Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום לשפוט, תציע אתה אלטרנטיבה. ב150K אפשר לקנות S קלאס מאמצע שנות ה2000 (אפילו דיזל מונית לשעבר).

לרוכש "הממוצע" שעכשיו יורד מפולו 2008, אין תקציב למקרה שתהיה תקלה במרצדס או ב.מ.וו בת עשר שנים.

לקנות זה סבבה, להחזיק את הרכב זה החלק הקשה.

אז מה ההגיון בלהציע רכבים שאולי כן נכנסים בתקציב אבל אחזקתם יקרה בהרבה!

סדרה 5 או סדרה 7 החל מהשנים 2006.

בתור אחד שהחזיק כזה רכב,

במה שונה עלות האחזקה בין ב.מ.וו לבין פולו לדוגמא?

אני מאמין שההבדל הוא עשרות אלפי שקלים בשנה.

אז עכשיו "ברצינות", זה באמת נראה לך ריאלי?

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עשרות אלפי שקלים בשנה?

לא נראה כאילו החזקת סדרה 5..

טיפול פעם בשנה של 1200₪?

שאפרט לך כמה גנבים בצ׳מפיון?

פורסם (נערך)
לרוכש "הממוצע" שעכשיו יורד מפולו 2008, אין תקציב למקרה שתהיה תקלה במרצדס או ב.מ.וו בת עשר שנים.

לקנות זה סבבה, להחזיק את הרכב זה החלק הקשה.

אז מה ההגיון בלהציע רכבים שאולי כן נכנסים בתקציב אבל אחזקתם יקרה בהרבה!

עלויות אחזקה של E קלאס דיזל נמוכות אם אין תקלות קשות (מצד השני במקרה של תקלה קשה כמו גיר בכל רכב זול זה לא יהיה).

זה לא משנה מי ומאיזה רכב יורד. השאלה היא דרישות לרכב הבא. אני ירדתי ממרצדס S וE קלאס לשקודה. אז אני יודע מה ההבדל באיכות נסיעה כי טעמתי משני העולמות (על הדרך נהגתי לא מעט על מזדה 2 ואני יודע מה זה קופסת שימורים כזאת גם).

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
עלויות אחזקה של E קלאס דיזל נמוכות אם אין תקלות קשות (מצד השני במקרה של תקלה קשה כמו גיר בכל רכב זול זה לא יהיה).

אוקיי, זורם איתך.

עכשיו בוא נחשוב איפה יש סיכוי גבוה יותר שילך גיר - ברכב יוקרה בן 10 שנים או ברכב חדש?

או לחילופין נניח והלך הגיר, מה יהיה יקר יותר - גיר למאזדה 6 או גיר למרצדס E קלאס?

פורסם

הגירים 5G TRONIC לא כאלה יקרים לשיפוץ אם יודעים איפה לעשות את העבודה. אני מכיר מוסך שמשפץ גירים האלו. המחיר לא אמור להיות שונה משמעותית משיפוץ גיר של VAGית. וגם "הלך גיר" זה הגדרה כללית מידי, תלוי מה "הלך". וגם יש חלקים זמינים בפירוק (אני מדבר על דגמי מונית).

וגם, כמה זמן הגיר יחזיק אחרי שיפוץ? למרצדס מאות אלפי ק"מ אם נעשה כראוי.

בסופו של דבר תלוי מהנסועה. כתבתי את זה כבר.

נעמה צריכה להחליט על מה היא רוצה להתפשר: על נוחות או על אמינות או על מחיר. 150K זה תקציב מאוד נחמד, אבל אם למתוח מעבר ל200ל אז אפשר לקנות אימפאלה חדשה שאמורה להיות מאוד נוחה ושקטה. עוד קצת מתיחה לתקציב כבר מרצדס C חדשה (קצת צפוצה לטעמי מאחור בדגם הקודם ובנוכחי לא הספקתי לבדוק).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מספיק כבר!

נא להתמקד בהצעות מיינסטרים אלא אם תציין פות"ש על רצונה בהרפתקאות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני חושב שאחרי פולו 2008 ההרגשה תהיה משמעותית יותר טובה גם באודי A4 וגם בסקודה סופרב בנות חמש . השאלה גם האם רכב בגודל כזה נחוץ לצרכים יום - יומיים.

יודעים מה? אפילו פיג'ו 308 החדשה שנכנסת לתקציב תהיה משמעותית יותר רכה ונעימה מאשר פולו. נסיעות מבחן יכולות לעזור.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
מה?

ומה לגבי עלויות דלק, ביטוח, חלפים במקרה של תקלה, אגרה שנתית? איפה כל זה?

