Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז רציתי להחליף את המערכת המקורית ביונדאי, והחלטתי שאני רוצה SINGLE DIN כי הדאבל לא נוחים ומציעים מפרט ואיכות דיי עלובים יחסית למחיר.

והיה מאוד חשוב לי שהשליטה מההגה תישאר כי שאין את זה זה ממש חסר, וכשיש אז לא משתמשים בזה :wink:

אז הזמנתי את החלקים הבאים מאיביי

facia.jpgpatch-lead.JPG

מתאם למערכת ועוד PATCH LEAD שמתאים לייצרן הספציפי, בשלב הזה לא ידעתי איזה מערכת אני אקנה אז קניתי של PIONEER כי הם זמינים, טובים, וכל מתקין שאני אלך אליו כמעט ימצא לי דגם של פיוניר עם כניסה לשליטה מההגה (מין חיבור PL כזה שאין לכל הדגמים)

דיברתי עם אלי מאקסטרים סאונד בפתח תקווה היה מאוד יעיל ושמח לעזור, הגעתי ביום שישי ב 12:00

אלי מיד שלף לי שני דגמים של פיוניר עם כניסה לשליטה מההגה ו USB שזה מה שהיה חשוב לי.

ונגש לעבודה, כדי להוציא את כל הפאנל הקידמי צריך לפרק את התא כפפות, ועוד כמה איברים פנימיים, אבל רואים שאלי יכול לעשות את זה בעניים עצומות כבר, והוא מכיר כל בורג וכל קליפס בדרך לשם.

למרות שכבר היה מאוחר יחסית ליום שישי עבד בסבלנות, מסודר, ולא וויתר על כלום.

פורסם (נערך)

2015-05-15 12.01.00.jpg2015-05-15 11.56.jpg3.jpg6.jpg5.jpg

4.jpg

בקיצור הסטאפ כרגע הוא:

קומפ' של RAINBOW (אין לי מושג איזה דגם)

מגבר massive audio BX4

(שאשמח לשמוע קצת חוויות על הפיצפון)

והסאב הוותיק PUNCH

השליטה מההגה עובדת מצויין כולל העברת שירים החלפת SOURCE והשתקה.

המסך בקונסולה פתאום מתח את המידע שהוצג לפני זה על שורה אחת - על כל המסך והכל יותר ברור יפה וקריא.

עריכה אחרונה על ידי bencohen5
פורסם
והחלטתי שאני רוצה SINGLE DIN כי הדאבל לא נוחים ומציעים מפרט ואיכות דיי עלובים יחסית למחיר.

והיה מאוד חשוב לי שהשליטה מההגה תישאר כי שאין את זה זה ממש חסר, וכשיש אז לא משתמשים בזה :wink:

מילא אם היית רוכש מכשיר שהוא באמת בכמה רמות מעל, אבל כאן בסה"כ רכשת סדרת כניסה של פיוניר (2750UI אם איני טועה).

אז נכון שההוצאה הכללית נמוכה יותר (פער של כ-1000 ש"ח), אבל הדאבל דינים החדשים של פיוניר מציעים הרבה יותר ומגיעים עם מתאם שליטה מהגה מובנה.

אבל, העיקר שאתה מרוצה :wink:

פורסם

תתחדש! האמת שהרבה אנשים לא יוותרו על תא האחסון הזה-אבא שלי למשל שומר שם קבלות תדלוק ומקבל עליהם החזר מס אז בלי התא הזה ילכו כל הקבלות לאיבוד :-P

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נכון :-D

אבל עכשיו שיש לי 2 אתה יודע כמה קבלות אפשר להכניס שם.

ברצינות, באמת לא מצאתי דאבל שמצדיק את המחיר שלו, היה לי מסך מגע ברכב של מחשב, ומקורי, ורציתי משהו פשוט וטוב

נכון לחיפוש שעשיתי לא מצאתי משהו שהצדיק את המחיר שלו, או שהיה לו איזה ערך מוסף.

אולי פספסתי איזה דגם, אבל מבסוט ככה, אם יבוא לי להחליף פעם 5 דקות מנתק ומרכיב, (את הדגם שמנגן FLAC למשל רציתי בהתחלה - כי יש לי כבר סיפריה ענקית רק של LOOSLESS)

• תוכן חדש...