Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עובד בחברת נדלן גדולה בכל הקשור לתחום של סגירת הפרויקטים, שנת בדק, חשבונות סופיים לקבלנים.

תחום התכנון \ ביצוע מאוד מעניין אותי לכן חשבתי על הלימודים.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
עובד בחברת נדלן גדולה בכל הקשור לתחום של סגירת הפרויקטים, שנת בדק, חשבונות סופיים לקבלנים.

תחום התכנון \ ביצוע מאוד מעניין אותי לכן חשבתי על הלימודים.

יש באריאל לימודי תעודת הנדסאי בניין בהתמחות תכנון / ביצוע (ניהול)

מסלול יום - שנתיים

מסלול לימודי ערב - 3 שנים

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

אני סטודנט להנדסה ועובד במשרה מלאה (לא מגיע ל-186 אך מגיע ל-150 בדרך כלל) אך רק משום שאין מספיק שעות ביממה.:lol:

לומד 22 שעות בשבוע שהם 6 קורסים(כמובן לא כולל את הזמן בבית).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

דני האמת ש-22 שעות זה ״מעט״ ואני מעריך שאתה לא בשנה הראשונה וכנראה שעברת גם את השניה, אלא אם הורדת קורסים והחלטת לפרוס את הלימודים

פורסם (נערך)

שנה שניה,התואר כמובן כולל גם סמסטר קיץ,כרגע:

4 ש"ש -הסתברות.

4 ש"ש-שדות אל"מ.

4 ש"ש מבוא למערכות לניאריות.

4 ש"ש אנגלית.

4 ש"ש-MATLAB.

2 ש"ש- קורס חובה מהמכללה.

עריכה אחרונה על ידי dany

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מטלב איזה כיף :-] חח

בגלל הסמסטר קיץ כנראה זה נפרס לך ככה, אצלנו עומדים על ה26-30 שעות גם החבר׳ה שבשנה שניה (הנדסת מכונות)

פורסם

תביא בחשבון שרוב הנקודות שצברת בהנדסת תעשיה, לא יוכרו לך בהנדסה אזרחית (חוץ מחדוות ופיזיקות אולי), כך שהשלמת התואר בהנדסה אזרחית יקח לך כמעט אותו הזמן שהשקעת בתואר הראשון (אולי סימסטר אחד פחות).

לך על מערכות מידע, זה העתיד.

• תוכן חדש...