Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

----עדכון-----

ניגשתי אתמול לטסט.

מסקנות: לאחר ויכוח קל הם הסכימו לקבל את אישור הביטוח המודפס ששלחו לי במייל חברת הביטוח. זאת בתוספת אזהרה, שאם יעצרו אותי שוטרים, זה לא יהיה קביל. אותי זה קצת מלחיץ ואני מתכוונת לפנות לחברת הביטוח לבירור הנושא. בקיצור, אולי יש שינוי בחוק, אבל זה בטוח לא הגיע לכולם, וזה לחלוטין לא נותן תחושת בטחון ש"זה בסדר"...

אה, ואגב, עברתי את הטסט בקלות, אבל יש לציין שהיחס של הבוחנים היה קשה עד מפחיד. אני רגועה ולא נבהלת מסיטואציות מלחיצות, אבל אפילו הבחור הקשוח ברכב לידי כבר איבד את הבטחון בזמן הבדיקה ( סע! סע, סע, מה אתה לא מבין י#$%). אין מה לאמר.תודעת שירות במקום הראשון....

פורסם

שלשום עשיתי טסט במכון הדרום ברחובות.

באתי בצהריים אז לא לקח הרבה זמן מרגע התשלום עד הכניסה למסלול.

פסלו על כמה נורות שרופות ולוחית רישוי. תיקנתי את הליקויים וניגשתי לטסט חוזר מיד לאחר מכן.

כל הסיפור לקח בערך שעה.

סך הכל היו בסדר גמור.

פורסם
----עדכון-----

ניגשתי אתמול לטסט.

אה, ואגב, עברתי את הטסט בקלות, אבל יש לציין שהיחס של הבוחנים היה קשה עד מפחיד. אני רגועה ולא נבהלת מסיטואציות מלחיצות, אבל אפילו הבחור הקשוח ברכב לידי כבר איבד את הבטחון בזמן הבדיקה ( סע! סע, סע, מה אתה לא מבין י#$%). אין מה לאמר.תודעת שירות במקום הראשון....

הבוחנים במכוני הטסטים רואים 200 מכוניות ביום ? ברור שכך הם יתייחסו, הם איבדו סבלנות. ברכות על מעבר הטסט.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא מקבל את הגישה הזאת של 200 רכבים ביום, אז רמת השרות יורדת.

הכל תלוי בבוחן ובמידת הסבלנות שלו כלפי הלקוח.

בוחן חסר סבלנות הוא בדר"כ בוחן עם בטחון עצמי ירוד, כאשר לעתים גם הלקוח אינו מוסיף למצב.

לעתים נדירות יקרה מצב שאאבד את אשתנותי וזה יקרה רק במצבים של לקוח ששם ז..(מדבר בסלולר, רדיו פועל וחלון סגור). במקרים כאלה, אני אומר ללקוח להמשיך, מוציא אותו החוצה מהמסלול ומודיע לו שיכנס מחדש לתור כשיתפנה מעיסוקיו(קורה אולי אחד לחודש).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אצלי בפעמיים האחרונות הם ראו את המצלמה של הרכב כל פעם מחדש ולא העזו להתעסק איתי. היתה גם מדבקת פורום מאחור. שני אלה מרגיעים מאוד את נותני השירות הברבריים בתחום הרכב אם במקרה מגיעים למקום עם כאלה.

כמובן מכבה מזגן, 2 חלונות קדמיים פתוחים עד הסוף ומכבה רדיו. הטלפון על שקט. לא מבין איך הלקוח מצפה לעבור טסט עם חלונות סגורים, רדיו עובד וטלפון במצב שיחה - זה זלזול של הלקוח.

פורסם

מסכימה עם כולם. אם הם רואים 200 מכוניות ביום, זו החלטה שלהם. אני לא צריכה "לסבול" מההחלטה שלהם לפתוח 2 מסלולים ומעבר חצי מתושבי העיר במכון.

לי זה היה טסט ראשון, והשתדלתי מאוד להיות קשובה ( וללמוד להבא איך לפעול). אני גם טרחתי להבהיר שזו לי הפעם הראשונה, ואני מצטערת מראש אם יקח לי שניה יותר על כך פקודה ( ואני קולטת מהר, ופעלתי לדעתי לא רע יחסית לפעם ראשונה).

כל זה לא עזר ליחס הצונן עד גס שקיבלתי. אני מקווה שהמצב הוא לא כך בכל המכונים. זה מרגיז ש"קהל שבוי" לא יכול לזכות ליחסי אנוש ושירות נאותים.

( ואני לא מתכוונת כמובן ללקוחות שהזכרתם לעיל. זה אכן מרגיז ודורש התייחסות הולמת).

ותודה amir.

פורסם
אצלי בפעמיים האחרונות הם ראו את המצלמה של הרכב כל פעם מחדש ולא העזו להתעסק איתי.

גם אני שמתי לב שהיחס אליי השתנה לטובה מאז ששמתי מצלמה

הכי מצחיק הרעיון לתת למוסך להעביר את האוטו טסט, כמו לתת לחתול לשמור על השמנת.

ההיפך, אם המוסך מציע שירות כזה, בד"כ יש לו "דיבור" עם הבוחנים, והם מעבירים אותו עם בדיקה הרבה פחות קפדנית (לרוב אם לא מדובר בליקויים שהם בגדר סכנת חיים, יש כאלה שבקשיש מסויים גורם להם לעצום עיניים גם על זה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב ששני סוגי ה"דיבור" קיימים ולכן עדיף לחסוך כמה שקלים ולא להשתמש בשרות העברת טסט אלא לגשת לבד, בלי "דיבור".

• תוכן חדש...