Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה קניתי שברולט אלרו שנת 2000 מנוע 2.4 ליטר, ויש רעש מעצבן של צקצוק מהאיזור של הסעפת פליטה.

בהתחלה חשבתי זה השסתומים ההידראולים אך זה היה אמור לעשות רעש לא רק בהילוך וכשהאוטו עומד בניוטרל הרעש מופיע רק סביב הסל"ד 2000-2200.

כאשר אני בנסיעה זה מופיע תחת מאמץ כאשר אני עובר את ה2000 סל"ד ולוחץ על גז. בנסיעה רגועה הרעש הוא מינורי אפילו בסל"ד של 2700.

פתחתי את המכסה מנוע ויש רעש מהצד של הסעפת פליטה אם זו הייתה בעיה של שסתומים לא הייתי אמור לשמוע בכל סל"ד?

מה זה יכול להיות?

תודה לעוזרים,

דן.

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
פורסם (נערך)

ערב טוב,

היה לי רכב זהה לשלך הן בשנתון והן במנוע.

הייתה תקלה דומה שבמשך הרבה זמן חיפשתי מה היא, התקלה אצלי הייתה החיבור בין האגזוז לבין המנוע היה שבור( ממש קרוע ומנותק).

אני מצרף לך נושא שאני פתחתי.

המפרק שמחבר בין צינור של הממיר הקטליטי לבין סעפת הפליטה נקרע.

בהודעה האחרונה שלו מצורפת תמונה עם החתך שהיה בקפיץ שמחבר בינהם, בדוק את הנושא אצלך.

אם תרצה עוד מידע אשמח לעזור לך כאן או בפרטי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?535827-%D7%A0%D7%A7%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%93%D7%95%D7%93-%D7%90%D7%92%D7%96%D7%95%D7%96-%D7%91%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%A9%D7%94%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%A5-%D7%A7%D7%95%D7%93-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94

עריכה אחרונה על ידי yaari30

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

הדרך היחידה שיש להשיג את החלק הזה היא ללכת לפרוקיה שיש בה אלרו, ולבקש מהם רק את החלק הזה של האגזוז. (מומלץ לפרק את שלך וללכת אליהם עם הדוגמא).

במידה ויש להם אחד תקין הם יתנו לך.

את האגזוז הישן שפירקת ואת החיבור החדש שקנית אתה לוקח למישהו שמתעסק עם אגזוזים ומבקש ממנו לרתך.

העלות של זה היא 200-300 ש"ח. (מוגזם מאוד לדעתי.)

במקרה שלי אני עשיתי את הריתוך באופן עצמאי כי יש לי כלי ריתוח, אם מעולם לא התעסקת עם ריתוך ליפני עדיף לוותר כי צריך דיוק מירבי בעיקר באגזוז, זה משפיע על צורת החיבור למנוע ועל כל הצורה שבה האגזוז יעבור לאחר מכן.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...