Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומוטור 2015 - מי, כמה ולמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים ושבוע טוב,

קפץ לי באנר באחד מאתרי הרכבים בארץ (וידוי - חוטא בגלישה גם באתרי רכבים אחרים :lol:)

לגבי תערוכת אוטומוטור.

אין שום מידע לגבי החברות אשר עתידות להציג אלא רק תחומי עניין רחבים וכללים מאוד.

לקוח מהאתר:

השנה יותר אולמות !

בכול אולם יוצג עולם מוטורי שונה

עולם (אולם) היוקרה: הכי יקרות שיש.

עולם (אולם) ההשקות וחשיפות לדגמים חדשים.

עולם (אולם) הדו גלגלי: מהעבר אל העתיד.

עולם (אולם) מכוניות העל super cars

עולם הים: יאכטות-סירות מיר(אולם) כוחות הביטחון מג'יפ ועד טנק.

עולם (אולם) הטכנולוגיה, הציוד והאיבזור.

מופעים אתגריים עוצרי נשימה על שטח ענק

למישהו כאן יש מושג מה הולכים להציג שם / אילו חברות / רכבים יהיו?

האם צפויים להיות דברים שונים משנים עברו, אני לא מצפה (כי כבר הפסקתי) אבל עדיין מצפה למשהו טוב יותר משנים קודמות.

ואם למישהו כבר יש מושג לגבי עלות הכרטיס - אשמח לדעת.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בערך כמו הפרסומות של השנים עברו, עד שלא נשמע עוד פרטים לא נדע אם יש חידוש.

צפה למחיר כרטיס בין 80 ל 110

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אחרי שהפסטיבל הזה יסתיים, יפתח פוסט כמה היה גרוע ואנשים בזבזו את הזמן שלהם.

ממליץ בחום לקחת יום חופש ולסייר באולמות התצוגה במסגר. הרבה יותר נוח וכיף.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

כל שנה אותו שרשור ואותן התגובות. אפשר לערוך את הכותרת, יותר פשוט.

בשורה התחתונה זו תערכות הרכב (נגיד) היחידה בישראל. טוב, לא טוב, זה מה יש. אפשר פשוט להצביע ברגליים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

התערוכה האיכותית האחרונה היתה בשנת 2008. מאז שנת 2010 הלכה התערוכה והידרדרה, בעיקר בגלל יבואנים שמחרימים את התערוכה בגלל עלויות הקמת תפאורה והשכרת דוכן, מה גם שהמארגנים רוצים להרוויח יותר וקיימו את התערוכה מאז בכל שנה במקום שנתיים, שזה הפסד ליבואנים. הפעם האחרונה שהלכתי היתה ב- 2010 ומאז לא נסעתי יותר.

מארגני התערוכה רוצים לפצות על היעדר היבואנים ע"י הגעה של דוכני אביזרי רכב, רכבי צה"ל, משטרה וכיבוי אש וכ', אבל זה לא זה. רק הגעה מוחלטת של כל או רוב היבואנים + השקות דגמים חדשים ירימו את התערוכה לסדר גודל כמו שהיה פעם. בדומה לתערוכות קודמות, קודם אמתין לרשמים של עיתונאי רכב וחברי פורום שישיגו כרטיסי חינם או מוזלים ואז אחליט אם לנסוע. לצערי אני לא יכול להשיג כרטיסים מ"בהצדעה" כי השתחררתי לפני 2008, וגם ביטלו את ההנחות דרך "ישראכרט" + כוכבים.

עלות כרטיס היא 95 ש"ח וחניה בדרייב אין עוד כ- 30 ש"ח. תוסיפו לזה עלויות דלק מהצפון והפסד יום עבודה ותגיעו לבילוי שפשוט לא משתלם במתכונת הנוכחית ומאוד חבל.

פורסם

כי אין פה רכבת. צריך לנסוע עם הרכב עשרות ק"מ לחיפה או בנימינה לתחנת הרכבת הקרובה - אם כבר עדיף להמשיך איתו עד ת"א.

פורסם

זבל של תערוכה.

עד לפני 6-7 שנים היה בסדר.

מאז, כל שנה זה רק מידרדר.

