Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היי טק - תתי תחומים בפיתוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע שנה שלישית בהצטיינות באוני' תל אביב ומתחיל לחפש עבודה

אני מקבל כל מיני הצעות - פיתוח לאנדרואיד, iOS, משרות בjava ובC ולא יודע כל כך באיזה תחום להתרכז.

אני מנסה לברר לגבי משכורות ולאיזה תחום הכי כדאי לי להיכנס בתור עבודה ראשונה ולא ממש מוצא את עצמי בטבלאות שכר כי לא טבלה אומרת משהו אחר.

מישהו יודע איזה תחומים נחשבים היום (ובזמן הקרוב בסיכוי טוב) הכי רווחיים? אני יודע שאני אמור להעדיף מה שאני "מתחבר אליו" אבל בתכלס כל השפות הרגישו לי אותו דבר, אין לי העדפה.

תודה.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השנים הקרובות הן שנים של מובייל ובמקביל של פיתוח תוכנה לבק אופיס של חברות האפליקציה למובייל. תחשוב שעבור כל דבר בפייס יש אוסף עצום של מנגנוני ניתוח וארגון של המידע .

זה הכיוון הנכון לעתיד !

פורסם

לדעתי כיוון טוב הוא Realtime Embedded, זה תחום שבניגוד למובייל קיים כבר עשרות שנים ותמיד יהיה קיים. לא אופנה חולפת.

עוד ייתרון של התחום הזה שהשינויים בו לא מהירים כמו בתחומים אחרים בתוכנה, ידע שרכשת ישרת אותך להרבה שנים, ולא סתם יש הרבה זקנים (גילאי 40+) שעדיין מתפרנסים יפה ומוצאים עבודה בקלות.

מבחינת משכורות , הן יותר גבוהות בתחום הזה מאשר במובייל.

פורסם

עולם ההיי טק היום הוא מורכב ביותר, ישנן מלחמות מיתוג כלכליות עצומות הרחק מעיני המתכנתים הפשוטים.

הרוב המוחלט של המתכנתים הפשוטים היום מפחדים להשאר מאחור (כי זה מה שמשדרים לך בהיי טק, שאם תשאר מאחור אתה תפוטר) ולכן הם עטים מיד על טרנדים חדשים בעולם הטכנולוגיה בלי להסתכל אחורה, ימינה או שמאלה.

בשנים האחרונות עולם הטכנולוגיות כמעט ולא השתנה - לא היה חידוש פרוטוקולי\טכנולוגי אמיתי. החידושים האמיתיים משנת 96 ועד היום הם: אייפון, אתרים דינמיים (כונה בעבר DHTML), וירטואליזציה ושפות עיליות מהירות קרי JAVA וC#. "ענן" לדוגמה, מבחינתי (וזה כמובן יעורר אנטגוניזם רב) הוא הדבר האחרון שאני מכנה "חידוש". רוב החידושים המדוברים הם בסה"כ ספריות על גבי ספריות או עטיפות שונות ומשונות של טכנולוגיות ישנות או שירותים שונים, בעיקר בעולם הדל והאיטי מאוד של JS.

ישנה אינפלציית מתכנתים עצומה בתחום ההיי טק וזו הסיבה שאנחנו רואים פחות ופחות מתכנתים תותחים והרבה יותר גרועים\ממוצעים שמשתדלים בכל כוחם להכנס לדמות ההיפסטר\טכנולוג\כת הTech Crunch המסוכנת. אם בשנות ה2000 היה נהוג לראות 60% מתכנתים טובים, בגלל הנהירה להיי -טק, היום זה בערך 30% טובים ואני ממש לא מגזים. הדמות הזו כוללת מעקב הדוק אחר כל פלוץ שיוצא מהתחת של שלישיית ה"מגזינים הטכנולוגיים" The Next Web, Tech Crunch וVenture Beat. שלושת המגזינים מבוססים תוכן ממומן ישיר ותוכן ממומן עקיף, לצערי הרב הם פועלים במסווה עמוק של "עיתונות טכנולוגית" ולמען האמת הם שינו את תעשיית ההיי טק מקצה לקצה. מתעשייה פרקטית וחדשנית, לתעשייה סנסציונית, סטטית ובועתית.

