Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי Fiat Punto 2002 משומשת

יש שם 2 רמקולים קדמיים בדלתות ו 2 רמקולים קטנים בפינות של המגש מאחורה.

אני מחפש להחליף את ארבעתם כי הם פשוט מתפוררים ושומעים זוועה (לא נשאר כלום מהטבעת גומי שמחברת את הרמקול לשלדה שלו), לא צריך משהו יקר מדי.

בנוסף אני מחפש להחליף את הרדיו דיסק למשהו יותר חדש כי אין לי שירים על קסטות :wink:

גם פה לא צריך משהו יקר מדי, מספיק שיהיה רדיו ואיזושהי כניסה דיגיטלית Bluetooth או USB ואם אפשר שיהיה תואם לפלאפון Android וידע למשוך משם שירים וכו'

אם צריך עוד פריטים תשאלו

תודה (:

פורסם

קצת לא קשור לפה.. אבל מוכר כמה דברים לפונטו (האוטו הלך להשבתה)

אם אתה צריך

לאחר השבתה מוכר אביזרים (היו על פונטו ספייס ELX)

1. דיבורית קבועה לרכב - 150 שקל

2. שטיחים קדימה/אחורה - 200 שקל

3. מדף אחורי שלם (לא מחורר/מנוסר וכ"ו) - 400 שקל

4. רדיו ללא דיסק USB סיני (לא הספקתי להרכיב אותו על האוטו אז עדיין בקופסא) - מחיר עלות 90 שקל

5. רמקולים אחוריים מקוריים - 60 שקל לזוג

6. רמקוליים קדמיים Rockford P1653 3WAY - הספק 120RMS ב250שקל

7. סך שמש צד נהג - 100 שקל

הרמקולים הקדמיים בגודל 6.5" (מתאימים לדלתות הקדמיות בדיוק) במצב מעולה

2015-05-13 19.58.45.jpg

פורסם

Xebu - יש תת פורום מכירה אודיו, השתמש בו או בהודעות פרטיות.

פותה"ש - כמכשיר ר"ד בסיסי שיענה על צרכיך, אתה יכול ללכת על הפיוניר DEH-X4750BT שנמכר כעת סביב 520 ש"ח.

ממליץ לרכוש סט קומפוננט קדמי - חפש הודעותיו של המשתמש Audio King לאפשרויות בתקציב שבין 400-700 ש"ח.

לגבי הרמקולים האחוריים הקיימים, לא הייתי טורח להחליפם אלא מנתק אותם ובמקומם מתקין רמקולים 6X9 על המגש שיספקו קצת יותר נפח ובאס לסאונד.

לחילופין, אתה יכול ללהיכנס לעולם ההגברה, ולרכוש מגבר בסיסי וסאבוופר. ראה למשל השרשור הזה. מציע לבדוק גם ציוד יד שניה במקרה זה.

אל תשכח להקציב משהו עבור ההתקנה.

פורסם

תודה תום

קפצתי בשישי לקסם הסאונד כי הם 100 מטר ממני, חברה נחמדים

התקינו לי את ה DEH-X4750BT עם הקיט דיבורית שלו שעובד מצוין, מתחבר לפלאפון ב Bluetooth ותומך בכל מני אפליקציות שלהם + Pandora, ממש מכשיר נחמד

בקשר לרמקולים הלכתי על משהו יותר פשוט וזול של Pioneer 2 Way, ואת הרמקולים האחוריים פשוט ניתקנו כי הם היו גם דפוקים ועשו רעש.

שומעים סבבה אבל אין באס בינתיים, כנראה בהמשך או שאני יחתוך את המגש מאחורה יוסיף רמקולים 6X9 כמו שאתה אומר או סאב ומגבר שאני אולי יביא מחבר

פורסם

אי אפשר לצפות ליותר מדי באס רק מזוג רמקולים פשוטים.

יכול להיות שזה גם ענין של קצת כיוונים במכשיר (ובמקרה חריג, יתכן ואחד מחיבורי הרמקולים הפוך).

איזה דגם רמקולים הותקנו?

חבל לדעתי שלא הלכת כבר על קומפוננטים זולים. אם יש לך כוונה עתידית להתקין מגבר, זה יהיה יותר מנכון לדעתי להחליפם בקומפוננט מתאימים.

פורסם

אוקי עשיתי בדיקה קצת יותר נורמאלית היום

אין שום בעייה עם הבאסים זאת היתה טעות שלי

מה שכן שמגבירים לווליום גבוה הטוויטרים המקוריים שבדלתות מפריעים לי קצת הם מתחילים להוציא קול קצת צורם

פורסם

ולכן רוכשים מראש סט קומפוננט :wink:

בכל מקרה, גם בשימוש בר"ד אפטרמרקט, ללא הגברה, בווליום גבוהה אחוז העיוות בולט.

יכול להיות שזה המקרה ויכול להיות שגם הטוויטרים גמורים בלי קשר.

אם אתה אוהב בגדול את הסאונד של הפיונירים שרכשת, אתה יכול ללכת על ה-TS-A1605C שעולה כ-400 ש"ח.

נסה אולי אפילו לבקש שיחליפו לך את הקיים (ויקזזו מהמחיר הכוונה).

• תוכן חדש...