Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לפני כחצי שנה קניתי סיאט איביזה SC ועם הרכב מגיע 4 רמקולים (2 רמקולים שנמצאים בדלתות הקידמיות ושני טווטרים).

המערכת שקיבלתי עם הרכב זה המערכת מולטימדיה שהחברה מספקת (המערכת סבבה למרות שיש הרבה יותר טובים בשוק, האמת שלא שילמתי עליה שקל).

שמתי לב שהרמקולים באיכות סבירה וכשאני שומע מוזיקה יש כמו רעש סטטי שחוזר על עצמו לאורך כל השיר,

בשביל לנסות לסדר את זה הנמכתי את הבס וביטלתי את הTREBLE, אבל עדיין יש רעש סטטי מציק (אני שומע המון גואה ופסיכודאלי ולכן הבס חשוב לי).

יש לי תקציב של עד 3000 ש"ח.

קראתי באינטרנט שהמון חברות לא מעוניינות להתעסק עם איביזות בגלל הצורה שהרכיבו את הרמקולים.

קודם כל איזה רמקולים מומלצים? איזה גדלים צריך?

כנראה שאני יוסיף עוד 2 רמקולים אחוריים, איפה אפשר לשים אותם בלי להתעסק עם חיתוכים ושפצורים לרכב?

שכחתי לציין שאני מאזור השפלה רחובות-נס ציונה

פורסם

יש שם קומפוננט קדמי 6.5.

אם אתה לא רוצה להחליף את המערכת המקורית אתה תצתרך מנחת על מנת להוסיף מגבר

כי אין למערכת המקורית יציאות RCA למגבר ,מה בדיוק אתה רוצה לעשות עם התקציב הנ"ל.?

פורסם

חשבתי להוסיף מגבר ואולי עוד שני רמקולים אחוריים או להחליף את הטוויטרים והרמקולים שנמצאים על הדלת הקדמית.

הייתי היום ברדיו מילאנו, קיבלתי הצעה דיי מצחיקה ונראית לי גם מוגזמת.

הם מבקשים 1300₪ על פירוק הדלתות ועוד 3000₪ על שני רמקולים של jl audio ושני טוויטרים של mtx audio.

אם אני אדע שאני אקבל שיפור רציני הסאונד אני עוד יכול להגדיל את התקציב לכ-6500₪ אבל זה כולל עבודה

פורסם

רדיו מילאנו מאז ומתמיד תימחרו גבוה את ההצעות שלהם, ע"פ ההתנסות שלי.

ממליץ לדבר עם יוסי אלפין (המשתמש alpine) מ-www.ecaudio.co.il

• תוכן חדש...