Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסתובבתי קצת באיזור יצחק שדה בת"א בחיפוש אחר חנות אודיו שבה אוכל למצוא רמקול בודד לרכב שלי.

הרמקול הקדמי הימני מרצד לי. אני הבנתי שאני אמור לחפש אחר "6.5 (תקנו אותי אם אני טועה).

בכל אופן, אשמח לדעת אם מוכר לכם מקום בתל-אביב שבו אוכל למצוא רמקול כזה במחיר שפוי (המקום היחיד שמצאתי ניסה למכור לי רמקול בודד ב-400 ש"ח).

פורסם

זה מחיר לסט קומפוננט. לדעתי זוג רמקולים יעלה פחות. נסה בומביי או אלכסנדר. הם זולים בזאפ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למה לרכוש רמקול בודד?!

זוג רמקולים פשוט ניתן להשיג ב-100-200 ש"ח.

פתח את זאפ ותמצא חנויות.

הכי קרוב ליצחק שדה וחנות יחסית זולה שמופיעה בזאפ זו Bombuy שיושבים במקווה ישראל 23, או שיש לך קצת יותר רחוק את אלכסנדר ביעקב וסרמן 3 יפו.

בשני המקומות מבצעים גם התקנות.

פורסם

תחליף את שניהם. לשם האיזון.

רמקולים לא נמכרים למיטב ידיעתי בבודדים (אלא אם מדובר במשהו משומש/רמקול מקורי מפורק).

"במקרה הגרוע" תתקין רק אחד.

פורסם

עדיף להתקין שניים חדשים, לא תאמין איזה שיפור תקבל באיכות השמע גם אם מדובר במערכת הפשוטה ביותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

ברמת המחירים האלו וללא מגבר ברכב, זה די חסר משמעות לדעתי עבורך. אבל בכל מקרה נתון RMS הוא המענין, כמו גם נצילות/רגישות.

כמה אתה מעונין להשקיע?

אגב, יש לך ברכב מקום במשולשים לטוויטרים?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מציע להמתין להמלצותיו של AUDIO KING.

קח בחשבון עלות התקנה אם אין בכוונתך לעשות זאת לבדך.

הספק הרדיו דיסק ברכב עומד לרוב בין 18-25 וואט RMS. ולכן אמרתי שאין לנתון הזה חשיבות ממשית בבואך לבחור רמקולים ברמה כזו.

רמקולים בעלי נתון נצילות גבוה יותר, ישמעו תאורטית קצת חזק יותר. אבל בגלל שיטות מדידה שונות לא תמיד ניתן להשוות באופן מוחלט.

בסופו של דבר, אני מאמין שכמעט כל רמקול מחברה מוכרת בתקציב שהגדרת, יספק אותך. בוודאי ביחס לקיים כיום.

יתכן וניתן לרכוש קומפוננט בסיסי, ואת הטוויטרים להדביק עם דבק דו"צ בעזרת התושבת שלהם עצמם.

שים לב רק להתנגדות הרמקולים שתהיה 4 אוהם.

מתנצל על שאיני נותן לך תשובה חד משמעית.

פורסם

אם יש לך עד 400 שח להשקיע ברכיבים ואתה רוצה מערכת שתשמע טוב אני ממליץ לך

ללכת על רמקולים 6X9 על המגש האחורי .

על רמקולים קוואסליים בדלתות {כבר המלצתי לך} וטוויטרים מסוג piezo שניתן לרכוש

כמעט בכל בית עסק על הדשבורד ,הייתי יוצר קשר עם ספונסר פורום "ארט סאונד".

יש להם מבצע על רמקולים 6X9 של פיוניר ב 179 שח תברר .

אני דיי בטוח שמדובר ב Pioneer TSA6965S.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?558195-ART-SOUND-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D/page3

• תוכן חדש...