Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מבחור ביד שתיים סאב שלטענתו היה סליל אחד,

לאחר פתיחה של התיבה ראיתי שהוא שתי סלילים של 4 אום ומחובר המתח רק לאחד מסלילים.

הסאב הוא 250 rms ו500 peak.

רציתי לדעת אם אני יכול למצוא מגבר מונו זול שיכול לספק את זה ב2 אום או מגבר 4 ערוצים סביר שיכול לרדת לשני אום רק בגישור.

תודה רבה על העזרה ועל כל תשובה

פורסם

מגבר 4 ערוצים שיורד ל 2 אום קצת נדיר.

אתה צריך מגבר מונובלוק. פתוח ליד שניה? או שמחפש חדש?

פורסם

פתוח ליד שתיים בכיף, בסך הכול הסאב שלי לא מטורף בשביל 2 אום אז אני ישמח להצעות של יד שתיים וגם חדש אם יד.

תודה רבה על כל עזרה

פורסם

אתה יכול לחבר את הסלילים גם בחיבור סידרתי למעגל סופי של 8 אום

זה יעבוד בסדר גמור עם מגבר 4 ערוצים בגישור ,אתה כמובן יכול לחפש מגבר מונובלוק מתאים.

השאלה היא מה התקציב.?

פורסם

זה המגבר שיש לי כרגע crunch blackmaxx blx 480.

השאלה אם 8 אום לא ישמע לי בסופו של דבר יותר חלש, התקציב הוא לא בשמיים כי גם הסאב של p. I. I לא כזה מטורף, מחפש משהו במחיר סביר שיצליח להזיז אותו יפה, לא מחפש לקרוע אותו, אחרי הכול יש לי לקנות גם מגבר רגיל כדי להחזיר לאחי את שלו,(מה שרשמתי למעלה זה המגבר של אחי שגם צריך להחליף אותו בקרוב)

פורסם

המגבר קראנצ הנ"ל מאוד בסיסי

זה תלוי באיזה מגבר 4 ערוצים אתה בוחר ,מגבר שהוא מספיק חזק בגישור ב 4 אום יתן לך תוצאה טובה.

חפש מגבר משומש טוב שעומד בהספקים שלו שמספק לפחות 100RMS לערוץ.

פורסם

אבל אני צריך לרדת בשביל הסאב ל2 אום או לעלות ל8, הסאב בעל שתי סלילים של 4 אום כמו שרשמתי למעלה, בסך הכול יש לי פורד פיאסטה שנת 2001, אני מאוד מרוצה מהווליום ולא ראיתי צורך למגבר יותר חזק עד לסוף הנ"ל, איזה מגבר אתה יכול להציע לי לחפש?

פורסם

ברגע שאתה עובד ב 8 אום ההספק שהמגבר מספק נמוך יותר

אם מגבר מספק 400RMS בגישור ב 4 אום הוא יספק בערך 200RMS ב 8 אום.

ולכן אתה צריך מגבר 4 ערוצים חזק לעבודה ב 8 אום או מונובלוק לעבודה ב 2 אום.

אתה יכול לחפש מגבר כמו סאנדון 100.4 אם אני לא טועה ראיתי מגבר nakamichi pa-4100

בפורום אודיו מכירה או כל מגבר אחר ברמתם ,או מונובלוקים של רוקפורד או קיקר או הרץ או אחרים ברמתם.

• תוכן חדש...