Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

יש לי יונדאי גטס 2007 GLS, היום שפתחתי מכסה מנוע הבחנתי שהשמן הגה כח כמעט ומגיע לפס של המינימום.

אני די חדש בכל התחום של המכוניות, ככה שאין לי מושג איפה קונים\ממלאים, אם צריך שמוסכניק ימלא, אם צריך לרוקן את כל השמן ולשים חדש וכולי, אז אם מישהו יכול לעשות לי סדר, ולייעץ לי מה לעשות ומה לקנות אני אשמח.

*יש לציין שהבדיקה נעשתה שהרכב היה קר ולא מונע.

עריכה אחרונה על ידי tomer21
פורסם

אתה צריך שמן PSF-3.

תוכל למצוא כזה ביונדאי שופ כמובן בתל אביב, אבל אני מניח שכל חנות חלפים אמורה להחזיק אותו.

Stay Dirty

פורסם

רוב הסיכויים שהשמן שבמיכל הוא זה שמולא עוד במפעל בקוריאה, כי אין הוראה להחליף אותו.

אתה יכול לערבב בראש שקט.

בכל מקרה, תוכל לצרף תמונה של המיכל ?

Stay Dirty

פורסם
שלום,

יש לי יונדאי גטס 2007 GLS, היום שפתחתי מכסה מנוע הבחנתי שהשמן הגה כח כמעט ומגיע לפס של המינימום.

אני די חדש בכל התחום של המכוניות, ככה שאין לי מושג איפה קונים\ממלאים, אם צריך שמוסכניק ימלא, אם צריך לרוקן את כל השמן ולשים חדש וכולי, אז אם מישהו יכול לעשות לי סדר, ולייעץ לי מה לעשות ומה לקנות אני אשמח.

*יש לציין שהבדיקה נעשתה שהרכב היה קר ולא מונע.

מפלס נוזל הגה כוח צריך להיות בין סימן MIN-MAX ולעולם באף רכב לא ממלאים עד סימן MAX. חייבים להשאיר נפח התפשטות לנוזל ההידראולי כאשר הוא מתחמם.

איזה כייף לי :)

פורסם
רוב הסיכויים שהשמן שבמיכל הוא זה שמולא עוד במפעל בקוריאה, כי אין הוראה להחליף אותו.

אתה יכול לערבב בראש שקט.

בכל מקרה, תוכל לצרף תמונה של המיכל ?

npgv3p.jpg

פורסם
מפלס נוזל הגה כוח צריך להיות בין סימן MIN-MAX ולעולם באף רכב לא ממלאים עד סימן MAX. חייבים להשאיר נפח התפשטות לנוזל ההידראולי כאשר הוא מתחמם.

אני מניח שאם היצרן סימן את סימון המקסימום והשאיר את המרווח הקיים בין המקסימום עד למעלה במיכל זה ככל הניראה מספיק לא? אני אישית דואג תמיד למלאות על פס המקסימום. כך גם בשמן מנוע וכך גם בנוזל קירור במיכל העיבוי.

• תוכן חדש...