Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגרמניות, ככלל, אכן יהיו קשות מהצרפתיות.

יפניות - יש ויש. הקאמרי שהצעתי מיועדת לשוק האמריקאי, ולכן דווקא רכה ונוחה מאוד - יותר מפלואנס.

כנ״ל אלטימה, כנ״ל סובארו b4.

גם פורד מונדאו די נוחה, אבל לא יפנית ולא גרמנית.

פורסם

התדמית של יפניות וגרמניות היא של מכוניות קשיחות יותר. זה לא תמיד נכון.

אם אני מבין נכון את מחפשת רכב מקטגוריית המשפחתית. האופציות לדעתי הן: פיג'ו 308 ופורד פוקוס.

פורסם

C6 זה למקצוענים מזוכיסטים עם כיסים עמוקים מאד.

גולף חדשה תיכנס ב150

כמו הרבה רכבים אחרים. מה הייתה הסיבה שהחלטת לתרום לשרשור דווקא את הדגם הזה? מה היתרונות שלו מעל מה שכבר הוצע?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חלק מהתשובות ( גם כאלה שניתנו בצחוק ) הזכירו לי שרשור של גרוש, שחייבו אותו בבית דין לרכוש רכב לגרושתו. ואז הוא פנה לחברי הפורום כדי לקבל המלצות על רכב הכי גרוע שאפשר למצוא, שיתקלקל כל הזמן, שלא תהיה אפשרות למכור אותו בעתיד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
תודה לכולם, נתתם לי הרבה מאוד חומר לבדיקה!

לשאלותיכם, הפולו כבר מעט קטנה לנו בתור משפחה עם ילד מקדימה ועגלה בבגז'. כרגע צריכים רכב בינוני, בטח לא כזה שאתם קוראים לו "רכב גדול"..

אנחנו מודעים לקפיצה במחיר ובגודל ובכל זה והכל בסדר עם זה, כי אנחנו רוצים יותר ממה שיש לנו היום. גם ככל הנראה נלך על יד שניה, שנה- שנתיים על הכביש.

אל תהרגו אותי, אבל אני מיושנת, יש לי העדפה לדגם יפני או גרמני בעיקר

בהחלט מיושנת. ארץ מוצא או נפח מנוע כבר מזמן אינם פרמטרים רלבנטיים, לא לאמינות, לא לאיכות, גם לא לגודל או כח. חלק מהאלטרנטיבות שהוצעו כאן כמו האוקטביה אינן רלבנטיות להערכתי, מרחב פנימי, כוח ( גם ממנוע 1.2 אגב ) ואיכות הרכבה משובחת תקבלי שם ללא ספק, אבל נוחות נסיעה אינה הצד החזק שם. הפוקוס נוחה יותר, אבל סובלת ממרחב פנימי קצת מצומצם, לוח שעונים מבולבל וגיר רובוטי עם מוניטין מעט בעייתי ( לפחות ע"פי התגובות כאן ). לדעתי ההיצע מצטמצם ל 308 ולפלואנס, אלו מצטיינות בנוחות ונינוחות ומתאימות לתקציבך. אם בכל זאת את מתעקשת על אוטו מהמזרח הרחוק נדמה לי שהסיד הקוראנית והסיוויק היפנית ( לא בטוח שהאחרונה מורכבת ביפן אגב ) בגירסאותיהן העדכניות מציעות נוחות נסיעה בהחלט סבירה.

בכל מקרה נסיעת מבחן תוכל לגבש אצלך דעה סופית לגבי הבחירה הנכונה מבחינתך.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

הפוקוס שהיתה לנו מיוצרת בגרמניה. מדובר בדגם הסטיישן מ 2011. לא יודע לגבי הדגמים האחרים של הפוקוס.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
בהחלט מיושנת. ארץ מוצא או נפח מנוע כבר מזמן אינם פרמטרים רלבנטיים, לא לאמינות

זה נחמד שאתה רוצה להיחשב מתקדם ומודרני באמצעות ניפוץ המיתוסים של הגברת, אבל עדיף לא לומר סתם דברים נטולי בסיס.

אין סקר אמינות אחד בכל העולם (כולל אירופה) ששם את המכוניות האירופיות לפני היפניות במדדי האמינות.

אין סקר אחד שלא שם את טויוטה (למשל) באחד משלושת המקומות הראשונים (כאשר בדר״כ את המקומות האחרים תופסות חברות-בת שלה - כמו לקסוס ודייהטסו).

אין סקר אחד שלא שם את פולקסווגן על שלוחותיה במקומות לא מחמיאים בעליל, וכך גם מכוניות צרפתיות.

אז מה לא פרמטר רלוונטי?

פורסם

גם התפיסה לפיה סקרים כאלו עליהם אתה מסתמך הם משהו רלוונטי, מיושנת. יש לזה אפילו הסברים, חלקם לזכרוני העבש מעט גם כאן בפורום, חיפוש יעזור מעט. אבל אם אתה חושב אחרת לך על זה.

פורסם
גם התפיסה לפיה סקרים כאלו עליהם אתה מסתמך הם משהו רלוונטי, מיושנת. יש לזה אפילו הסברים, חלקם לזכרוני העבש מעט גם כאן בפורום, חיפוש יעזור מעט. אבל אם אתה חושב אחרת לך על זה.

אולי תואיל לתמצת בקיצור את ההסברים הנ"ל?

• תוכן חדש...