כדוגמה אני מציע לכולם לחפש "exploding" בגוגל בהקשר למגזינים האלו ו"next big thing". אתם תגלו שהמגזינים האלו מטרתם אחת ויחידה: עשיית כסף. רק שלעומת מגזינים בתחומים אחרים, הם עושים את זה בצורה תעמולתית שהיא לטעמי גובלת בהונאה והרוב המוחלט של אנשי התעשייה היום אוכלים את הלוקשים שלהם. לא רק אנשי התעשייה הקלאסית אלא גם הרבה משקיעים מתבססים על הבועתית שמפותחת שם בכדי להעלות הערכות שווי של חברות.

אם תבחר ללמוד לעומק ולעבוד בתחומים בסיסיים וכמה שיותר קרובים לברזל, קרי c, c++, אסמבלי, אפילו צד שרת בc# או java - אתה תלמד ותתמקצע הרבה, הרבה יותר מכל חברייך שרובם ככל הנראה הולכים להתעסק בטרנד ההולך ונעלם HartaJS או חרטה כזו או אחרת. בנוסף, לא תצטרך לרדוף כל החיים אחר הטרנד הבא ולשקשק מפחד כשחבריך לעבודה מדברים על "וואי, חייבים לנסות את NewJS, זה הדבר הבא, זה סקלבילי, MVC, רספונסיבי ומודולרי" (כשפועל אתה בסה"כ פאקינג משתמש בספריית JS שתגרום למשתמשים שלך לחכות 10 שניות עד שהספרייה תרד למכשיר שלהם).

או בקיצור, אם אתה רואה אתר אינטרנט מגניב שמתאר לך על הטכנולוגיה החדש והחמה הבאה - תדע שזה בדיוק מה שהיא לא. היא לא טכנולוגיה, היא לא חמה והיא לרוב לא טובה. כי בעוד חודשיים יצא משהו חדש שעושה את מה שהיא עשתה, רק עם אתר יותר מגניב - וכל החברים יקפצו עליה.

http://www.get*jsApp.io - זה בערך הפורמט הקבוע של הדומיינים של ספריות ההיפסטרים שאני מציע להתרחק מהם כמו מאש. אוקסימורון, שכן מתכנתי JS, הדבר האחרון שהם יודעים הוא IO...

פורסם (נערך)

מה שכתב שבלול נכון ומשעשע בו זמנית.

עם זאת, אפשר לפתור בקלות את הבעיה כשפועלים הפוך מהנטייה הטבעית

לראות בכל בעיה מזמר כשיש לך רק פטיש אחד ביד.

חרטאjs יכול להיות שימושי לצד אדמין זריז של סרוויס כלשהו,

כשבא לי לנשנש קבצי טקסט אני לרוב נוטה לפייתון,

אם צריך לבדוק משהו זריז במובייל לא אקפוץ הישר לספרייה כללית ב- c++

ואם איזה צד אחר בחברה כתב את השרת בג'אווה, אז בזה אני אשתמש.

מה שכן, יש בהחלט חלוקה מהותית בין מתכנתים שנוגעים הרבה ב-ui

לבין השאר. המון מתכנתים מפחדים לגעת בתחום הזה

ומעדיפים לפתח דברים שלא מצריכים יישור של פיקסלים

ושאר אסתטיקות.

בנוגע לשאלה המקורית, התשובה פשוטה:

אנא צור שרת המגיש אתר כלשהו שהמשתמש משפיע על תוכנו.

מהר מאוד תגלה אילו צדדים כיפיים לך בעבודה ואילו לא.

בנוגע למשכורות: הנטייה המסורתית היא למשכורות גבוהות יותר

מהצד של הברזלים והארכיטקטורה, אבל זה נכון רק לבעלי ניסיון מוכח ועשיר.

