Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כח המכשיריםב הקטנים האלו הם צעצועים ללא קשר לאיזו חברה זה.

בשביל לשטוף את האוטו אתה לא צריך יותר מזה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני הייתי הולך על הקראשר. הרבה יותר נפוצה, זמינות חלקים גבוהה (גם ב ebay) ואביזרים אוניברסליים בשפע.

אם להיות ספציפיים, יש לך את המכונה הבסיסית מ"וואלה" בהספק של 1300 וואט ו 340 ל\ש. ויש לך את הקיט לרכב שכולל מכונה קצת יותר חזקה 1400 וואט ו 360 ל\ש ואיתה מגיע גם מקציף שעולה בנפרד 190 ש"ח לכל הפחות ומברשת שגם עולה כמה זוזים.

ההפרש בינהם הוא קצת יותר מ 200 שקלים, שכאמור נותן לך עוד שני אביזרים,שמפו לרכב, ומכונה קצת יותר חזקה. עכשיו - תחליט מה השימושים שלך.

לגבי הלאבור? לא יודע. פחות לטעמי. משיטוט קצר ברשת הבנתי שהאביזרים שלה לא מי יודע מה נפוצים, כנ"ל חלקי חילוף. נראה גם שהיא פחות פופולרית. בנוסף, צינור באורך 3 מטרים שמגיע עם החבילה הינו גבולי לשטיפת רכבים. יכול להיות שמתאים יותר לחצרות\אופנועים וכו'. שוב, תלוי בצרכים שלך.

בכל אופן, מדובר במכונות זולות ובסיסיות לשוק הביתי. וגם הסכום לא בשמיים. 400-600 ש"ח זאת "ריזיקה" לא נוראית כל כך.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

Music4ever.

מציע לך לבדוק כמה עולים חלקים באיביי לקרשר, רמז בארץ הרבה יותר זול( אבל עדיין לא זול בכלל)

ואביזרים יש בשפע ללאבור גם בארץ וגם בחו"ל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק, מה שכתבתי היה אחרי בדיקה. אני לא מבין מה הבעיה? אתה מעדיף מוצרים של לאבור? בכיף. זכותך. אנשים אחרים מעדיפים מוצרים אחרים. מה הבעיה עם זה?

פורסם

תקרא מה שכתבתי כי כנראה לא הבנת.

איפה בדיוק רשום שזו בעייה שאתה אוהב מוצרים של קרשר? ממש לא מעניין אותי.

אבל צריך להעמיד דברים על דיוקם, ובתור מי שהיו לו גם מכונה של קרשר וגם מכונה של לאבור אני יותר אובייקטיבי.

בנוסף אתה גם יותר ממוזמן לקרוא את השרשור שלי על הk.2.100 שהייתה לי וכל הסיפור שהיה לי איתה.

אתה גם מוזמן לפתוח גוגל ולראות את המחלות שיש למכונות של קרשר, ואת חוסר האמינות שהן מפגינות.

עם כל הכבוד לקנות מכונה ב400 שקל, ולתקן אותה בכמעט אותו מחיר זה לא ריאלי.

במיוחד שהחלקים באיביי הרבה יותר יקרים מאשר בארץ.

וגם לא תמיד יש את כל החלקים, בוא תנסה למצוא ראש מנוע למכונות מסדרת הk2 שהיא הסדרה הכי נפוצה בארץ נראה כמה זמן יקח לך.

אני לא בא בקטע של התנשאות אבל הנסיון שלי עם המכונות הנ"ל גדול מאוד ותאמין לי שעשיתי מחקר שלם על העניין.

ובמיוחד שאתה מטעה ואומר שאין ללאבור אביזרים, יש להם אפילו יותר אביזרים מקרשר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

טוב הויכוח הזה עקר. כנראה שאנחנו גולשים ברשתות אינטרנט שונות. שיהיה בהצלחה! כל אחד עם הבחירה שלו . אה ומשהו אחרון - לא אמרתי שאין ללאבור אביזרים. אמרתי ששל הקראשר נפוצים יותר. וסתם בשביל הספורט, תכתוב קראשר ולאבור באייבי. ותבחן את עם מספר דפי התוצאות שקיבלת לכל אחד מהם.

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

• תוכן חדש...