Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

ברשותי יונדאי אקסנט 2008 1.6.

לאחרונה הבחנתי ברעש נסיעה מוזר המגיע מאחורה.

הייתי בטיפול במוסך ולאחר סיום הטיפול - עשיתי סיבוב עם המוסכניק ושאלתי האם הוא שומע רעש מוזר - המוסכניק אמר שיש בעיה בצמיגים האחוריים ושעליי להחליף אותם וזה יפתור את הבעיה .

נסעתי לפנצריה והחלפתי את הצמיגים האחוריים (היו של חברת LASSA ונסעו כ 65 אלף ק"מ )

הראו לי כי הצמיגים האחוריים נשחקו בצורה מאוד לא אחידה - מה שיצר סוג של מדרגות על הצמיגים

וכתוצאה מכך רעש תוך כדי נסיעה.

עכשיו שהחלפתי את הצמיגים , אין רעש והנסיעה חלקה .

אבל איש הצמיגים אמר שהשחיקה הלא אחידה נובעת מבעיה שהיא לא קשורה לצמיגים

ויכול להיות שצריך לעשות כיוון פרונט אחורי (אמר שאין לו על מי להמליץ כי כולם רמאים) או שזה נובע מבעיה מכנית אחרת

האם למישהו יש ניסיון עם עניין דומה ?

תודה למגיבים.

פליקס

פורסם

אם היתה לך תמונה של השחיקה בצמיגים, היה ניתן לנסות ולאבחן את הבעיה.

חפש ברשת, בעיקר באנגלית על Tire Wear, ומצא תיאור למה שהיה אצלך.

אם אתה מאזור המרכז, בדוק לגבי "המעבדה":

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?291800-%D7%9B%D7%99%D7%95%D7%95%D7%9F-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%98-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%9C%D7%9E%D7%99-%D7%A9%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%AA%D7%A4%D7%A9%D7%A8-%D7%A2%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93%D7%94

פורסם

שווה לקפוץ למכון פרונט, עוד 150-250 שקל יעשו לך ראש שקט מבחינת הצמיגים, כי ההסבר הוא בהחלט הגיוני ויש מכוניות שצריך כיוון שם מאחורה גם אז אולי הפרונט שם לא תקין ואז יש שחיקה מן הסתם בצמיגים.

פורסם

בעיה כזאת יכולה לנבוע מצמיגי שעשו את שלהם או מבולמי זעזועים עייפים.

האמת, 65 אלף קילומטרים לצמיגים בינוניים באיכותם, לפי דעתי, זה די מכובד.

לכן עכשיו לא הייתי נוגע בשום דבר, אלא רק אם הצמיגים האחוריים החדשים ייגמרו מהר מדי.

לא רשמת מה הרכבת הפעם - האם קנית צמיגים מחברה טובה? כיוון פרונט לא יזיק. כדי לקבל המלצות למכון פרונט מומלץ לרשום היכן אתה גר. אני פעמיים עשיתי כיוון פרונט בפרונט ארביב בחולון. גם המעבדה בחולון מומלץ אך קצת יותר יקר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בעיה כזאת יכולה לנבוע מצמיגי שעשו את שלהם או מבולמי זעזועים עייפים.

האמת, 65 אלף קילומטרים לצמיגים בינוניים באיכותם, לפי דעתי, זה די מכובד.

לכן עכשיו לא הייתי נוגע בשום דבר, אלא רק אם הצמיגים האחוריים החדשים ייגמרו מהר מדי.

לא רשמת מה הרכבת הפעם - האם קנית צמיגים מחברה טובה? כיוון פרונט לא יזיק. כדי לקבל המלצות למכון פרונט מומלץ לרשום היכן אתה גר. אני פעמיים עשיתי כיוון פרונט בפרונט ארביב בחולון. גם המעבדה בחולון מומלץ אך קצת יותר יקר.

שלום,

אני מאזור חיפה.

הצמיגים החדשים הינם של GOOD YEAR

הצמיגים הקדמיים בסדר גמור ואין איתם שום בעיה (החלפתי גם אותם , אבל השחיקה שלהם הייתה אחידה , הם פשוט היו גמורים)

פורסם

בכל מקרה לאחר החלפת צמיגים גם אחוריים וגם קדמיים יש צורך בכיוון פרונט. זו המלצה רווחת של רוב הפנצריות. יש מקום טוב בחולון "המעבדה". חפש בגוגל.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אין שום צורך בכיוון פרונט סתם בגלל החלפת צמיגים, אם אין בעיה נראית לעין מבחינת שחיקה שלהם.

במקרה הנ"ל כן שווה לעשות כיוון פרונט (אחורי, כמה שזה נשמע לא הגיוני תחבירית).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...