בהתחלה זה מש לא משנה מה תעשה, כל עוד זה לא ספציפי מדי (אנחנו היפסטרים שמשתמשים רק ברובי ואנגולר בלי להסתכל על הלוגים שפולט השרת האומלל ברגע שמספר המשתמשים בו זמנית עולה על אחד)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

התשובות שלכם קצת מפתיעות אותי. אני מסכים עם זה שישנם הרבה מתכנתים גרועים בשוק אבל להגיד שיש אינפלציה נראה לי תמוה. הסיבה שיש מתכנתים גרועים היא שהדרישה רק גוברת בשעה שתחומים אחרים כמו low level הולכים ומצטמצמים. לא שלא צריך פשוט היחס בין כמות אנשי חומרה לאנשי ה- low level לאנשי אפליקציה בפרויקט מדבר בעד עצמו.

בתור מי שקרוב מאד לעולם ה-emedded והכי low level שאפשר (איש חומרה), מי ששפת c נחשבת לקצת יותר מידיי high level בשבילו, אני רואה שבשנים האחרונות הדרישה לאנשי חומרה, מתכנתי embedded, דרייברים ובכלל כל תחומי ה-low level הולכים ומצטמצמים (אפשר להרחיב גם למה זה קורה). בה בשעה הדרישה לאנשי תוכנה בשפות עיליות וחדשניות הולך ועולה. אז גם אם אתם שמרניים ולא מכבדים מתכנתים מהסוג הזה, אני בספק אם העצה שנתתם לבחור מוצדקת. מעניין לשמוע עוד דעות.

פורסם

העצה היא: קח שפה עילית אבל תבין מה קורה מאחורי הקלעים.

ואם אתה בקטע של משחקים אז תבין מה קורה בכרטיס המסך אפילו אם

לעולם לא תחרוג מגבולות ה-framework שכתוב ב-actionscipt או c#.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא מבין איך אתם מקטלגים מפתח טוב לפי שפה מסויימת או סביבת פיתוח.

מפתח טוב זה מפתח שיודע לפתור בעיות, שיודע לעשות refactoring לקוד, שחושב על התמונה הכוללת ושיכול ללמוד ולהסתגל לכל שפה מהר.

הוא יכול להיות מפתח טוב ב C#, ב NodeJS, ב VBA או ב C, זה ממש ממש ממש לא משנה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני עם אלון.

כאחד שמקצועו הוא לתכנת כבר 5 שנים(בצבא) בחיים לא בחרתי שפה לפי מה שאני טוב בו, אלא למה שמתאים לפתרון.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)

אני מהטלפון אז לא אחפור. אני בתחום מגיל 8, דרך אבטחת מידע ופיתוח ברמות הגבוהות ביותר, שימוש במגוון עצום של טכנולוגיות ושפות, כתיבת קראקים, אקספלויטים וכלים פופולריים בתחום אבטחת המידע, עשרות פרויקטים של פרילנסר מכתיבת דרייברים ועד אתרים חדשניים בטכנולוגיות באזיות. כל שפה שהוזכרה בתרד פה - חרשתי לעומקה. עבדתי מאז השחרור מ8200 ב12 חברות מקטנות ומגניבות ועד ענקיות ומשעממות. בגיל 25 הייתי ארכיטקט תוכנה ראשי של חברה עם 100 מתכנתים. אני מדבר מנסיון - והשפה חשובה מאוד, לפחות מבחינה סטטיסטית. נדיר מאוד למצוא בימינו מתכנתי js לדוגמא שיודעים להוציא את הראש החוצה ממגרש המשחקים שלהם בדפדפן ולהבין שיש דברים מתחת. חוסר הידע בתקשורת, io ורינדור runtime ומגבלותיו גורם ל99 אחוז מהמתכנים האלו לזרוק עשרות ספריות באתר אינטרנט. לפני חצי שנה יצא מחקר שהדגים בדיוק את הטענה הזו - אתרי האינטרנט הרגילים עולים היום ב40 אחוז יותר לאט מאשר לפני 4 שנים (בדיוק כשאנגולר נכנס). אתרי מובייל עולים 70 אחוז יותר לאט. יש מתכנתים שהצגתי בפניהם את המחקר והם לא התרשמו, הטענה שלהם שמבחינת פיתוח המוצר, הספריות האלו מסייעות להם. רק חבל שבמוצר הולכים להשתמש אשכרה לקוחות והדבר האחרון שמעניין אותם זה מי כתב ואיך כתבו, הם חייבים מוצר שעובד מהר ואת זה הם לא קיבלו. אז המהנדסים מרוצים והלקוחות לא, בחברה כזו, מחלקת הפיתוח נכשלה.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם
עולם ההיי טק היום הוא מורכב ביותר, ישנן מלחמות מיתוג כלכליות עצומות הרחק מעיני המתכנתים הפשוטים.

