Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אורן, אהבתי את תאורת הרגליים ואת התאורה הפנימית באופן כללי.

בנוגע לתאורה הפנימית, איפה אני יכול למצוא נורות לד איכותיות וחזקות בצבע לבן כמו שיש לך? (ואיזה סוג נורות פנימיות יש באלנטרה 05'?)

בנוגע לתאורת הרגליים, איך חיברת את זה כך שזה יכבה עם סגירת הדלת?

אתה יכול לחפש באיבי יש שם מגוון של סוגים אני אישית קונה בארץ אז אין לי איך להמליץ לך יותר מדי. רוב הסיכוים שיש לך t10 בתוך הרכב ומנורת בננה 31/36 ממ .

לגבי החיבור תאורת רגלים צריך להריץ חוטים בתעלות עד שתגיע לבית של המנורה ולחווט אותה בדרך כלשהו שקשה להסביר למפסק.

פורסם
יש לי גם נורות קאנבס, הבעיה שרק בלוחית רישוי זה זורק שגיאה.

בכל שאר המקומות כל עובד תקין.

תקנה נורה איכותית,50 ומעלה שקל לפחות לזוג.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)
אתה יכול לחפש באיבי יש שם מגוון של סוגים אני אישית קונה בארץ אז אין לי איך להמליץ לך יותר מדי. רוב הסיכוים שיש לך t10 בתוך הרכב ומנורת בננה 31/36 ממ .

לגבי החיבור תאורת רגלים צריך להריץ חוטים בתעלות עד שתגיע לבית של המנורה ולחווט אותה בדרך כלשהו שקשה להסביר למפסק.

א. אשמח אם תפנה אותי לחנות שאתה קונה ממנה פה בארץ. באיביי מצאתי כ"כ הרבה סוגים ומחירים שמרוב עצים לא רואים את היער.

ב. אינני יודע מה זה t10 ומה זה בננה (אשמח אם תראה לי דוגמא), אבל לפי בדיקה באתר הזה מדובר במנורה מסוג 272 (יש לי אלנטרה 05'), בחיפוש באיביי מצאתי את זה ואת זה ואת זה ועוד הרבה אחרים.

איך אני יודע מה איכותי ומה לא? בנוסף, בשלושת הקישורים שהבאתי יש נורות לד שונות, אחת עם דיודה גדולה, אחת עם 3 בינוניות ואחת עם 6 קטנות. מה ההבדל בינהן ומה עדיף?

ג. לגבי תאורת הרגלים, חיווטת עד למנורת האדומה בפינת הדלת?

עריכה אחרונה על ידי Sh&Y
פורסם
תקנה נורה איכותית,50 ומעלה שקל לפחות לזוג.

השאלה היא איך מזהים נורה איכותי, ככה שהמחיר תואם את המוצר.

הנורות שיש לי, אינן זורקות שגיאה כאשר הן מחוברות באורות החניה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
א. אשמח אם תפנה אותי לחנות שאתה קונה ממנה פה בארץ. באיביי מצאתי כ"כ הרבה סוגים ומחירים שמרוב עצים לא רואים את היער.

ב. אינני יודע מה זה t10 ומה זה בננה (אשמח אם תראה לי דוגמא), אבל לפי בדיקה באתר הזה מדובר במנורה מסוג 272 (יש לי אלנטרה 05'), בחיפוש באיביי מצאתי את זה ואת זה ואת זה ועוד הרבה אחרים.

איך אני יודע מה איכותי ומה לא? בנוסף, בשלושת הקישורים שהבאתי יש נורות לד שונות, אחת עם דיודה גדולה, אחת עם 3 בינוניות ואחת עם 6 קטנות. מה ההבדל בינהן ומה עדיף?

שלח לי הודעה בפרטי אני יתן לך תפאלפון שלי תתקשר אני יסביר לך....

