Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 2008 עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון שלכם כמה הרכב באמת צורך דלק ?

אם אני קונה יד שנייה עד כמה ק"מ כדאי לחפש ?

רכב עם מכה קצה שילדה קל (לא בדקתי כמה קל...ע"פ המוכר מכה קטנה..נבדוק במוסך )

כמה ירידה במחיר כדאי להתעסק עם רכב כזה בהנחה שאני רוצה להחזיק את הרכב לשלוש שני לפחות ולמכור אותו הרכב עם ק"מ נמוך ואני יעשה מעט ?

הכל ביחס לגטס כמובן !

מה ההבדל ברמות של הגטסים ?

פורסם

ממוצע שנתי החא כ 17 אלף בשנה,אבל גם חשובה היסטורית טיפולים.

להמכה תלוי מה המכה וכמה הוריד השמאי.

לגבי רמות איבזור

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?99563-מה-ההבדל-בין-הסוגים-השונים-של-יונדאי-גטס

לפי הדיווחים פה הצריכה כ 1/12-13

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מנסיון על בעלות עם 2 גטס משני הדורות ו2 המנועים :

הרכב לא אמין, לא חסכוני .

בייחוד אם יש לו עבר ליסינג/השכרה אבל לא רק.

הנושא של הקצה שילדה לא מהותי מאחר ואלו רכבים בגרוש וחצי שאף אחד לא לוקח לבדיקה לפני קניה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לי גטס קרוב ל4 שנים.

צריכת דלק לרוב 1 ל 11 משולב , וניתן להגיע גם ל1 ל12 אם ממש מתאמצים.

לא היה לי שום בעיה עם האוטו , מלבד רעידות קלות כשחונים בעליה , כנראה תושבות מנוע שנוטות להשחק מהר יחסית.

במחיר נמוך נראה לי שמדובר באופציה מעולה , לקבל אמינות של טויוטה יאריס בכמעט שליש מחיר.

הבעיה: רוב הגטס הינם ברמת גימור נמוכה ללא ABS ועם כרית אויר לנהג בלבד , אז כדאי לשקול האם זה מתאים לך.

פורסם

הייתה לי גטס יוצאת השכרה בין 2010 ל2012, הרכב לא יקר לתחזוקה, השירות במוסך המורשה של יונדאי מצוין (לפחות בבאר שבע), והציג אמינות ללא תקלות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...