הרוב המוחלט של המתכנתים הפשוטים היום מפחדים להשאר מאחור (כי זה מה שמשדרים לך בהיי טק, שאם תשאר מאחור אתה תפוטר) ולכן הם עטים מיד על טרנדים חדשים בעולם הטכנולוגיה בלי להסתכל אחורה, ימינה או שמאלה.

בשנים האחרונות עולם הטכנולוגיות כמעט ולא השתנה - לא היה חידוש פרוטוקולי\טכנולוגי אמיתי. החידושים האמיתיים משנת 96 ועד היום הם: אייפון, אתרים דינמיים (כונה בעבר DHTML), וירטואליזציה ושפות עיליות מהירות קרי JAVA וC#. "ענן" לדוגמה, מבחינתי (וזה כמובן יעורר אנטגוניזם רב) הוא הדבר האחרון שאני מכנה "חידוש". רוב החידושים המדוברים הם בסה"כ ספריות על גבי ספריות או עטיפות שונות ומשונות של טכנולוגיות ישנות או שירותים שונים, בעיקר בעולם הדל והאיטי מאוד של JS.

IO...

מסכים מאד עם מה שכתב שבלול. החידוש האמיתי האחרון בעולם התוכנה היה הכניסה של שפת JAVA עם הקונספט של GARBAGE COLLECTOR והרעיון של ה VIRTUAL MACHINE. לגבי C# היא הייתה סתם העתקה שעשתה מיקרוסופט ל JAVA בשלב מאד מאוחר, וגם זה היה אחרי שההעתקה הראשונה שמיקוסופט עשתה ל Java (מישהו זוכר את ++J ?) נכשל כישלון חרוץ.

פורסם
התשובות שלכם קצת מפתיעות אותי. אני מסכים עם זה שישנם הרבה מתכנתים גרועים בשוק אבל להגיד שיש אינפלציה נראה לי תמוה. הסיבה שיש מתכנתים גרועים היא שהדרישה רק גוברת בשעה שתחומים אחרים כמו low level הולכים ומצטמצמים. לא שלא צריך פשוט היחס בין כמות אנשי חומרה לאנשי ה- low level לאנשי אפליקציה בפרויקט מדבר בעד עצמו.

בתור מי שקרוב מאד לעולם ה-emedded והכי low level שאפשר (איש חומרה), מי ששפת c נחשבת לקצת יותר מידיי high level בשבילו, אני רואה שבשנים האחרונות הדרישה לאנשי חומרה, מתכנתי embedded, דרייברים ובכלל כל תחומי ה-low level הולכים ומצטמצמים (אפשר להרחיב גם למה זה קורה). בה בשעה הדרישה לאנשי תוכנה בשפות עיליות וחדשניות הולך ועולה. אז גם אם אתם שמרניים ולא מכבדים מתכנתים מהסוג הזה, אני בספק אם העצה שנתתם לבחור מוצדקת. מעניין לשמוע עוד דעות.

