Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם!

אנחנו עולים לטבריה כמה חבר'ה, בערך 15 אנשים (כנראה קצת פחות).

אנחנו מגיעים עם כל הציוד, אוהלים שקי שינה אוכל והכל הכל הכל, מתכננים לצאת בחמישי הבא בבוקר ולחזור בשבת בשעות הצהריים.

הבעיה שלנו היא אחת - למצוא חוף נורמלי להיות בו, במפסח כידוע כל אוהבי הקריוקי המזרחי מתאספים שם ואנחנו רוצים את השקט הנפשי שלנו, שהחוף יהיה מבודד כמה שאפשר אבל שלא יהיה מוזנח וזרוק. ואם לא יהיה מבודד, שיכיל אוכלוסייה נורמלית.

המליצו לנו על חוף צמח, נכנסתי לאתר שלהם והבנתי שהכניסה בחג עולה 75 שקלים לאדם, ואם נשארים לעוד לילה זה עוד 25 שקלים.

קצת כבד לחלק מהאנשים שבאים איתנו שגם ככה ההוצאה שלהם גבוהה אחרי קניה של אוכלים+שתיה+דלק וכו (סטודנטים למשל).

יש אלטרנטיבות אחרות? אם לא, כנראה נצטרך להתמודד עם זה.

פורסם

השם יקום דמכם.

שקט נפשי + מבודד + כינרת = קבוצה ריקה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ממליץ מאוד על חוקוק.

יש חשמל, יש דשא, יש חניה, יש חוף מעולה. קריוקי אסור! והם מאוד מקפידים שם.

המחיר כנראה כמו של צמח, לא זוכר בדיוק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חוף ירדן כנרת, מצד אחד הירדן מצד שני הכנרת, יש מקררים להשכרה, חשמל, יש פינות מבודדות בחוף והבעלים מראש אומר עד 2300 מוסיקה ולאחר מכן מסתובבים אנשים שמעירים ומבקשים להנמיך

פעמיים היינו והיה ממש שקט

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

גם נהר הירדן וגם הכינרת. בכלל, כל מקום שהוא מקווה מים מתוקים הוא אסון טבע לאומי בשבוע של חול המועד. זה צילום מסך מ-waze באזור הזה, שצולם בחול המועד פסח שנה שעברה. רק שתבין מה הולך בכבישים שסובבים את הכינרת:

waze2.jpg

כל האזור הזה הופך לפקוק בצורה בלתי נסבלת. המון אנשים, ילדים וכל מיני חייזרים שעושים המון רעש, זבל ובלאגן. כך החופש הופך למלחמה על פיסת אדמה מוצלת אך מזובלת להפליא.

ספציפית על נהר הירדן אין מקומות מסודרים ללינה, לא שאני מכיר בכל אופן. אבל אפשר לישון על הגדה בכל מיני מקומות, רק תבדקו לפני אם מותר שלא תמצאו את עצמם מקבלים דוח ב-2 לפנות בוקר.

חוץ מזה יש את חורשת טל, את החניון ליד מעיין ברוך ועוד כמה בסגנון הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם אני עולה לצפון לאיזור הכנרת ביום חמישי,

מדובר על החג השני אז לדעתי עם ישראל יירגע

וכל הלחץ הוא דווקא בימים אלו (ראשון עד רביעי).

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

כאחד שגר באיזור אמליץ לכן לדחות את ההגעה ליום חמישי קרי חג שני.

אתמול היה כאן סיוט בכבישים.

לגבי חוף צמח, שומר נפשו ירחק....

שלח לי ה.פ לגבי ירדן כנרת ננסה לעזור.

פורסם

מדובר על החג השני אז לדעתי עם ישראל יירגע

זו לא דעה, זו הונאה עצמית.

תכינו בידור לשהייה ברכב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם התמונות שראינו אתמול בטלויזיה לא גרמו לך לשנות את ההחלטה,

לא נותר לי אלא לאחל לך בהצלחה ובילוי נעים.

(לא שאני מבין איך אפשר ליהנות ככה, אבל היי , אולי זה רק אני...)

סלע

פורסם (נערך)

בתור אחד שמאוד אוהב את הכנרת ונהר הירדן, והולך לשם לא מעט פעמים בשנה, הנה ההמלצה שלי:

בכל תקופת פסח, כולל חג ראשון, חוה"מ וחג שני - שומר נפשו ירחק!

עריכה אחרונה על ידי MeDuZa

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

תודה רבה על התגובות חברים.

שקלנו את הנושא בכובד ראש, אך לצערי בגלל שכל אחד בעיסוקו וגם בקרוב יהיו כמה חתונות, אני בספק שיצא לנו לעשות "איחוד" אם לא בפסח הזה.

אחד שיקולי העומס היו לבחור דווקא בחג השני, שמהיכרות אישית שלי ותחקיר סביבתי כולל (בעבודה בלימודים ואיפה רק לא), 80% ענו לי שהם נוסעים לטבריה בחול המועד, השאר התפזרו בחג הראשון והשני, כשהרב נטו לחג הראשון כי בחג השני למחרת הרב חוזרים לעבודה. אז משמע כנראה שהחג השני יהיה הכי פחות עמוס, ובגלל הסיבות שציינתי למעלה - ניקח את הסיכון.

מה שכן, כשתשאלתי "ערסים" מתי הם נוסעים והתעניינתי לאיזה חוף, כמעט כולם ענו לי "לרגיל מה, מה אני אשלם על כניסה לחוף? למה מה אני פראייר?" אז בגלל זה בחרנו ללכת לחוף שלוקח תשלום.

ופה הבעיה, יש את חוף צמח שציינתי. התקשרתי אליהם ומסתבר שהעלות היא 75 ש"ח ללילה לאדם, במידה ומגיעים אחרי השעה 14:00. במידה ואני מעוניין להגיע לפני אז זה תוספת של 25 שקלים. אם אני מעוניין להישאר 2 לילות אז זה 25 נוספים על השהייה לפני 14:00 ועוד 75 שקלים ללילה, משמע כל אדם יצטרך לשלם 200 שקלים נוספים על הכניסה לחוף, אומנם נראה חוף מסודר ומאורגן, בעל פינות ישיבה ודשא ושקעי חשמל ליד האוהלים ושומרים מקום מראש והכל מתוקתק - אבל יש גבול.

במקביל צלצלתי לחוף חוקוק, ששם הכל דומה בתנאים של חוף צמח רק שיש פחות פינות ישיבה ואין שקעי חשמל ליד האוהלים (מטעינים בלובי מי שרוצה) ואי אפשר לשמור מקום מראש. אבל המחיר כניסה הוא 80 ש"ח לרכב.

אז פה אני צריך שוב את עזרתכם, מפני שאי אפשר לשמור מקום מראש אנחנו לא רוצים לקחת סיכון שלא יהיה מקום ואז ניתקע בחוף חינמי שכולל גם מוזיקה חינמית בעוצמה של מועדון, אני צריך המלצה על מקומות נוספים שגובים תשלום סימלי, וחשוב שיהיו פינות ישיבה ליד האוהלים ותאורה. תודה!

• תוכן חדש...