Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פג'ו 206, 2003.

האם הם דורשים החלפה

התמונה השמאלית ביותר: קדמי שמאלי

השניה משמאל: קדמי ימני

השלישית משמאל: אחורי ימני

הימנית: אחורי שמאל

צמיג אחורי ימני.jpgצמיג אחורי שמאל&#1.jpgצמיג קדמי ימני.jpgצמיג קדמי שמאלי.jpg

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מהתמונות אני רואה שהם יבשים עם סדקים. הייתי מחליף את כל הארבעה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

שלום,

אני בנייד רואה את התמונות בעמודה.

יש לך זוג צמיגים עם סימני יובש ( סדקים קטנים על סוליה ) אבל עם הרבה בשר, וזוג צמיגים גם כן יבשים ועם סימני שחיקה לא אחידים.

על אחד מהם הציור על כתף הסוליה נמחק יותר.

הצמיגים עם השחיקה כנראה היו מקדימה, השחיקה מהיגוי, אולי היה קצת חסר אויר, אולי היו נסיעות על חצץ.

כל הצמיגים נראים יותר מבני שנתיים וחצי, כאשר הרכב עמד בשמש.

הזוג השחוק קרוב להחלפה, הזוג הסדק חצי שנה אחריו בגלל היובש.

בכל מקרה, לא כדאי למשוך את הצמיגים האלה לחורף הבא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ולאד צודק. אבעת הצמיגים נראים עייפים.

לאחר ההחלפה אני מציע לגשת לכיוון פרונט, שחיקת הגלגלים הקדמיים אינה אחידה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה תאריך הייצור שלהם?

כמה זמן הם כבר מותקנים?

כמה ק"מ עברו?

ובכל מקרה, בעת החלפה הייתי רוכש צמיג מחברה מוכרת ומוערכת ולא חברה פורטוגלית עצמאית.

פורסם

ולד, הערכת נכון. הצמיגים עם הבשר הם האחוריים, השחוקים הם הקדמיים.

הרכב אכן נמצא בשמש רוב שעות היום.

קניתי את כל הארבעה לפני 3 שנים וחצי. תאריך הייצור הם השבועות הראשונים של 2011. כלומר בני 4 מתאריכי ייצור.

הם עברו כבר 50,000 ק"מ.

אני מקבל את העצה להחליף אותם עד סוף השנה.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

:mm_yeah:

אוסיף ואומר שצמיגים עוברים שינויים במהלך החיים שלהם, וגם אם אין סדקים נראים לעין יש שינוי בהרכב הכימי של הצמיג. זה בא לידי ביטוי בכך שהצמיג הופך להיות קשיח יותר, רעש מוגבר ובעיקר בביצועי צמיג ירודים ביחס לצמיג חדש.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...