יש מגמה שנמשכת כבר מספר שנים של העברת כל מה שקשור בפיתוח חומרה למדינות אחרות, אבל בכל מה שקשור לתוכנה בסביבת RT/Embedde אני רואה רק עלייה בביקושים לאנשי תוכנה, ובמקביל ירידה בביקושים לאנשי חומרה, למעשה מהנדסי חשמל רבים הופכים להיות מתכנתים בשביל להמשיך להיות מועסקים.

אחד הגורמים המאיצים את התהליך הזה הוא שבשנים האחרונות הפיתוח של מוצרי חומרה הפך לפחות תלוי חומרה בעקבות רכיבי חומרה חדשים שמאפשרים לדמות רכיבים אחרים על ידי הרצה של תוכנה עליהם. למשל רכיבי FPGA שמאפשר לך לצרוב קוד שיחקה כל מעבד שתירצה ולבנות עליו את התוכנה המתאימה לו, עוד לפני שבנית פיזית את המעבד עצמו. ובמובן מסויים גם תכנון ובנייה של מעבדים הפכה להיות עבודת תוכנה.

ברוב מקומות העבודה שעבדתי בהם בשנים האחרונות היה צורך בקבוצה קטנה של אנשי חומרה (3-4) כדי לבנות ולתחזק את החומרה, ועוד מספר צוותים של תוכנה עם מספר עשרות של אנשי תוכנה מכל התחומים.

חברות שקמו כחברות חומרה מובהקות מצאו עצמן מהר מאד הופכות למעשה לחברות תוכנה.

פורסם (נערך)
מסכים מאד עם מה שכתב שבלול. החידוש האמיתי האחרון בעולם התוכנה היה הכניסה של שפת JAVA עם הקונספט של GARBAGE COLLECTOR והרעיון של ה VIRTUAL MACHINE. לגבי C# היא הייתה סתם העתקה שעשתה מיקרוסופט ל JAVA בשלב מאד מאוחר, וגם זה היה אחרי שההעתקה הראשונה שמיקוסופט עשתה ל Java (מישהו זוכר את ++J ?) נכשל כישלון חרוץ.

MS אכן העתיקו את JAVA אך לטעמי הם כבר התעלו על JAVA דיי מזמן, עוד מגרסת .NET 2.

אני גם חושב שכיום C# היא שפה בכמה רמות מעל JAVA, לא כולל הסביבה עצמה שהיא לטעמי גם יותר נוחה מהברירות הקלאסית לג'אווה.

היום, אין בכלל שאלה, הכלים של MSFT הם לא פחות ממדהימים והעובדה שבעוד 2-3 שנים נוכל לפתח אפליקציה לIOS, אנדרויד, WP, וינדוס Desktop ואפילו לינוקס הישר מVisual Studio ועוד בשפה אחת C# (או דומיה) היא לא פחות ממהפכה.

בנוסף, MS יוציאו בקרוב .NET NATIVE, קימפול ישיר של שפות .NET לשפת מכונה, בלי MSIL באמצע.

כבר עכשיו יש אימולטור של אנדרויד בVS 2015 ואפילו יכולת קמפול לios עם mac remote host.

אם תשאלו אותי וברור לי שהרוב יגחכו - .NET זה הדבר הבא והמימדים של זה עומדים להיות עצומים.

המהלכים האחרונים של MSFT, למרות הישנוניות שלה בשנים האחרונות, יכולים לשנות את פני עולם ההיי טק.

פתחו את .NET לאופן סורס, כלי התכנות הטוב בעולם Visual Studio יהיה בחינם לחלוטין מהגרסה הקרובה, בכלי הזה ניתן לפתח בעזרת שפה אחת אפליקצייה לכל מערכות ההפעלה הקיימות וכל המכשירים הקיימים, כולל אפילו אמבדד... כולל תמיכה מטורפת בJS הפופולרית. ה"ענן" של MSFT נהיה יותר משתלם מהענן של אמאזון הן מבחינת תמחור והן מבחינת קלות שימוש (הזוי לחלוטין שכן מדובר בפלטפורמה מועתקת מאמאזון). מי חשב שתוכלו לפתח צד שרת בC# ללינוקס בתמיכת MSFT? זה אוטוטו שם (תרמתי כמה שורות קוד https://github.com/dotnet/corefx).

