Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לדעתי האישית אם אתה שומר על הרכב מכנית פצצה ולא חוסך שקל הרי ההוצאה הכי קטנה זה לשמור גם על הצבע והחלודה, קצת אבסורד שבסוף אתה מוכר את הרכב עקב ריקבון ומצב חיצוני ירוד.

למכור את הרכב אני לא הולך בקרוב, הוא עונה לצרכים שלי, והולך לשמש אותי עוד כמה שנים טובות, אם לא יושבת מאיזושהי סיבה.

השאלה היא היפותטית, אם צביעה תעזור לי במכירה עתידית.

אני מתחזק את הרכב תחזוקה ברמה סבירה. טיפולים בזמן, לא תחזוקת שבר, אבל גם לא מלקק אותו. סך הכל זה רכב שאמור לשרת אותי, ולא אני אותו.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעוד כמה שנים, כשהרכב יהיה שווה 10 אלף בלחץ, זה באמת לא יעניין כבר אף אחד אם תעשה לו צביעה.

למרות שכבר היה לי ליצן שרצה לקנות ממני רכב בן 18, וניסה להוריד מחיר על עניין הצבע.

פורסם

למרות שכבר היה לי ליצן שרצה לקנות ממני רכב בן 18, וניסה להוריד מחיר על עניין הצבע.

הוא לא לייצן. רכב עם צבע מוזנח שווה פחות מרכב עם צבע במצב טוב. לא משנה אם זה רכב בן 18 או חדש יותר/ישן יותר.

יש מכוניות משנות ה 90 עדיין עם צבע במצב סביר (במיוחד בצבע לבן).

גם כשאני קונה רכב בן 18 אני לא רוצה לקנות משהו דהוי חלוד ומתקלף, במיוחד כשאני יכול באותו כסף לקנות משהו נורמאלי יותר.

פורסם

הייתי צריך לדייק יותר ולהגיד שהרכב היה שווה 4500 שקל, והצבע שלו לא היה איום ונורא, אלא סביר מאוד ביחס לשנתון.

אולי אני המוזר, אבל לא הייתי בא להוריד מישהו במחיר על צביעת רכב כזה.

פורסם
רכב קונים עם העיניים. מה שלא נראה טוב - לא מתקשרים בכלל לברר פרטים.

רציתי לכתוב 1+, אבל זה לא מספיק.

כשמדובר ברכב נדיר במיוחד (לאו דווקא מאוד מבוקש בשוק, אבל מבוקש ע"י קונה ספציפי אחד) כנראה שהקונה הפוטנציאלי לא ידלג על אף אקזמפלר ויבדוק את כולם, אולי יתפשר על המצב החיצוני תמורת המחיר הנכון ויבצע את מקצה השיפורים האסטתי לבד.

אבל כשמדובר ברכב נפוץ עם נתונים ממוצעים, כדי להבין עד כמה נפוץ עשיתי שיעורי בית: הרצתי חיפוש ביד 2 על לנסר קלאסיק 2007-2008 עד יד2 עד 175K ק"מ קיבלתי 121 תוצאות, מהן סוחרים גלויים היו בערך 40, נוריד עוד 30 של סוחרים מתחזים לפרטיים ונשאר עם 50 מודעות. אני מאמינה שמתוך ה50 האלה אפשר יהיה למצוא 10 רכבים שטופלו כמו שצריך ונראים נעים יותר בעין.

לא יודעת אם צבע כללי זה הפתרון, כי זה גם גורם להרמת גבה, אבל 2000-3000 ש"ח הפחתה במחיר, לדעתי, לא יפתרו את הבעיה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
למכור את הרכב אני לא הולך בקרוב, הוא עונה לצרכים שלי, והולך לשמש אותי עוד כמה שנים טובות, אם לא יושבת מאיזושהי סיבה.

זו דווקא סיבה להשקיע בו, בשבילך - ולא בשביל הקונה העתידי (שאולי יהיה פירוקיה). חלודה מוזנחת עלולה לגרום חורים בפח, ומכאן הנזקים רק מתגלגלים. דווקא לאור תוכניותיך הייתי משקיע בתיקון הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...