Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפהי כמה חודשים לערך מכסה מחזיק הכוסות מסרב להינעל ע"י לחיצה לאחר שסוגרים אותו.

ניסיתי להפעיל כח אך עדיין אין נעילה וכתוצאה מכך המכסה נפתח שוב.

האם ניתן לסדר את זה? או שחייב להחליף את כל המחזיק?

unnamed.jpg

נצל"ש,

מישהו יודע מה סוג הנורות שיש במגן שמש ברכב הנ"ל?

פשוט אני מעוניין להזמין LED מ eBay ואני לא יודע מה הדגם של הנורה.

unnamed 1.jpg

תודה רבה

פורסם

אתה יכול לנסות לפרק את המכסה ולראות אם יש משהו מתחת שזז קפיץ או משהו שמפריע,

לגבי הנורות, אתה יכול להוריד את הפלסטיק ולצלם את הנורה ?

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם

לא מאמין שמפריע שום דבר, מחלה ידועה, גם במאזדה הקודמת שלי זה היה.

יש שם למטה מנגנון נעילה קטן שנשבר, לאלתר משהו במקומו זה סרט כי העסק הזה נורא עדין ולא משנה איך תדביק זה יהיה יותר חלש מהכוח שמופעל בפתיחה/סגירה.

או שתתרגל לזה פתוח, או שתדביק מהצד החיצוני איזה סקווטש שיחזיק את העסק, ללא האלמנט של הקפיץ ההוא.

כל המגירה הזו נשפלת החוצה בשלמותה, משוך בעדינות למעלה הזה יישלף ותראה את המנגנון הזה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
אתה יכול לנסות לפרק את המכסה ולראות אם יש משהו מתחת שזז קפיץ או משהו שמפריע,

לגבי הנורות, אתה יכול להוריד את הפלסטיק ולצלם את הנורה ?

אצלם בערב ואעלה תמונה.

זכור לי שבזמנו פרקתי את הנורה, היא הייתה ממש קטנה. ואם אני לא טועה היה כתוב עליה 1Wאו 2W

פורסם
לא מאמין שמפריע שום דבר, מחלה ידועה, גם במאזדה הקודמת שלי זה היה.

יש שם למטה מנגנון נעילה קטן שנשבר, לאלתר משהו במקומו זה סרט כי העסק הזה נורא עדין ולא משנה איך תדביק זה יהיה יותר חלש מהכוח שמופעל בפתיחה/סגירה.

או שתתרגל לזה פתוח, או שתדביק מהצד החיצוני איזה סקווטש שיחזיק את העסק, ללא האלמנט של הקפיץ ההוא.

כל המגירה הזו נשפלת החוצה בשלמותה, משוך בעדינות למעלה הזה יישלף ותראה את המנגנון הזה.

תודה על העזרה. בכ״א היום אפתח את המתקן ואנסה לבדוק את המנגנון.

פורסם
הנורות במגן שמש הם T5,

אם אתה באיזור ירושלים אשמח לתת לך.

תודה רבה על הרצון הטוב, איש יקר!

בכ״א הזמנתי הרגע מ eBay

פורסם

דגם מעאפן , לא מהווה תחליף טוב, האור חלש יותר וממוקד, לא מפוזר כמו הנורה הרגילה. שמתי כאלה באור ברקס מרכזי אצלי ( יש לי שורה של 10) וההבדל ברור, גרוע נורה(א) ;-) נסה ותראה אולי תאהב

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
דגם מעאפן , לא מהווה תחליף טוב, האור חלש יותר וממוקד, לא מפוזר כמו הנורה הרגילה. שמתי כאלה באור ברקס מרכזי אצלי ( יש לי שורה של 10) וההבדל ברור, גרוע נורה(א) ;-) נסה ותראה אולי תאהב

תודה על התשובה.

הדגם הנ"ל יותר מומלץ?

unnamed 3.jpg

פורסם

נתתי דיעה על הדגם המעאפן כי כזה יש לי ואני יודע שהוא גרוע, הדגם השני אין לי נסיון איתו אז אני לא יכול להעיד עליו.

פורסם
נתתי דיעה על הדגם המעאפן כי כזה יש לי ואני יודע שהוא גרוע, הדגם השני אין לי נסיון איתו אז אני לא יכול להעיד עליו.

תודה בכ״א

• תוכן חדש...