Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מיכל עיבוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. מבקש יעוץ לתיקון למיכל עיבוי (איפה שממלאים מים).

איפה שהצינור גומי מתלבש בלחץ על חתיכת קטנה שמחובר למיכל העיבוי נשברה.

יוצא משם כל הזמן מים לא כמות ענקית אבל יוצא. ניסיתי לחזק את הבנד לא כל כך עזר. שבר יותר.

האם יש חומר אטימה כלשהו שאפשר לסדר את זה?

פורסם

מניסיון של תיקון דוד פלסטיק ברדיאטור - ביזבוז זמן ולא מחזיק. ניסיתי איזה 4 סוגים של דבקים אפוקסיים שונים.

צריך מיכל חדש.

פורסם

שום חומר אטימה או הדבקה לא יחזיק מעמד לאורך זמן. קנה מיכל חדש או חפש בפירוקייה הקרובה למקום מגורייך.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

תלוי לאיזה רכב.לגולף דור 6 שנת 2000 עלות מיכל תוצרת סין הוא בסביבות 100-150 שקלים ולמקורי בסביבות 250-300 שקלים.

הייתה תקופה שמיכל מקורי לגולף עלה כ-150 שקלים ופתאום המחירים עלו כלפי מעלה בהתאם למדיניות התמחור של צ'מפיון.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

אם זה המחירים אז באמת שאין טעם להדביק אולי רק בשביל האתגר או למי שיש שימוש נוסף מתוכנן עם הדבק החזק הזה.

בכל אופן בודאות שעם דבק מסוג הזה ההדבקה תחזיק מעמד.

פורסם

זה היה רדיאטור ואני חושב שעבדתי נכון.

שייפתי את המשטח, חפרתי קצת בתוך הסדק כדי לאפשר לדבק יותר אחיזה, נקיתי עם אלכוהול, ייבשתי ואז יישמתי את שני המרכיבים לפי הראות שעל האריזה.

אני חושב שזה לא מחזיק בגלל שמקדם התרחבות בחום של הדבק שונה ממקדם התרחבות של החומר אותו מדביקים ואז ההדבקה נפתחת.

במקומות אחרים אגב (שלא ניתנים לשינוי טמפ') Rapid fix מחזיק כמו ברזל.

פורסם
בדקתי רוצים 600 על מיכל במוסך לא מורשה במורשה רוצים יותר 900+ ללא מעמ

למרצדס C220 דיזל מודל 97

חפש באיביי מיכל חדש.

• תוכן חדש...