פשוט בזיון. מה שאני לא מבין זה איך אנשים עוד באים לשם וגם משלמים איזה 80-90 שקל לכרטיס.

פורסם

אני מסכים איתך שבאיזור 2008 התערוכה באמת היתה ברמה טובה.

הכוונה שלי היא שעד כה לא שמעתי בכלי התקשורת / אמצעי מדיה אחר אילו יבואנים יציגו.

יכול להיות שזה סימן לתערוכה הקרובה...:roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מקרה קלאסי של "בוכים וקונים" ישראלי.

כמעט כל מי שהולך לשם כל שנה יוצא עם תובנות שליליות (יקר, חם בחוץ, תור ענק, מליון ערסים, לחמנייה כשרה לפסח במליון ש"ח, אסור לשבת במכוניות)

אבל זה לא מפריע לו לרכוש שוב כרטיס לתערוכה הבאה.

אני לא מבין את זה. אם סבלת, למה אתה הולך שוב? אם נהנית שאתה רוצה ללכת שוב, למה אתה מתבכיין לכולם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

התערוכה היחידה שהייתי בה הייתה ב 2008 הלכתי בתאחלס בשביל לראות את ה-r8. אבל מאוד מהר הבנתי מה הבעייה בתערוכה הזו. יגידו לכם 1001 סיבות, לדעתי הסיבה העיקרית היא הקהל יעד שלה. בעוד בחו''ל קהל היעד של תערוכות רכב הוא חובבי רכב אמיתיים, כמו רובנו בפורום הזה. התערוכה בישראל היא לכל עם ישראל, לכן במקום השקות, דגמים מיוחדים, וקונספטים. אנו מקבלים הרבה רכבים שמגניב לראות, רכבי כוחות ביטחון, ומכוניות ליסינג אפורות.

אם לסכם הייתי הולך לתערוכה בכייף, ולא המרחק והפסק יום עבודה הם אלו שהיו מונעים ממני. אבל מחירי הכרטיסים המאוד יקרים, והצפיפות המאוד מעיקה מכריעים פה.

פורסם

לא רוצה להישמע שחצן או מזלזל, אבל, אני לא מוכן ללכת למופע הזה.

שהייתי ילד קטן, הייתי נהנה ללכת והיו דברים נחמדים וכל היבואנים היו באים, היום הרבה יבואנים לא באים וזה מבאס.

מעבר לכך, המחיר לטעמי הוא שערוריתי, שלא לדבר על המחירים של מוצרים בפנים כמו פחית שתייה או מאכל כלשהו.

ד"א, הדבר שה-כ-י מעצבן אותי, זו העובדה שלא ניתן להיכנס לרכבים, אומנם לא רק שלא נתין להיכנס אלא אפילו לא להתקרב.

אני הייתי במופע ב-2004 בפרנקפורט וזה היה מ-ד-ה-י-ם והיה ניתן להיכנס לכל רכב.

הרכב היחידי שלא ניתן היה להיכנס, היה הרולס רויס פאנטום, שבדיוק יצא.

בנוסף, היתה אפשרות לעשות נסיעות מבחן במגוון רכבים, אני נסעתי בסיטרואן C5 עם מנוע 3 ליטר והסמארט ספורט. (הצלחחתי להיכנס...לצאת, זחלתי החוצה)

ברור שלא ניתן להשוות בין התרבות פה לתרבות שם.

אני זוכר שכתבו על כך שהביאו את האיבו לתערוכה, פה בארץ, ומישהו גנב את ההגה ואחרים גנבו דברים מרכבים אחרים.

מאז יש סרט סביב הרכב, דוגמנית (שונא דוגמניות על רכב, הורס את הרכב) שמזהירה וגם לעיתים מאבטח.

ואז לא ניתן אפילו להציץ לפנים הרכב, דרך החלון, רחוק מדי.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

שנה שעברה באתי לצלם איזה רכב והדוגמנית ישר התיישבה על מכסה המנוע בפוזה דוגמניתית משהו עם חיוך רחב שלא יבייש את נשיא ארה"ב.

כשביקשתי ממנה לזוז כי היא מסתירה את הרכב, היה לה מבט של WTF?!

למיטב ידיעתי דרך לאומי קארד ניתן יהיה לרכוש כרטיסים במחיר של 1+1.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...