Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל ברור כשמש בסרטון שהעלת וטוב שיש לך מצלמה ברכב , אחרת היה לך קשה מאוד להוכיח.

הרכב השני , לא שמר על נתיבו מלפני הכיכר ונכנס לתוך הנתיב שלך , אילולא היה הופך לנתיב אחד, גם אז היתה לו אחריות שלו לא פחות, אך היות שלא שמר על נתיבו , הוא פגע בך ולא את בו.

מקווה שגם השופט שלכם יהיה בעל עין חדה לכך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העובדות כפי שעולות מהסרטון

הרכב עם הנגרר נוסע בנתב השמאלי שלא לצורך,מזגזג קצת לנתיב ימנ י בחלק הישר.

לרעתו

את במסלול הימני מגיעה למצ ב בו את מתחילה לעקוף אותו מצד ימין . אילו לא היתה הכיכר זה מה שהיה קורה בפועל.

לרעתך

ברור שהסטיה שלו לנתיב ימין בלי שהוא בכלל רואה אותך ומבלי לאותת על כוונתו.

לרעתו.

ית משפט לתביעות קטנות דן בצד הכספי בלבד (הנזק שנגרם ) בהתאם לעובדות שוא יראה מהסרטון וך שהוא מיישם את חוקי התנועה, אבל...

הוא לא דן במישור הפלילי של שלילה / לא שלילה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המקום (כיכר נחל גבורים\אבן גבירול) מוכר לי היטב, רק היום נסעתי בו פעמיים. נדיר לראות שם מישהו שיוצא מהמעגל בלי לסטות לנתיב הימני.

ישה - אני חולק עליך לגבי העקיפה מימין. אכן יש חליפה חלקית מימין בכניסה למעגל, אולם ניתן להסבר כתנועה בשני טורים מקבילים. מרגע הכניסה למעגל היחס בין שתי המכוניות נותר קבוע עד שהגורר "פולש" לנתיב הימני. אם פות"ש היתה חותכת את הסרטון ומציגה רק את הקטע שבתוך מעגל התנועה כלל לא היתה לה בעיה, אבל היא כבר שלחה את הסרטון כך שזה אבוד לה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
המקום (כיכר נחל גבורים\אבן גבירול) מוכר לי היטב, רק היום נסעתי בו פעמיים. נדיר לראות שם מישהו שיוצא מהמעגל בלי לסטות לנתיב הימני.

ישה - אני חולק עליך לגבי העקיפה מימין. אכן יש חליפה חלקית מימין בכניסה למעגל, אולם ניתן להסבר כתנועה בשני טורים מקבילים. מרגע הכניסה למעגל היחס בין שתי המכוניות נותר קבוע עד שהגורר "פולש" לנתיב הימני. אם פות"ש היתה חותכת את הסרטון ומציגה רק את הקטע שבתוך מעגל התנועה כלל לא היתה לה בעיה, אבל היא כבר שלחה את הסרטון כך שזה אבוד לה.

הסיבה ששלחתי את הקטע שלפני הכיכר היתה בגלל שבכתב ההגנה הוא רשם שהוא נסע בנתיב השמאלי כי היה רכב אחר (לא שלי) שעקף אותו מימין ולאחר שזה קרה אז אותת בזהירות לחזור לימין ואז לטענתו נכנסתי בו

בסרטון רואים שהוא נסע לבדו לאורך כל קטע הכביש ואף רכב אחר לא היה בנתיב הימיני לפני ולא רק זה גם נתתי לו את זכות הקדימה.. היה לי חשוב שגם יראו שהוא לא אותת לפני כמו שטען

ברגע שראיתי שהוא נכנס לכיכר נכנסתי גם מתוך הנחה שהכיכר פנויה ואין סיבה שאמתין עד שיסע כי זו כיכר של שני נתיבים..

פורסם

לא עשית שום דבר רע לדעתי, הוא אשם במאה אחוז. אני מניח שאולי יגידו שהיית צריכה לצפות את זה (בצדק) שאולי יסתה מהנתיב ובטח שלא לנסוע במקביל בכיכר, אבל זה חד משמעית אם השופטת תשפוט נגדך, זאת תיהיה בושה וחרפה. רואים בבירור שהוא נהג לא כשורה, ואני מקווה שגם יקחו את כתב ההגנה השקרי שלו בחשבון כשיפסקו לטובתך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכוונה לא השארתי סאונד בסרטון למרות שהיה בו שמעו איך התפרץ עלי שיתבע אותי וכו וכו..

