Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לשטוף את האוטו עם 2 דליים (סבון ומים).

ראיתי את הכפפה היקרה הזו באיביי,מה אתם אומרים?

http://www.ebay.com/itm/NATURAL-Detailing-glove-sheep-skin-lamb-wash-mitt-mammot-LONG-HAIR-car-pad-wool-/221657451895?hash=item339bd04d77&item=221657451895&pt=Motors_Automotive_Tools&vxp=mtr

בנוסף על איזה סבון אתם ממליצים לי?

פורסם

כל עוד היא עשויה ממיקרופייבר באיכות סבירה אין יותר מידי משמעות לכפפה. יש כאלה שעדינות יותר (בקישור) ועדינות פחות (כפפת נודלס לדוגמא) אבל מה שיותר משפיע מהכפפה עצמה זה הסיכוך שהסבון נותן

ראיתי בהום סנטר כפפות נודלס סבירות באיזה 20 ש"ח. אם אתה רוצה להשקיע יש כפפות ב- 40-60 ש"ח באוטוסטור מחברות שבודקות קצת יותר על מה הן שמות את הלוגו

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אוקיי ומה מבחינת סבון / ONR כלשהו ?

עדיין לא החלטתי איך אני רוצה לשטוף את האוטו,עם דליים או בשיטת המטליות.

האוטו שלי עבר ציפוי מיוחד לשמירת הצבע לפני כשבוע לכן חשוב לי לא לפגוע בו.

פורסם

איזה ציפוי הרכב שלך עבר ? כי גם אני עם ציפוי ורוצה להתחיל לשטוף לבד וצריך המלצה על שמפו טוב שמתאים לציפוי על הרכב

פורסם

חברים, יש לכם בעיה לוגית.

מצד אחד הרכב עבר ציפוי ננו (או כל שם מסחרי אחר) שמעניק לצבע הרכב הגנה מפני שריטות ופגעים ויש האומרים ברמת קושי 9H - מצד שני, אתם חוששים שאותו ציפוי מהולל יינזק מכפפת נודלס שאיננה מסוככת מספיק בסבון ושאם הכפפה לא תהיה עשויה מעור טבעי שנלקח מחוות האלפקות אז הציפוי יתפורר ויעלם.

תחליטו - זה או זה או זה, בלתי אפשרי לקבל ביחד את שתי האפשרויות.

פורסם
חברים, יש לכם בעיה לוגית.

מצד אחד הרכב עבר ציפוי ננו (או כל שם מסחרי אחר) שמעניק לצבע הרכב הגנה מפני שריטות ופגעים ויש האומרים ברמת קושי 9H - מצד שני, אתם חוששים שאותו ציפוי מהולל יינזק מכפפת נודלס שאיננה מסוככת מספיק בסבון ושאם הכפפה לא תהיה עשויה מעור טבעי שנלקח מחוות האלפקות אז הציפוי יתפורר ויעלם.

תחליטו - זה או זה או זה, בלתי אפשרי לקבל ביחד את שתי האפשרויות.

כמו שאמרת אני עשיתי ציפוי 9H אני רק שאלתי איזה שמפו כדאי לקנות לא כפפה חבר ..

• תוכן חדש...