פורסם

Xbd הכי יקרות

ולד הולך לפי מספר נגיד t10 5050 הכי זול משהו כזה לא זוכר בדיוק וגם לפי w וחוזק של כל דיודה. צריך לקרוא

פורסם

אם אתה רוצה ללכת עד הסוף אז תזמין מHID'S DIRECT.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

רציתי לשאול לאיפה אתה מחבר את הנורות מתחת לרגליים?

היה לי פעם ברכב הישן ורציתי שידלקו תמיד אז חיברתי לנורות דרך.

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

שלח לי הודעה בפרטי אני יתן לך תפאלפון שלי תתקשר אני יסביר לך....

שלחתי לך ה"פ

פורסם

אז ככה לכל מי ששאל ...

לגבי תאורת רגלים יש צורך להעביר כבלים עד לתקרה משם לפרק את הבית נורה.

לחוות את החשמל.

להסתיר את הכבל.

ולהחזיר את הכל למקום.

להדביק את הלדים וזהו .

עבודה נוספת שלא הספקתי להעלות אז זה תאורת בגאז בפיאט בראבו אומנם יש מנורה בתכלס רק בצד אחד וזה מאיר מגעיל .

אז העברנו חשמל גם לצד שני וחיברנו בעת פתיחת בגאז שידלקו האורות.

uploadfromtaptalk1431248441451.jpg

פורסם
אז ככה לכל מי ששאל ...

לגבי תאורת רגלים יש צורך להעביר כבלים עד לתקרה משם לפרק את הבית נורה.

לחוות את החשמל.

להסתיר את הכבל.

ולהחזיר את הכל למקום.

להדביק את הלדים וזהו .

עבודה נוספת שלא הספקתי להעלות אז זה תאורת בגאז בפיאט בראבו אומנם יש מנורה בתכלס רק בצד אחד וזה מאיר מגעיל .

אז העברנו חשמל גם לצד שני וחיברנו בעת פתיחת בגאז שידלקו האורות.

[ATTACH]423445[/ATTACH]

טנקס אורן.

רק על דבר אחד לא ענית: איך אני יודע לזהות מנורות לד איכותיות כשאני קונה באיביי, ואם לא באיביי, אז היכן אפשר למצוא מנורות איכותיות שלא יזרקו הודעות שגיאה ו/או ימשיכו לדלוק לאחר כיבויין...

פורסם
טנקס אורן.

רק על דבר אחד לא ענית: איך אני יודע לזהות מנורות לד איכותיות כשאני קונה באיביי, ואם לא באיביי, אז היכן אפשר למצוא מנורות איכותיות שלא יזרקו הודעות שגיאה ו/או ימשיכו לדלוק לאחר כיבויין...

באיזה רכב מדובר?

Xbd לא יאכזבו עם אתה מזמין מאיבי

אם אתה מהצפון אתה מוזמן להגיע אלי ואני יבדוק לך מה מתאים.

ושוב לדים באיבי האיכות שלהם היא לפי המספור לדוגמא t10 led 5050/5030 וכו.. אני לא יודע מה הכי טוב והכי גרוע כי אני לא מזמין אבל זה מה שבתכלס מראה מה איכותי וכמובן הw .

פורסם
באיזה רכב מדובר?

Xbd לא יאכזבו עם אתה מזמין מאיבי

אם אתה מהצפון אתה מוזמן להגיע אלי ואני יבדוק לך מה מתאים.

ושוב לדים באיבי האיכות שלהם היא לפי המספור לדוגמא t10 led 5050/5030 וכו.. אני לא יודע מה הכי טוב והכי גרוע כי אני לא מזמין אבל זה מה שבתכלס מראה מה איכותי וכמובן הw .

תסלח על בורותי, אך מה זה Xbd? זהו מותג מסויים?

בחיפוש רגיל של white 272 led car 38m מצאתי את זה (272 זו הנורה שיש לי בגג הרכב, מעל הקונסולה המרכזית יש לי T10)

כשהוספתי למחרוזת Xbd" לא קיבלתי תוצאות כ"כ שונות...

• תוכן חדש...