אגרה על 530 כ2300₪ ביטוח אולי ב 2000-3000 יותר מפולו לא שזה לא משמעותי כן?(למה בכלל משווים סדרה 5 לפולו?) חלפים?

אל תצחק, החלקים של פולקסווגן לא פחות זולים מאלו של במוו.

בעיה עם דלק? ישנם נפחים קטנים יותר

באופן אישי לא הייתי ממליץ על הדגמים החדשים של וולו

מה לגבי פאסאט CC?

אחלה אוטו שבעולם המנוע 2.0T

ותוכל למצוא אותה במחירים טובים בשוק היד2

****קיבלתי התראה כי אני מנסה לדחוף רכבים שלא רלוונטיים לפותחת השרשור התמימה****

עריכה אחרונה על ידי BMW135i
פורסם

זה מזכיר לי את הבוס של אישתי שיש לו 911 4S שנת 2009 שאמר לה "עם הלוואה גם אתם (היא ואני) תוכלו לקנות לעצמכם רכב כזה, זה לא בשמיים"

פורסם

תודה לכולכם על התשובות.

מישהו כאן קלע ל"בעיה": אני מעוניינת ברכב טוב, אך בפירוש שלא יהיה מנקר עיניים. ולכן מרצדס וולוו ואאודי לא באים בחשבון.

במקרה נסעתי על מונית פאסאט, והיא אכן היתה כל מה שרציתי. עם זאת גם לפאסאט יש לוק יוקרתי מדי לסביבה בה אנו חיים. אולי הג'טה או הגולף מתקרבים ?

לגבי הפולו (1.6), נקנה יד ראשונה ושימש אותי בנאמנות כשהייתי צעירה יותר :), פשוט הגיע הזמן להתקדם.

לגבי הגודל, רצוי גודל בינוני ולא גדול.

אסכם את ההמלצות שנותרו:

הפג'ו 308 שהומלץ כאן הוא 1.2 לפי מה שראיתי, וזה מעט קטן.

C5, אפשרי אם כי מעט גדול,

אימפלה יקרה

פורד פוקוס אבדוק.

האם רק בקטגוריה של מנהלים מקבלים את ה"שקט"?

פורסם

דעתי האישית, כבעלים של C5 ישנה מאד שהאכילה אותו מרורים - לא תמצאי רכב נינוח ושקט מהדור הראשון של הסיטרואן C5 (נתמקד לצורך העניין בשנים 2008 -2010). למעט סעיף האמינות הוא בעיני רכב מושלם למשפחה המשונעת.

אם שקט, נוחות, בטיחות ומרווח בכל פרמטר אפשרי הם הדברים שחשובים לך, ואת מוכנה לשבור סטיגמות, את יכולה לחפש C5 2008 שמורה שתמכר לך בכעשרים אלף ש"ח. את שאר הכסף תשקיעי בתבונה ותשאירי כמה אלפים כל שנה לטובת בלת"מים.

אם הייתי במצבך זה מה שהייתי עושה, עם כל ה*רא שאכלתי משלי, מודל 2003.

אגב, כמה כסאות ילדים צריכים להכנס לאוטו?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם הפסאט הייתה נוחה לך, אני מאמין שגם סקודה סופרב תיתן לך מענה.

לדעתי, לא תמצאי מכונית שאינה מושכת עיניים ועונה על הדרישות שלך, חוץ מרכבים צרפתיים, אבל רכבים גרמניים לא מצטיינים הכי הרבה במתלים רכים, אלא יותר נוקשים עם מרכב יציב והרגשה של "טנק".

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

משנה לך מרכב האצ'בק או סדאן?

אוטומטי או ידני?

מה טווח הנסיעה השנתי הצפוי?

יש עוד דרישות לבד משקט ויציבות?

(מתנצל אם ענית כבר על חלקם)

ג'טה/אוקטביה/טולדו.

רנו פלואנס.

אופל אסטרה.

פוקוס.

פורטה/I35.

אלו פחות או יותר הרכבים המשפחתיים שהייתי חושב עליהם (למרות שתכלס כמעט כולן נכנסות בתקציב).

פורסם

איך אף אחד לא הציע מונדאו?

יש לי 2002, חזק, נוח ומפנק, על הנייר הוא גם בטיחותי, יש לי אותו שנה בדיוק

עשה קצת בעיות אמינות בהתחלה (גיר וסטרטר), חוץ מזה לא היה עוד בעיות רציניות (תושבות ובולמי זעזועים עוד הוחלפו),

אוטו מדהים, בתקציב של 150 אלף ש"ח אפשר לקנות את גרסת הטיטניום משנת 2014-2013, אני מאוד ממליץ.

והדבר האחרון שהוא עושה זה לנקר עיניים לדעתי.

• תוכן חדש...