רע את ההרכב והדינמיקה. שני צהובים לזהבי -

והצהובים די אובדי עיצות.

The first one to get angry loses

פורסם
עצוב לי על חואן פאבלו...

מקובל מאוד בכדורגל

מבחינה כלכלית אל תהיה מודאג.

מבחינה ספורטיבית לקבוצה , כנראה מהלך נכון.

מבחינה ספורטיבית לשחקן שעל סף סיום הקריירה , הגיע לליגת האלופות , ולא ישתתף בה , אכזבה ענקית.

1. הפועל חיפה בודקת אפשרות להחתים את חואן פאבלוערוץ הספורט‏ - לפני 6 שעות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב זה היה מביך אבל צפוי. לאור העובדה שצ'לסי היו חייבים ניצחון, אני הימרתי על 4-1.

השוער של מכבי, מר "כוכב גדול" חייב להתעורר. לא יודע מה הוא היה רגיל בסרביה או באליפות אירופה עד גיל 19, אבל שיתאפס על עצמו, כי בקצב הזה הקפיצה היחידה שלו תהיה ממכבי תל אביב להפועל אשקלון.

פורסם

לא מביך בכלל.

חזרנו לפרופורציה, זאת הרמה. בקושי ובמזל ניצחו את באזל והגיעו לתחרות שהיא גדולה מדי על מכבי.

ככה גם תיראה הנבחרת שלנו אם במזל תגיע לאליפות אירופה.

ההפרשים ברמות באמת גדולים מאוד, אפילו יותר גדולים מההפרשים בשכר של השחקנים כאן ובאירופה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לוקח מהמשחק הזה 2 דברים:

1. זהבי הוכיח רישמית שהוא יכול לשחק באנגליה בקבוצה דרג ב'

2. גל אלברמן, היית ונשארת - תענוג! מה שהוא עשה לפאבראגס מחצית ראשונה זה כבוד.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)

• תוכן חדש...