כלב נובח לא נושך. אחרי שיראו את הסרט אני בספק אם יישאר לו אויר לצעוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מסופק אם זה היה עוזר. לבחור היה רכב ארוך והוא פשוט חתך את הפניה, אפילו בלימת חרום לא היתה מונעת את התאונה.

בכל מקרה, נהג הרכב הגורר לא ניסה אפילו לעקוב אחר הקו המנחה אלא ביצע את הפניה הקהה ביותר שהיתה באפשרותו, ואני מניח שציפה לכך שהאשה תתרפס בפניו, ובודאי לא לכך שתהיה מצויידת במצלמת דרך שתתעד את התנהגותו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לדעתי יש לך אשמה תורמת.

כאשר התחיל הגורר לפנות ימינה, נראה לי שהיית יכולה להאיט וכך המפגש היה נמנע.

יתרה מכך, אם לא הייתה יוצאת מהבית באותו יום - גם הייתה מונעת את התאונה.

אני לא מקבל את הטענה שלך כיוון שהיא לא צריכה לנחש שהוא יתפרץ לה לנתיב, לכל אחד יש את הנתיב שלו ושם הוא צריך להיות.

פורסם

יתרה מכך, אם לא הייתה יוצאת מהבית באותו יום - גם הייתה מונעת את התאונה.

אני לא מקבל את הטענה שלך כיוון שהיא לא צריכה לנחש שהוא יתפרץ לה לנתיב, לכל אחד יש את הנתיב שלו ושם הוא צריך להיות.

את שניכם לרענון נהיגה מתי מותר לעקוף מימין.

רמז

זה לא חל במקרה של הפותש"ית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין לך ממה לחשוש , הסטיה היא כולה שלו זה מצולם בברור בסירטון תגיעי עם מחשב נייד ובלי לחשוש תציגי את הסירטון,

הוא בטוח שאין לך הוכחות לכן מסר מה שמסר ,הוא היה צריך להיכנס לנתיב השמאלי וסטה לימין

בהצלחה.

פורסם

ישה מה ההגדרה שלך ל"מתחילה לעקוף מצד ימין"?

למען הסר ספק אין בסרטון הזה עקיפה מימין, ואין הגדרה חוקית ל"התחלת עקיפה".

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
את שניכם לרענון נהיגה מתי מותר לעקוף מימין.

רמז

זה לא חל במקרה של הפותש"ית

ישה - מלכתחילה הגורר נוהג בנתיב השמאלי באופן לא חוקי. אבל בהאטה לקראת קו עצירה - האם פות"ש צריכה לעצור במרחק 10 מ' מהקו כיון שמשמאלה מישהו תופס את הנתיב באופן לא חוקי? אולי מצב האידיאלי זה המצב (בעצם במצב הידיאלי זה לא יקרה, כיון שאף אחד לא יתפוס את השמאלי שלא לצורך), אבל בכבישי ישראל הדבר זה לא מעשי, כיון שאם זה יהיה המצב תורים ישתרכו למרחק כפול מהדרוש בגללמרווחים לא סבירים בנתיבים הימניים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי שוב לכולם,

פתחתי את השרשור לפני כחודש וחצי ומאז מה קרה?

השופטת קיבלה את הסרטון והחליטה שהתיק מועבר לגישור.

הנתבע התקשר לבעלי ואמר שישלם לנו כמה אלפי שקלים פחות ושאנחנו חיים בסרט שנקבל ממנו את מלוא התביעה. הסברנו לו שאין הצדקה לזה שאנחנו נשלם על נזק שהוא עשה ושאנחנו ממתינים לגישור.

אז מה קרה מאז? אתמול באתי לאוטו ומצאתי את כל הצד שלו מושחת בשריטות עמוקות ואחד הגלגלים מפונצר בשני מקומות

(תואם לנזק שהוא גרם בתאונה...) אני מנסה למצוא בתי עסק שאולי קלטו את המעשה אך ללא הצלחה.

אשמח לעצתכם האם יש מה לעשות? אני מפחדת לגשת למשטרה להתלונן ומצד שני כועסת על זה שיש אנשים כאלו בעולם.

פורסם

עצוב לשמוע.

אני לא יכול אפילו לעודד אותך ללכת להגיש תלונה במשטרה, כי כנראה הם לא יעשו איתה כלום (לא מחוסר הוכחות אלא קודם כל מחוסר מוטיבציה) וכנראה את יודעת עם מי יש לך פה עסק, ל כ א ו ר ה .

:turn-l:

• תוכן חדש...