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם

תראה לי מוצר אחד שבנוי היום ב C# ? אני לא מכיר אפילו אחד. לעומת זאת אני יכול להביא לא מעט דוגמאות של מוצרים מבוססי JAVA.

C# חזקה אולי בעולם של מיקרוסופט אבל גם שם השימוש העיקרי שלה היום הוא כתיבת תוכנות בדיקה קטנות וכלי עזר קטנים שמשמשים בתוך צוותים באירגון, לא משהו שאירגון יוציא ללקוחות שלו, וזה אומר משהו על השפה.

אני שומע כבר 10 שנים (עשיתי קורס C# ב 2005) את ההבטחות מכיוון מיקרוסופט של "

בכלי הזה ניתן לפתח בעזרת שפה אחת אפליקצייה לכל מערכות ההפעלה הקיימות וכל המכשירים הקיימים, כולל אפילו אמבדד." זה לעולם לא ייקרה. אלו הבטחות ריקות מתוכן שמגיעות בעיקר כצעד שיווקי, אני לא חושב שיש מישהו שמתייחס לזה ברצינות.

נזכרתי עכשיו שכשעשיתי קורס ב C# המרצה התלהב מזה שאפשר להריץ תוכניות שנכתבו ב C# (גרסה 1.0 !) על גבי מערכות אמבדד וגם על מכשירי סמארטפון הפופולריים אז של נוקיה (שכחתי את שם מערכת ההפעלה שם מצטער) , לא דובים ולא יער, נוקיה כבר לא ממש קיימת ועד היום לא ראיתי אפילו אפליקציה משמעותית אחת שנכתבה ב C#.

פורסם
תראה לי מוצר אחד שבנוי היום ב C# ? אני לא מכיר אפילו אחד. לעומת זאת אני יכול להביא לא מעט דוגמאות של מוצרים מבוססי JAVA.

C# חזקה אולי בעולם של מיקרוסופט אבל גם שם השימוש העיקרי שלה היום הוא כתיבת תוכנות בדיקה קטנות וכלי עזר קטנים שמשמשים בתוך צוותים באירגון, לא משהו שאירגון יוציא ללקוחות שלו, וזה אומר משהו על השפה.

אני שומע כבר 10 שנים (עשיתי קורס C# ב 2005) את ההבטחות מכיוון מיקרוסופט של "

בכלי הזה ניתן לפתח בעזרת שפה אחת אפליקצייה לכל מערכות ההפעלה הקיימות וכל המכשירים הקיימים, כולל אפילו אמבדד." זה לעולם לא ייקרה. אלו הבטחות ריקות מתוכן שמגיעות בעיקר כצעד שיווקי, אני לא חושב שיש מישהו שמתייחס לזה ברצינות.

נזכרתי עכשיו שכשעשיתי קורס ב C# המרצה התלהב מזה שאפשר להריץ תוכניות שנכתבו ב C# (גרסה 1.0 !) על גבי מערכות אמבדד וגם על מכשירי סמארטפון הפופולריים אז של נוקיה (שכחתי את שם מערכת ההפעלה שם מצטער) , לא דובים ולא יער, נוקיה כבר לא ממש קיימת ועד היום לא ראיתי אפילו אפליקציה משמעותית אחת שנכתבה ב C#.

SharePoint

Godaddy.com

Stackoverflow.com

סתם משליפה קלילה מהזכרון. אגב, רוב ארגוני הF500 לדוגמה מתבססים על מוצרי מייקרוסופט (משרד\מייל\אופיס\מערכות הפעלה וכו').

הסטארטאפים\ארגונים בינונים כמובן לא מתעסקים בזה כי הם מתבאסים לשלם כסף.

באופן כללי אתה צודק - אבל הפרסום הנוכחי שלהם נראה מבטיח מאוד. אם הם יצליחו להתקרב לרמה שמוצגת בפרסום, אין ספק שC# משתלט על השוק...

• תוכן חדש...