Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי למוסך שאני סומך עליו בגלל רעש של שריקה חזקה בנסיעה, הם בדקו את הרכב ואמרו שהדיפרניציאל שמחובר לגיר נשחק וכדי לסדר אותו צריך להוריד גיר הכל בעלות 1500 ש״ח, ולהחליף את הגלגלי שיניים של הדיפרניציאל.

בנוסף עלתה האפשרות שאם אמשיך לנסוע והדיפרניציאל ישחק לגמרי יהיה צורך בהחלפת כל הגיר בעלות של 3000 ש״ח.

במוסך אמרו שאפשר למשוך עם הבעיה קילומטרים רבים אך אין לדעת מתי הגלגלי שיניים ישחקו והרכב יפסיק לנסוע. אני מעוניין לקבל חוות דעת מהמבינים האם לשפץ את הדיפרניציאל או למשוך עד שילך ואז כנראה אצטרך להחליף גיר.

פורסם

נשמעת תקלה לא סטנדרטית, אני מציע לגשת למוסך נוסף לקבל חוות דעת נוספת.

בכל מקרה אם זאת התקלה כנראה שיש בעיה בשימון של הדפרנציאל שכדאי לפתור...

פורסם

זה לא שחיקה של הדיפרנציאל אלא של ממסרת ההפחתה ואפשר לנסוע אם זה הרבה מאוד זמן.

האמת שבאמת מומלץ להחליף גיר מפירוק מאשר לנסות לתקן אם גיר עולה אלף שח.

פורסם

הרבה פעמים קורה שמתפרק מיסב בדיפרנציאל ברכבים האלה, ואז יש רעש חזק בנסיעה.

שיפוץ של כזה גיר יכול להגיע ל 3500 שח + מע"מ, אבל בסכום הזה תקבל שיפוץ מלא עם שנה אחריות.

להבדיל מגיר מפירוקים, שאורך החיים שלו זה ממש רק עניין של מזל.

דרך אגב, אם הגיר תקין ויש בעיה רק בדיפרנציאל, ניתן לתקן רק את הדיפרנציאל. זה עדיף על גיר מפירוק, כי פה אתה מכיר את הגיר ולא מחליף אותו בחתול בשק.

• תוכן חדש...