Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מפספסים שהוא מנסה להגיד שאין לו בקרת אקלים אז כל התגובות של כוון ל22 לא רלוונטיות כי יש לו מזגן רגיל שהוא יכול לשים את הטמפ של באזור הכחול או האדום.

פשוט תקרב את החוגה כמה שיותר לאמצע עד לגבול עם האדום וגם להוריד את העוצמה, יותר מזה אין מה לעשות אחרי זה זה רק לכבות את המגן. כן, אם כל פעם תשים את זה על קור ואז חום ואז קור... זה יזיק למזגן.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין קשר לבקרת אקלים. כשמכוונים לא לטמפ הכי קרה אז זה לא חוסך דלק.רק כשמכבים את המדחס. הבעיה היא שבעת הדלקה, המדחס לוקח עוד יותר חשמל.

פורסם
מה הבעיה לכוון פעם אחת לטמפ' שאתה אוהב וזהו. אני תמיד מכוון ל22 מעלות ומוריד את עוצמת האוויר.

לא בכל רכב יש אפשרות לכוון טמפרטורה.

בלנסר למשל, למזגן יש שני מצבים (on ו-off), לחימום שלושה מצבים (כבוי, חצי עוצמה, עוצמה מלאה), למאוורר ארבעה מצבים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בלילות אני משתדל שלא ליסוע הרבה עם מזגן כי הוא מרדים אותי

מוזר.

דבר ידוע הוא כי חום גורם לאנשים להרדם ולא להיפך...

לא סתם נוהגים צוותי אוויר בטיסות להעלות את הטמפרטורה בטיסות לילה כדי שאנשים ישנו.

פורסם

"טמפ' עבודה של 22-23 לדוגמא או יותר, המדחס עובד לסרוגין, זה הכל."

נגעת בדיוק בנקודה. המדחס לא עובד לסירוגין. כאשר מפעילים את המזגן המדחס עובד באופן קבוע. לא חשוב לכמה מעלות אתה מכוון את המזגן.

כיוון המעלות כלפי מעלה שולט על כמות המים דרך ראדיטור החימום, אין לו שום קשר למדחס.

אני משאיר את הטמפ' על מינימום (ללא מים דרך ראדיטור החימום) ומפעיל אץ המדחס לסירוגין ע"י לחצן ה "AC" .

מצטער. תקרא את תגובתו של מרק בעמוד הקודם. אתה טועה בהכל כמעט.

ממליץ לך לבדוק את הדברים הטכניים באינטרנט לפניי שאתה כותב דברים טכניים לאחרים, הם עוד יאמינו ;)

פורסם

פות"ש, אני דווקא חולק עליך בנוגע למזגן.

בלאון הקודמת שלי (1.8TSI) המזגן היה הרבה יותר חזק ולקח לו פחות זמן לקרר את הרכב מאשר בלאון הנוכחית.

בנוכחית (1.2TSI) עוברות כמה דקות טובות עד שהרכב מתקרר כמו שצריך.

לכן שאלה למביני עניין - יכול להיות שיש קשר בין נפח המנוע לבין עוצמת הקירור והמזגן?

פורסם

אחת הסיבות שבחרתי דווקא באיביזה,{2014} זה היה המזגן שלה.

כאן אצלנו באילת, עם טמפ" חיצונית של 40-44 מע"{הטמפ" נמדדת בצל, למי שלא ידע}, במשך חודשים רבים, המזגן משחק תפקיד חשוב בבחירת רכב חדש לקנייה.

יצא לי לנסוע בכל מיני רכבים בטמפרטורות קיצוניות, לדוגמה: סוזוקי קרוסאובר, ספלאש, סוויפט, מיצובישי ספייס סטאר, פיגיו 107, שהמזגן שלהם פשוט בושה, דומה למאוורר יותר.

במזדה 2 למשל, המזגן מתפקד טוב בסך הכל גם בתנאים קיצוניים, אבל מושפע מדי מכל לחיצה על הגז.

יש לציין שהמזגנים של הרכבים שתוארו כן מתפקדים מצויין בתנאים "נורמליים" יותר.{28-35 מעלות}. מעבר לזה, הם דועכים משמעותית, וגם מתנתקים בעומס הכי קל שיש.

בלילה הטמפ" כאן סביב 38 מע", והמזגן באיביזה לאחר כ-20 דקות עובר לבד למעבר אוויר חיצוני, עקב הקור ברכב.

IMG_20150517_215941.jpg

התמונה צולמה בלילה עם קרוב ל-38 מע", וברכב היה כבר קר אחרי 3 דקות, אפילו לא בנסיעה.

פורסם (נערך)
מצטער. תקרא את תגובתו של מרק בעמוד הקודם. אתה טועה בהכל כמעט.

ממליץ לך לבדוק את הדברים הטכניים באינטרנט לפניי שאתה כותב דברים טכניים לאחרים, הם עוד יאמינו ;)

תשלח קישור בבקשה כדי לתמוך בטענה שלך.

לגבי הטענה שלי: תבצע ניסוי פשוט, כוון את הטמפ' למקסימום תוך כדי שהמגן עובד, בדיוק כמו בהפשרת אדים בחורף. שים לב שהמדחס יהיה אדיש לחלוטין וימשיך לעבוד גם שיוצא אוויר מאוד חם מפתחי המיזוג.

כך זה עובד אצלי.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

איזה מערכת בקרת אקלים קיימת ברכבך ? קלימטיק או קלימטרוניק ? אתה יכול לצלם את פנל השליטה בבקשה.

איזה כייף לי :)

פורסם
מוזר.

דבר ידוע הוא כי חום גורם לאנשים להרדם ולא להיפך...

מזגן מייבש, ואם הוא ישיר על העיניים הוא מייבש אותן והאפקט שמתקבל לאחר זמן מה הוא עייפות/כאב ראש.

פורסם

מה הבעיה לסובב את החוגה של הטמפרטורה קצת יותר לכיוון האדום? לא הבנתי איך זה מבזבז יותר דלק או גורם לבלאי מואץ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תן לזה לקרר את הרכב וכשנהייה לך קר מדי תכבה / תחליש את המפוח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה סתם מגזים.

עוד לא המציאו מזגן שיגרום לסובייטי להגיד 'קר לי'.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...