Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

I.G אני ממש לא מסכים ואני דיי בטוח שכל הרכב שלך סוורלים לפי מה שאתה אומר , ובכלל מה אתה משווה סיטרוס הוא שמפו הרבה יותר אגרסיבי שנועד למטרה שונה , מיסטר פינק זה סבון עדין שנועד כמה שיותר להגן על שכבת הווקס/אוטם שיש לך ועם זאת להסיר כמה שיותר לכלוף זה מושג ע״י הקצפה חזקה הרבה יותר.

למשל היום אחרי הסופות חול שטפתי עם סיטרוס כי הרכב היה מאוד מטונף , בשגרה אני שוטף עם מיסטר פינק כי הוא הרבה יותר עדין ובריא.

ולגבי הכמות חברים אפשר לנסות לא לשכוח שמדובר פה על כמות גדולה לרכב בגודל מלא שאמור עוד להשאר , תנסו 1 oz לחצי ליטר מים זה אמור להיות קצף סביר מי שרוצה קצף ממש סמיך ויפה הכמות היא 2 oz לחצי ליטר.

2017 Type R

פורסם
I.G אני ממש לא מסכים ואני דיי בטוח שכל הרכב שלך סוורלים לפי מה שאתה אומר , ובכלל מה אתה משווה סיטרוס הוא שמפו הרבה יותר אגרסיבי שנועד למטרה שונה , מיסטר פינק זה סבון עדין שנועד כמה שיותר להגן על שכבת הווקס/אוטם שיש לך ועם זאת להסיר כמה שיותר לכלוף זה מושג ע״י הקצפה חזקה הרבה יותר.

למשל היום אחרי הסופות חול שטפתי עם סיטרוס כי הרכב היה מאוד מטונף , בשגרה אני שוטף עם מיסטר פינק כי הוא הרבה יותר עדין ובריא.

ולגבי הכמות חברים אפשר לנסות לא לשכוח שמדובר פה על כמות גדולה לרכב בגודל מלא שאמור עוד להשאר , תנסו 1 oz לחצי ליטר מים זה אמור להיות קצף סביר מי שרוצה קצף ממש סמיך ויפה הכמות היא 2 oz לחצי ליטר.

ובשיטת 2 דליים כמה פקקים לשים מהמיסטר פינק ?

פורסם

1. הרכב שלי ממש לא מלא סווירלים. רוב הסווירלים שיש עליו זה מחתולים או מהשטיפות הראשונות שעשיתי עד שלמדתי להשתמש נכון במגבת.

2. גם הפינק וגם הסיטרוס מאוד חלקים. סיכוי טוב שהסיטרוס אפילו יותר חלק כי הוא מכיל סוג של שמן בנוסף לחומרי סיכה האחרים כמו הפינק.

3. עדין לא ראיתי הוכחה לזה שיש קשר בין הקצפה לפרוק לכלוך. הקצף אולי נשאר קצת יותר זמן ממים עם סבון, אבל זה לא רלוונטי כי מהנסיון שלי הסיטרוס מפרק את הלכלוך מהר מספיק כדי לא להשתמש במקציף, כמו שאין סיבה להשתמש במקציף עם ONR (שגם לא פוגע בוקס בכלל ומפרק לכלוך לא פחות טוב מהפינק)

4. 5 חודשים עם קולונייט, 3 חודשים עם וקס קרנובה של דודו ג'וס, 5 חודשים עם פוסו (שיושם על קולונייט בן חודשיים, ועדין יש הגנה סבירה אז לא יודע כמה זמן יחסיק)- זה כמה מחזיקים לי וקסים עם שטיפות עם הסיטרוס. וזה עוד כשהייתי משתמש בשפריצר והרבה פעמים מגיע למצב שהסבון מספיק להתייבש עד שאני מוריד אותו, מה שאומר שהוא היה בריכוז גבוה מהרגיל. חושב שתשיג תוצאות טובות יותר עם שמפואים אחרים? בהצלחה.

לגבי המינון- כתוב על הבקבוק. 1:4000. אין שום סיבה לשים יותר.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

I.G - כמה מינון של סיטרוס אתה שם לליטר? אני עם פוסו גם ובשטיפה הקודמת שעשיתי עם הסיטרוס הוא דיי "אכל" את ההגנה.

שמתי 10 מ"ל ל 7 וחצי ליטר מים מהסיטרוס.

Opel Adam S 2017

פורסם

לא יודע כמה זה יוצא במ"ל. שם פקק מלא מהבקבוק של הפיינט. אחד בדלי ואחד לפרי-ווש.

אחרי יישום ממש לא אידאלי הפוסו הזה יושב אצלי כבר איזה 4-5 חודשים (אומנם כבר נחלש משמעותית, אבל עדין קיים). אני יכול לשלוח בידינג מחר אם יש עניין

פורסם

אצלי זה הפקק עם השפיץ שמוזג, אז אתה בעצם ממלא את אותו במקום דרכו, לא חשבתי על זה.

דלי רגיל של 10 ליטר? או הענקיים 20?

וסחטיין שזה עדיין יושב, פעם אחרונה שהשתמשתי שמתי דילול של 30 מ"ל כדי להוריד שאריות ווקס, חזק החומר הזה הוריד הכל!

Opel Adam S 2017

פורסם

דלי רגיל. שם בו בערך 8 ליטר מים

הדילול לפי האחים הכימיקליים זה 1:4000, מה שאומר שעל 8 ליטר (או 8000 מ"ל) מים צריך לשים 2 מ"ל סבון.

להורדת וקס מה שאני זוכר בשלוף זה דילול של 1:800, שזה 10 מ"ל בדלי.

בפקק אני חושב יש בערך 3 מ"ל ממה שאני זוכר מהמדידה אחרונה שעשיתי לפני איזה שנה

פורסם

לא סגור על זה. אולי יותר מ3 מ"ל, אבל רחוק מ30 אם מישהו יכול לעשות מדידה זריזה זה יעזור לדיון. את השמפו שלי אני אראה רק בשישי

• תוכן חדש...