Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי גולף הייליין 2010 (עם סאן רוף).

לאחרונה שמתי לב כי באזור של תאורה מעל המושב האחורי הבד של הגג החל ליפול.

בעקרון זה ממש השלבים של ההתחלה וזה עוד לא התפשט לאזורים נוספים בגג.

אני מחפש רפד רכב טוב באזור הדרום (אשקלון, אשדוד, קריית גת או נתיבות) אשר מתמחה ברכבי פולקסווגן.

בבדיקה כאן בפורום ובגוגל מצאתי את הרפדים הבאים:

• מרפדיית אדוארד -אשקלון
  • מרפדיית צמפיון קומפורט - נתיבות

האם מישהו יכול לתת המלצות על מרפדיות אלו או להמליץ על על מרפדיות אחרות באיזור אשקלון?

המלצות מניסיון אישי התקבלו בברכה.

פורסם

סיבה מסתברת אינה צידוק. יש לא מעט מכוניות של יצרנים אחרים שאף הן עומדות בשמש ובעליהן לא נצרך אחרי חמש שנים לחפש רפד ולזרוק מאות שקלים מיותרים על תיקון ריפוד הגג.

פורסם

^^^

צודק לגמרי. מחלה ידועה של גולף ישנות יותר.

בשום רכב שלי (למעט גולף, תנאי חניה/נסיעה זהים) זה לא קרה.

פורסם

בסדר, אבל הוא כבר קנה את הרכב ונפל לו הריפוד... מה זה יעזור לו עכשיו?

אגב, עוד משהו שחשבתי עליו, בגלל שזה התחיל באיזור של הסאנרוף, תבדוק שאין לך שמה נזילה.

נזילה קטנה מאוד, הרבה פעמים מופיעה כרטיבות באיזור התאורה ויכולה גם לגרום להתפוררות של הדבק. אולי תפרק את החלק של התאורה ותראה אם יש רטיבות מתחת?!

פורסם
סיבה מסתברת אינה צידוק. יש לא מעט מכוניות של יצרנים אחרים שאף הן עומדות בשמש ובעליהן לא נצרך אחרי חמש שנים לחפש רפד ולזרוק מאות שקלים מיותרים על תיקון ריפוד הגג.

תלוי בחומר. בגדול זה עניין של זמן, יכול לקרות אחרי 4 שנים או אחרי 10.

מאות שקלים מיותרים? אני לא מסכים. נסיעה עם חלונות פתוחים מטנפת את הגג, ואם לא השמש שתעשה את העבודה, אז הניקוי אחת לכמה זמן זה מה שיחליש אותו. גם אני שילמתי 700-800 ש"ח (כבר שכחתי כמה בדיוק) על ריפוד גג מחדש (שצנח אחרי 8 שנים), וקיבלתי גג חדש ורענן שיחזיק עוד שנים קדימה.

פורסם (נערך)

השקלים אינם מיותרים בגלל שהעבודה מיותרת, אלא בגלל שהעבודה בכלל לא היתה צריכה להגיע לעולם אחרי חמש שנים.

הערה נחוצה : התגובה להודעתו של החבר "גולף" כמובן.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

אין מה לעשות. כל עוד מדובר בבד המודבק לדיקט, תהיה "עייפות" של הדבק - לרוב בגלל השמש. מה שהשמש לא תעשה, יעשה הזמן :)

פורסם

אצלי מעולם לא קרה בפולו הקודמת. קורה שיש פאק בדבק או שהמכונה או הפועל מפספסים נקודה. זה לא שכל הגגות מתפרקים לא? אז כנראה משהו נקודתי.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...