Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי מה שקראתי באתר שלהם, פקק אחד = 29-30 מ"ל = (1OZ)

אמרת שפקק זה 30 :shock:

אם פקק אחד זה 10 וצריכים 60 בשביל מסיבת פול-מון אז הלך הבקבוק, אני הולך ליקנות מזרק בקיצור.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ככה הבנתי מהסרטונים שלהם הם בפירוש אמרו שכל פקק של שמפו שלהם שווה ל1oz, אבל לאחר בדיקה מתברר שזה 10ml.

אני אתמול שטפתי עם שתי פקקים (20ml) לדלי מים של 18 ליטר והיה לי קצף סביר, שטיפה הבאה אני ישים 3 פקקים ופחות מים

פורסם

אונקייה (OZ) אחת שווה ערך ל28 וחצי מיליליטר, בוא נעגל ל30 כמו שאמרת אני לא סגור על הפקק, אני יקנה מזרק ימלא את הפקק ואני ינוק עם המזרק ניראה כמה הפקק באמת.

פורסם

הממ... 10 מ"ל?

אני חושב שאני משתמש בפקק שלם כי אני מתחשב בזה שחצי מהחומר נשאר על הפקק (בגלל הסמיכות שלו) ויש סבון יבש שלוקח חלק מהנפח.

בקיצור- לא זוכר על מה חשבתי כשהגעתי להחלטה לשים פקק שלם בשטיפה, אבל מעכשו אני כנראה הולך להפחית את הכמות עוד.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

יאפ.

כמו שכתבתי, יוצא לי בערך חצי פקק שמגיע בסוף לדלי, ולפי ההוראות שימוש גם זה יותר מידי. אבל יכול להיות שאני אשאר עם זה כי בד"כ אני שוטף פעם בחודש ויש ממש הרבה לכלוך אז קצת יותר ממה שצריך אולי לא יזיק

פורסם

I.G בלי לזלזל אני חושב שאתה מביא פה רושם לא נכון לאנשים.

תצמדו למה שבדוק ונמדד ונוסה.

ב סיטרוס בגלל שהוא יותר אגרסיבי מספיק פקק וחצי-שניים , בפינק בין 2 ל 3 פקקים כאשר הדגש הוא על הקצף.

כאשר עובדים עם מקציף הדילול יורד משמעותית לסדר גודל של 6-9 פקקים (2-3 OZ).

אני בדרך כלל אני מכניס את הגרניק ממש לתוך הדלי ונותן לו הקצפה ויוצא ממש קצף טוב.

נ.ב אצלי יש גלון מכל אחד לכן אין לי אפשרות למדוד בפקקים אני עושה השוואה של OZ...

2017 Type R

פורסם

זהו שמתי בדלי של 18 ליטר בערך, 2 פקקים של פינק ומכניס את הזרם של המים לתוך הדלי שיהיה הקצפה כמו שאתה עושה בהתחלה יש קצף אבל אחרי זה ממש יורד ונהיה רק מים..

האם נכון כל פעם להוסיף זרם של מים בדלי בשביל עוד קצף?

פורסם
I.G בלי לזלזל אני חושב שאתה מביא פה רושם לא נכון לאנשים.

תצמדו למה שבדוק ונמדד ונוסה.

ב סיטרוס בגלל שהוא יותר אגרסיבי מספיק פקק וחצי-שניים , בפינק בין 2 ל 3 פקקים כאשר הדגש הוא על הקצף.

כאשר עובדים עם מקציף הדילול יורד משמעותית לסדר גודל של 6-9 פקקים (2-3 OZ).

אני בדרך כלל אני מכניס את הגרניק ממש לתוך הדלי ונותן לו הקצפה ויוצא ממש קצף טוב.

נ.ב אצלי יש גלון מכל אחד לכן אין לי אפשרות למדוד בפקקים אני עושה השוואה של OZ...

אני יודע בדיוק איזה רושם אני מנסה להביא.

אין סיבה אמיתית לבזבז פי 3-4 חומר ממה שהיצרן מגדיר כמספיק רק כדי לקבל הקצפה.

• תוכן חדש...