Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיחה קצרצרה לחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שקלת אולי את גיאורגיה?

טיביליסי מתאימה לכל הדרישות שלך.

עוד כתבה להעמקת נסיונות השכנוע.

גילוי נאות: אני לא גרוזיני, ואין לי מניות שם.

יותר מזה- לא הייתי בעצמי, אבל זוג חברים טובים שחזר משם בעיניים נוצצות חופר לי מאז שאני חייב לנסוע.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לגבי גיאורגיה. מחזק.

הייתי שם עם זוגתי בטיול מאורגן וממש נהננו.

גם שרותי ה"בול פגיעה" באיזורים הכפריים הם סוג של שינוי למה שהורגלנו מטיולים במדינות מערביות :)

פורסם
תחסוך לנו את השרשור, ישר נענה לך פה:

מלא ערסים, הכל יקר להחריד, הרוב מאוד מוזנח, עדיף שתוסע לחול, גם יותר תהנה וגם יותר זול! :wink::wink:

סתם מתוך עניין, מה יש לך נגד רומא?

חייב לחלוק עלייך, אני נוסע לאילת רק לא בעונה וכל עוד אתה נשאר באזרו הטיילת/ מלונות אז אילת סבבה.

המלון ריק, יש חנייה בכל מקום בעיר, אין צפיפות, המחירים זולים (במיוחד דרך מבצעי כרטיסי אשראי) ובנוסף כמה פעמים הציעו לנו לשדרג את החדר בחינם, פשוט נתנו כרטיסים לשני חדרים, אמרו לנו ללכת להתרשם ולהחליט

את הערסים אתה מרגיש ככל שאתה מתקדם לכיוון קניון הים האדום/ קלאב הוטל.

ד"א, מה עם בוקרשט?

פורסם
שקלת אולי את גיאורגיה?

טיביליסי מתאימה לכל הדרישות שלך.

עוד כתבה להעמקת נסיונות השכנוע.

גילוי נאות: אני לא גרוזיני, ואין לי מניות שם.

יותר מזה- לא הייתי בעצמי, אבל זוג חברים טובים שחזר משם בעיניים נוצצות חופר לי מאז שאני חייב לנסוע.

תקשיב, קראתי את שתי הכתבות ואפילו צפיתי בסרטון שבאחת מהן, ות'כלס, בינינו, נראה משעמם רצח. אפילו החור שבו אני גר כרגע (טאלין) נשמע יותר מעניין.

גיאורגיה אמורה להיות טובה בשביל טיולי נופים (נניח בג'יפים, או טרקים). אבל עיר הבירה הזאת נשמעת כמו משהו שיימאס אחרי יום ורבע.

בכל מקרה, בודפשט זולה, יפיפיה, מאוד מעניינת ויש טיסה ישירה.

אבל אם רוצים סופ"ש בזול - למה לא קפריסין או יוון?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז אה בעצם לא חולק עליי, אתה מסכים איתי אבל מציע דרכים להתחמק מהעניין.

וזה כמובן מבלי שנכנסנו לנושא "מה קורה עם הגעתי למלון וגילית שיש במקום נופש משולב של ועד עובדי נמל אשדוד ומשפחותיהם וועד עובדי חברת חשמל".

אני פעם נטשתי מלון באמצע נופש כי נפלתי על עובדי נמל אשדוד והחלטתי שצעקות, קללות ומכות בחדר אוכל, בלובי, בבריכה ובכל מקום שאליו רק תנסה לברוח זה לא ממש בשבילי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...