Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

אני עם תקציב של +- 60 אלף ש"ח ורוצה לרכוש את אחד הרכבים האלו.

ההתלבטות שלי היא בעצם בין מאזדה 2, יונדאי I20 ופורד פיאסטה. הכל אוטומטי.

באופן עקרוני אני נוטה ליונדאי I20 מנוע 1600 כעדיפות ראשונה, אבל קצת קשה למצוא את זה במחיר שלי (או בכלל, אין כמעט פרסומים על מכירות, וגם לא במגרשים) אז אני מוסיף גם את ה1400 לשיקולים שלי.

מה שאני מעוניין בגדול זה רכב אמין (כמה שפחות טיפולים תיקונים וכו') וזריז. צריכת דלק לא כזו קריטית כי אני לא מתכוון לנסוע יותר מ8-10 אלף ק"מ בשנה.

מישהו יכול לחוות דעה על הפיאסטה? שנים 11-12, לפני שהחליפו למנוע 1600? האם הגיר של ה-4 הילוכים מזכיר את המנוע של הפג'ו 207? (שלא אהבתי)

זה כנראה הכיוון שלי כרגע.

תודה!

פורסם

לדעתי הפיאסטה 1.4 כבדה ולא ממש חסכונית, חפש מבחני דרך...

המאזדה 2 נמכרת כחדשה ב 80 במבצעי ליסינג 0 קמ.. יכול לעזור לך בקנייה של משומשת.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

המנועי ה1.4 הם בסדר אבל לא זריזות במיוחד,המזדה תהיה יותר,חפש מזדה ברמת איבזור DYNAMIC ולא ACTIVE.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי, תודה

יש דעה על היונדאי I20? מנוע 1400.

כי אם בסופו של דבר זה מסתכם בזה שהיונדאי I20 והמאזדה 2(המאובזרת) די דומות והמחיר די דומה, אז נראה לי שכן אלך על היונדאי, סתם כי פנים הרכב נראה לי יותר.

פורסם

מבחינת אמינות שתיהם דומות,המזדה תהיה זריזה יותר,אני גם מתחבר ליונדאי יותר בגלל פנים הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...